کد خبر : 262547
انتشار : 2023/09/17 - 23:11
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

حسن یزدانی ضربه فنی شد/ ایران حریف آمریکا نَشد

حسن یزدانی با ضربه فنی مقابل دیوید تیلور حریف آمریکایی به مدال نقره رقابت‌های جهانی رسید.

حسن یزدانی ضربه فنی شد/ ایران حریف آمریکا نَشد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ خبر ورزشی نوشت: دیدار نهایی وزن ۸۶ کیلوگرم کشتی آزاد قهرمانی جهان امشب بین حسن  یزدانی و دیوید تیلور آمریکایی برگزار شد که در نهایت مدال طلا به جادوگر کشتی رسید.

در سه دقیقه نخست و در حالی که تیلور برای دوخم اقدام کرد یزدانی با کنده کشی حریف را به پل زد و داوران ۴ امتیاز به یزدانی دادند اما روی اعتراض آمریکایی ها داوران رای را برگرداندند و ۴ امتیاز به تیلور و ۲ امتیاز به یزدانی دادند تا سه دقیقه نخست ۵ بر ۳ به سود تیلور تمام شود.

یک دقیقه و ۱۳ ثانیه به پایان مسابقه تیلور به مچ پای یزدانی رسید و او را خاک کرد تا نتیجه ۷ بر ۳ به نفع تیلور شود. در دقایق پایانی نیز تیلور موفق شد روی زیرگیری یزدانی را به منطقه خطر ببرد و در نهایت شانه‌های یزدانی را به تشک چسباند و با ضربه فنی پیروز شد.
کاپیتان ستاره کشتی آزاد ایران بعد از پشت سر گذاشتن کشتی گیرانی از استرالیا، سن مارینو و مغولستان و ازبکستان به فینال این رقابت‌ها رسیده بود.

اخبار مرتبط:
تاجرنیا باز هم به استقلالی‌ها وعده ۱۵ روزه داد!
تاجرنیا باز هم به استقلالی‌ها وعده ۱۵ روزه داد!

علی تاجرنیا سرپرست مدیرعاملی باشگاه فوتبال استقلال گفت: دادگاه CAS زمانی را تعیین کرده است که ۱۵ روز دیگر رای را جهت مشخص شدن پنجره نقل و انتقالاتی صادر خواهد کرد.

لاکچری بازی پسر قلعه‌نویی در فضای مجازی
لاکچری بازی پسر قلعه‌نویی در فضای مجازی

تصاویری از هوتن قلعه‌نویی، پسر امیر قلعه‌نویی سرمربی تیم ملی، در فضای مجازی مورد توجه قرار گرفته است.

پرونده لیگ بسته و تکلیف قهرمانی مشخص شد
پرونده لیگ بسته و تکلیف قهرمانی مشخص شد

مسئولان فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ در آخرین نشست هیئت رییسه تصمیم بر «فریز» شدن بازی‌های لیگ بیست و پنجم گرفتند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است