کد خبر : 262295
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۲۵ - 10:22
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

اورژانس اصفهان به حدود ۲ هزار زائر اربعین در مرز چذابه امدادرسانی کرد

رییس اورژانس پیش بیمارستانی اصفهان گفت: کارشناسان اورژانس پیش‌بیمارستانی این استان با استقرار در مرز چذابه به حدود ۲ هزار زائر اربعین حسینی، خدمت‌رسانی و امدادرسانی کردند.

اورژانس اصفهان به حدود ۲ هزار زائر اربعین در مرز چذابه امدادرسانی کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ فرهاد حیدری افزود: ۱۰ واحد امدادی اورژانس استان اصفهان شامل هشت آمبولانس، یک دستگاه موتورلانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس برای خدمت رسانی به زائران اربعین در مرز چذابه مستقر شدند.

به نوشته ایرنا؛ وی با بیان اینکه واحدهای امدادی اورژانس استان اصفهان از ۳۱ مرداد امسال برای پوشش امداد سلامت مراسم پیاده‌روی اربعین حسینی از اصفهان به طرف مرز چذابه اعزام شدند، اظهار داشت: ۳۰ نفر از کارکنان عملیاتی اورژانس استان اصفهان در این واحدهای امدادی حضور داشتند.

حیدری اضافه کرد: حدود یک هزار و ۷۶۴ مورد از ارائه خدمات اورژانس اصفهان به زائران اربعین حسینی بصورت مراقبت‌های سرپایی در محل بود و ۷۸ مورد هم به مراکز درمانی منتقل شدند.

وی به مراسم جاماندگان اربعین نیز اشاره کرد و گفت: ۱۷ واحد امدادی آمبولانس و سه واحد امداد موتوری اورژانس پیش بیمارستانی استان اصفهان در روز اربعین در مسیرهای پیاده روی مراسم جا ماندگان اربعین مستقر شدند و در این روز به ۸۶ نفر امداد رسانی کردند.

اورژانس پیش بیمارستانی استان اصفهان در زمان حاضر از ۱۶۱ پایگاه امدادی شامل ۸۱ پایگاه شهری، ۷۹ پایگاه جاده‌ای و یک پایگاه امداد هوایی و ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس برخوردار است.

مرز چذابه در استان خوزستان از مبادی‌های تردد زائران اربعین حسینی در کشور است.

اخبار مرتبط:
ایجاد هاب شیمیایی سبز فناور در اصفهان با هدف ارزآوری ۸۰۰ میلیون دلاری
ایجاد هاب شیمیایی سبز فناور در اصفهان با هدف ارزآوری ۸۰۰ میلیون دلاری

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی اصفهان از برنامه ایجاد هاب شیمیایی سبز فناور در استان خبر داد و گفت: این طرح راهبردی سالانه ۸۰۰ میلیون دلار ارزآوری برای کشور خواهد داشت.

جنگل‌های زاگرس منبع حیاتی آب و فرصتی برای درآمدزایی است
جنگل‌های زاگرس منبع حیاتی آب و فرصتی برای درآمدزایی است

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان گفت: جنگل‌های زاگرس یکی از مهم‌ترین منابع تأمین آب در کشورند و عمده رودخانه‌های بزرگ کشور، به‌ویژه در غرب و جنوب از جمله کارون از رشته‌کوه زاگرس سرچشمه می‌گیرند.

احیای چوگان در اصفهان؛ میراثی تاریخی با افق جهانی
احیای چوگان در اصفهان؛ میراثی تاریخی با افق جهانی

استاندار اصفهان از احیای ورزش چوگان به‌عنوان بخشی از هویت تاریخی و فرهنگی ایران خبر داد و گفت: چوگان با حمایت دولت و مشارکت بخش خصوصی، در مسیر توسعه قرار گرفته است و حتی چشم‌انداز میزبانی رقابت‌های جهانی را پیش‌ رو دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است