کد خبر : 263947
انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۰۹ - 09:25
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

آزادی ۴۰۰ زندانی غیرعمد در اصفهان

مدیر نمایندگی ستاد دیه استان اصفهان گفت: نیکوکاران اصفهانی در نیمه نخست امسال با حمایت از ستاد دیه استان زمینه آزادی نزدیک به 400 بدهکار مالی و محکوم به پرداخت دیات غیرعمد را فراهم کرده‌اند.

آزادی ۴۰۰ زندانی غیرعمد در اصفهان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ اسدالله‌ گرجی‌زاده مدیر ستاد مردمی رسیدگی به امور دیه و کمک به زندانیان نیازمند اظهار داشت: در قالب مشارکت خیران در آیین‌های گلریزان و یا مراجعات حضوری به نمایندگی این نهاد حمایتی در نصف‌جهان، از ابتدای فروردین تا پایان شهریور ماه تعداد ۳۸۶ زندانی مرد و ۹ محکوم مالی زن، ‌با رقم بدهی بالغ بر ۴ هزار و ۲۱۴ میلیارد ریال از بند حبس رهایی یافته‌اند.

به نوشته فارس؛ وی افزود: در فرآیند رسیدگی به پرونده‌ها شکات شریف و طلبکاران خصوصی با همراهی خود ضمن صرف‌نظر از استیفای رقمی معادل ۹۸۲ میلیارد و ۷۲۲ میلیون ریال، بیشترین نقش را در آزادی این بدهکاران غیربزهکار داشتند.

گرجی‌زاده تصریح کرد: در کنار این همدلی نباید از معاضدت قضات دغدغه‌مند در قبولی دادخواست‌های «اعسار» و یا «تعدیل اقساط» چشم‌پوشی کرد، چرا که از این طریق نیز رقمی معادل ۲ هزار و ۵۵۹ میلیارد ریال با تعیین قسط ‌بندی متناسب با شرایط اقتصادی جامعه، درصد قابل توجهی از اصل محکوم‌ٌبه (دیون مورد مطالبه) کسر شد.

مدیر نمایندگی ستاد دیه استان اصفهان با اشاره به افزایش ۴ برابری میزان بدهی زندانیان مساعدت شده نسبت‌ به مدت مشابه سال گذشته، بیان کرد: با وجود سنگین شدن تعهدات حقوقی پرونده بدهکاران مالی اما گروه‌های صلح و سازش و معتمدان استانی تلاش فراوانی داشتند تا در تسویه بدهی برخی زندانیان معسر از حداکثر ظرفیت «اخذ گذشت رضایتمندانه» و «نقدینگی خانواده»‌ این محبوسان بهره جسته و با لحاظ شرایط پیش‌آمده عامل آزادی حداکثری دربندان دردمند تحت حمایت ستاد دیه باشند.

اخبار مرتبط:
هر حادثه مشکوک به فرونشست در اصفهان باید جدی گرفته شود
هر حادثه مشکوک به فرونشست در اصفهان باید جدی گرفته شود

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان با تاکید بر اینکه هر حادثه مشکوک به فرونشست باید جدی گرفته شود، گفت: زاینده رود نزدیک به ۲ دهه است نقش تغذیه آبخوان‌های استان را از دست داده و اکنون باید با اقدامات جایگزین مانع از تشدید این پدیده شویم.

تعریف هفت پروژه پیشران اقتصادی در شهرک‌های صنعتی اصفهان
تعریف هفت پروژه پیشران اقتصادی در شهرک‌های صنعتی اصفهان

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان گفت: هفت پروژه پیشران اقتصادی در شهرک‌های صنعتی این استان تعریف شده که تحقق این طرح ها، جهش اقتصادی چشمگیری را در استان به دنبال خواهد داشت.

تراز سد زاینده‌رود ۷ متر پایین رفت
تراز سد زاینده‌رود ۷ متر پایین رفت

۲ روز پیش سال آبی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ در حالی به پایان رسید که گزارش‌های آماری ابتدای پاییز سال گذشته تا پایان شهریور امسال نشان داد که تمام شاخص‌ بارش‌ها و ذخیره آبی در اصفهان با کاهش قابل توجهی روبه‌رو شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است