کد خبر : 262622
انتشار : 2023/09/18 - 14:48
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

اظهارات سخنگوی وزارت دفاع درباره سقوط موشک در گرگان

سخنگوی وزارت دفاع گفت: در فرایند آزمایش تحقیقاتی سامانه‌های آفندی پهپادی که در منطقه کویری انجام می‌شود که این موضوع سابقه هم دارد یکی از سامانه‌های که در فرایند آزمون و تحقیقات بود دچار نقص فنی می‌شود و با انحراف از مسیر اصلی متلاشی می‌شود.

اظهارات سخنگوی وزارت دفاع درباره سقوط موشک در گرگان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ فارس نوشت: سردار طلایی‌نیک سخنگوی وزارت دفاع در گفت‌وگو با شبکه خبر درباره جزئیات حادثه امروز در گرگان گفت: به اطلاع هم وطن عزیز می‌رسانم که در فرایند آزمایش تحقیقاتی سامانه‌های آفندی پهپادی که در منطقه کویری انجام می‌شود که این موضوع سابقه هم دارد یکی از سامانه‌های که در فرایند آزمون و تحقیقات بود دچار نقص فنی می‌شود و با انحراف از مسیر اصلی متلاشی می‌شود.

وی ادامه داد: قطعاتی از این سامانه متلاشی شده در مناطقی از شهر گرگان سقوط کرده  که تیم‌های امدادی و عملیاتی مربوطه در حال جمع آوری این قطعات سقوط کرده هستند.

سخنگوی وزارت دفاع گفت: از اهالی محترم گرگان انتظار می رود اگر با قطعاتی از سامانه مواجه شدند از دستکاری و جابجایی آن خودداری کنند تا انشالله تیم‌های امدادی و عملیاتی که در حال جمع آوری این قطعات هستند بتوانند وظایف امدادی و عملیاتی خود را انجام دهند.

سردار طلایی نیک تاکید کرد: این آزمایش‌ها در مناطق کویری داخل کشور انجام می شود که چنین اتفاقی در همه دنیا رخ می‌دهد و در یکی از این آزمون‌ها یکی از سامانه‌های تحقیقاتی و آزمایش دچار مشکل شده و قطعات آن در شهر گرگان سقوط کرده است.

سردار طلایی نیک اضافه کرد: ستاد امدادی و تامین در استان گلستان و شهرستان گرگان وجود دارد و مسئولیت خود را انجام می‌دهد و مردم هم می‌توانند در صورتی که قطعاتی را یافتند به واحد های مستقر اطلاع بدهند.

وی گفت: امیدواریم مشکل خاصی پیش نیاید و طبق دستورات صادر شده همه کارها انجام خواهد شد و خوشبختانه هیچ گونه صدمات و تلفات جانی نداشتیم و قطعاً هر خسارتی به هموطنان و همشهریان گرگانی وارد شده باشد از طریق دستگاه های ذیربط خسارت آن جبران خواهد شد.

اخبار مرتبط:
عربستان مدعی حملات پهپادی به این کشور شد
عربستان مدعی حملات پهپادی به این کشور شد

وزارت دفاع عربستان مدعی شد چند پهپاد را که از عراق به سمت این کشور شلیک شده بودند، رهگیری و منهدم کرده است.

همتی: نرخ تورم ماهانه در تیر ماه نسبت به خرداد نصف شد
همتی: نرخ تورم ماهانه در تیر ماه نسبت به خرداد نصف شد

رئیس کل بانک مرکزی گفت: بانک مرکزی با اقدامات و ابزارهایی که در اختیار دارد از ماه پیش ترمز تورم را کشیده و نرخ تورم ماهانه در تیر ماه نسبت به خرداد ۱۴۰۵ نصف شده است.

دیوان محاسبات به اختلال سامانه‌های بانکی ورود کرد
دیوان محاسبات به اختلال سامانه‌های بانکی ورود کرد

دیوان محاسبات عدم ارتقای امنیت زیرساخت‌های حیاتی بانک‌ها و نقش موثر آن در بروز اختلالات اخیر را رسیدگی می‌کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است