کد خبر : 262995
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۲۹ - 21:11
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

واکنش وزارت علوم به حواشی جلسه دفاع لیلا حسین زاده

سخنگوی وزارت علوم با تاکید بر اینکه جلسه دفاع دانشجوی دانشگاه تهران غیرقانونی بوده است، گفت: با دانشجو و استاد راهنمای متخلف دانشگاه تهران برخورد خواهد شد.

واکنش وزارت علوم به حواشی جلسه دفاع لیلا حسین زاده

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: در پی انتشار فیلم بدون حجاب یک دانشجو با لباس گروهک‌های تجزیه طلب و حمایت از برخی کمونیست‌های تجزیه طلب (قاضی محمد و جعفر پیشه وری) در دانشگاه تهران برای دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد، دکتر علی شمسی پور سخنگوی وزارت علوم در واکنش به این موضوع، گفت: خانم دانشجویی در جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد خود در دانشگاه تهران بدون حجاب حاضر شده و مواردی را در حمایت از برخی افراد ضد انقلاب مطرح کرده است که با این اقدام برخورد جدی خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به مسئولیت استاد راهنما در این موضوع تصریح کرد: قاعدتا در این زمینه خطوط قرمز قانونی و شرعی وجود دارد که دانشجو و استاد راهنما حتما باید در آن چارچوب مشخص عمل کنند.

شمسی پور تاکید کرد: دانشگاه قواعد و مقررات خاصی دارد، دانشجو وقتی وارد دانشگاه می‌شود تمامی این مقررات به آن‌ها عرضه می‌شود و همواره تاکید می‌شود که دانشجویان قبل از ثبت‌نام این مقررات را ببینند و بعد از آن امضا کنند تا ثبت نام انجام شود.

به همین جهت تمامی دانشجویان در جریان این قواعد آموزشی، پژوهشی و اخلاقی قرار دارند و آشنا هستند به آن‌ها در دوره‌های مختلف عنوان می‌شود و برنامه داریم که میزان آگاهی دانشجویان از این قواعد را بیشتر کنیم.

مشاور وزیر علوم خاطر نشان کرد: در مورد اخیر دانشگاه تهران، هم خود دانشجو مرتکب تخلف شده و هم استاد راهنما بدون مجوز دانشگاه جلسه دفاع را برگزار کرده است در صورتی که اجازه این امر را نداشته است. حتما با هر دو برخورد قاطع قانونی انجام خواهد شد.

اخبار مرتبط:
مسمومیت ۳۱ نفر با مشروبات الکلی تقلبی در دزفول / یک نفر جان باخت / ۵ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند
مسمومیت ۳۱ نفر با مشروبات الکلی تقلبی در دزفول / یک نفر جان باخت / ۵ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند

رئیس بیمارستان گنجویان دزفول از مراجعه ۳۱ نفر بر اثر مسمومیت با مشروبات الکلی به این بیمارستان در کمتر از ۲۴ ساعت خبر داد.

آثار دوره سلجوقی را شبانه و با بولدزر تخریب کردند!
آثار دوره سلجوقی را شبانه و با بولدزر تخریب کردند!

مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان با تأکید بر وقوع حفاری غیرمجاز شبانه در عرصه تاریخی مسجد کمرزرین، از پیگیری قضائی جدی این اقدام خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است