کد خبر : 262671
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۲۷ - 23:51
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

روزهای پرنشاط و پویا پیش روی شهر اصفهان

شهردار اصفهان با اشاره به رویدادهای پیش رو در 45 روز آینده در اصفهان گفت: امیدواریم اصفهان میزبان خوبی برای میهمانان ملی و بین المللی این رویدادها باشد.

روزهای پرنشاط و پویا پیش روی شهر اصفهان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ علی قاسم زاده شهردار اصفهان در صحن علنی شورای اسلامی شهر با اشاره به رویدادهای پیش روی شهر اصفهان گفت: در ۴۵ روز آینده روزهای پرشور و نشاطی را در شهر اصفهان خواهیم داشت، علاوه بر آغاز سال تحصیلی جدید، به مناسبت هفته دفاع مقدس برنامه‌ای ترکیبی در گلستان شهدا خواهیم داشت که رخداد بزرگ شهری است.

به نوشته فارس؛ وی افزود: همچنین جایزه بین المللی مصطفی با مشارکت شهرداری برگزار خواهد شد، جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان و نمایشگاه فن نما نیز رویدادهای دیگری است که در ۴۵ روز آینده انجام خواهد شد.

قاسم زاده اظهار کرد: امیدواریم شهروندان کمک کنند تا اصفهان میزبان خوبی برای میهمانان ملی و بین المللی این رویدادها باشند.

شهردار اصفهان اظهار کرد: از عزیزانی که در ایام اربعین همت کردند و در حوزه‌های مختلف خدماتی را به زائران ارائه دادند که در نوع خود قابل ستایش بود تقدیر و تشکر می‌کنیم این خدمات به نوعی ارائه شد که ما هیچ خللی در ارائه خدمات در شهر اصفهان نداشتیم که جای تشکر دارد.

وی گفت: فضای حضور در کربلا و فعالیت‌هایی که مشاهده می‌کردیم، همچنین روحیه نیروهایی که به صورت جهادی به عشق امام حسین(ع) کار و تلاش می‌کردند حال و هوای روزهای دفاع مقدس بود.

قاسم‌زاده تصریح کرد: این فعالیت‌ها فرای یک وظیفه سازمانی و اداری بود، یک خاستگاه معنوی و انگیزه درونی این حس و حال را ایجاد کرده بود به طوری که مورد ستایش کارگزاران نجف و کربلا قرار گرفتند.

اخبار مرتبط:
قیمت‌گذاری سلیقه‌ای و پلاک‌گذاری کارخانه‌ای، دو چالش‌ جدی بازار موتورسیکلت اصفهان
قیمت‌گذاری سلیقه‌ای و پلاک‌گذاری کارخانه‌ای، دو چالش‌ جدی بازار موتورسیکلت اصفهان

بازار موتورسیکلت اصفهان با وجود رشد تقاضا در تابستان، با دو چالش اساسی قیمت‌گذاری سلیقه‌ای نمایندگی‌ها که منجر به افزایش غیرمنطقی قیمت‌ها شده و روند شماره‌گذاری بیرون‌استانی که خریداران را از دریافت مدارک رسمی محروم کرده روبه‌رو است.

اجاره بهای مسکن در اصفهان ساماندهی می‌شود
اجاره بهای مسکن در اصفهان ساماندهی می‌شود

مدیرکل دفتر فنی استانداری اصفهان از برنامه ریزی مدیریت استان در خصوص ساماندهی وضعیت اجاره بها در سراسر استان خبر داد.

کاهش ۶۲ درصدی آب سد زاینده‌رود؛ خشکسالی همچنان ادامه دارد
کاهش ۶۲ درصدی آب سد زاینده‌رود؛ خشکسالی همچنان ادامه دارد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان، حجم کنونی سد زاینده‌رود را ۳۷۱ میلیون مترمکعب اعلام کرد و گفت: ذخیره سد با کاهش ۶۲ درصدی نسبت به میانگین بلندمدت، تنها ۳۱ درصد پرشدگی دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است