کد خبر : 262251
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۲۴ - 08:46
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

انحراف به چپ پراید در سمیرم ۵ کشته برجای گذاشت

رئیس پلیس راه اصفهان گفت: انحراف به چپ خودروی پراید در محور حنا به چشمه خونی سمیرم 5 کشته برجای گذاشت.

انحراف به چپ پراید در سمیرم ۵ کشته برجای گذاشت

اصغر زارع رئیس پلیس راه اصفهان اظهار داشت: ساعت ۱۰ و ۱۰ دقیقه صبح امروز تصادف یک دستگاه کامیون با سواری پراید در محور حنا به چشمه خونی سمیرم، گزارش شد.

به نوشته فارس؛ وی با اشاره به حضور نجاتگران هلال‌احمر پایگاه امداد و نجات دولت قرین سمیرم در محل حادثه گفت: ۴ نفر از سرنشینان سواری پراید در دم فوت کردند و یک نفر دیگر از سرنشینان نیز در بیمارستان فوت کرد.

زارع بیان کرد: علت وقوع این حادثه توسط کارشناسان پلیس راه انحراف به چپ پراید اعلام شد.

رئیس پلیس راه اصفهان گفت: به رانندگان توصیه می‌کنیم به منظور پیشگیری از وقوع چنین حوادثی از انجام تخلفات حادثه‌ساز خودداری کنند تا سفری ایمن و به دور از حادثه داشته باشند.

اخبار مرتبط:
بخش‌های حاکمیتی برای کاهش تصادفات موتورسیکلت در اصفهان ورود کنند
بخش‌های حاکمیتی برای کاهش تصادفات موتورسیکلت در اصفهان ورود کنند

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان بر ضرورت ورود فعالانه بخش‌های حاکمیتی برای کاهش تصادفات موتورسیکلت در استان تأکید کرد.

قیمت‌گذاری سلیقه‌ای و پلاک‌گذاری کارخانه‌ای، دو چالش‌ جدی بازار موتورسیکلت اصفهان
قیمت‌گذاری سلیقه‌ای و پلاک‌گذاری کارخانه‌ای، دو چالش‌ جدی بازار موتورسیکلت اصفهان

بازار موتورسیکلت اصفهان با وجود رشد تقاضا در تابستان، با دو چالش اساسی قیمت‌گذاری سلیقه‌ای نمایندگی‌ها که منجر به افزایش غیرمنطقی قیمت‌ها شده و روند شماره‌گذاری بیرون‌استانی که خریداران را از دریافت مدارک رسمی محروم کرده روبه‌رو است.

اجاره بهای مسکن در اصفهان ساماندهی می‌شود
اجاره بهای مسکن در اصفهان ساماندهی می‌شود

مدیرکل دفتر فنی استانداری اصفهان از برنامه ریزی مدیریت استان در خصوص ساماندهی وضعیت اجاره بها در سراسر استان خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است