کد خبر : 261994
انتشار : 2023/09/12 - 16:48
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: عربستان بهتر است از ایجاد رابطه با اسرائیل پرهیز کند

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: ما به تمام کشورهای مسلمان در تمام محافل بین‌المللی، منطقه‌ای و کشوری رسما و شفاها اعلام کرده ایم، اسرائیل پدیده‌ای است که برای کشورهای مسلمان ضرر دارد و به دنبال تفرقه و تنش است و بهتر است که از روابط با رژیم صهیونیستی پرهیز کنند.

نماینده مجلس: عربستان بهتر است از ایجاد رابطه با اسرائیل پرهیز کند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ جماران نوشت: شهریار حیدری نایب رییس دوم کمیسیون امنیت ملی در خصوص حضور نماینده اسرائیل در عربستان همزمان با ورود سفرای ایران و عربستان به خاک کشورهای یگدیگر، گفت: عربستان کشوری مستقل است و در حوزه روابط خارجی و دیپلماسی خود تصمیم می گیرد، ولی در عین حال ما به واسطه جغرافیا، مرز، فرهنگ و مذهب مشترک که داشته  و خواهیم داشت، نسبت به هر پدیده‌ای که در عربستان منجر به تنش و همچنین اثرگذاری بر روابط آن کشور با کشورهای مسلمان شودموظف هستیم که هشدار دهیم. از این جهت ما به تمام کشورهای مسلمان در تمام محافل بین‌المللی، منطقه‌ای و کشوری رسما و شفاها اعلام کرده ایم، اسرائیل پدیده‌ای است که برای کشورهای مسلمان ضرر دارد و به دنبال تفرقه و تنش است و بهتر است که از روابط با رژیم صهیونیستی پرهیز کنند.

وی اضافه کرد: اما آنچه امروز مهم است، روابط ایران و عربستان است. با وجود تجربه تلخ چون فاصله چند ساله‌ای که در این رابطه عمیق و تاریخی خدشه‌ای وارد شد، به نظر من یک تجربه‌ی خوبی بود که ممکن است بار دیگر این موضوع تکرار نشود و اتفاق نیفتد و قطع به یقین رابطه جدید ایران و عربستان وارد فاز جدیدتری خواهد شد و به روابط دو کشور تعمق می‌بخشد و صمیمانه‌تر و دوستانه‌تر می‌شود و به عنوان دو کشور قدرتمند منطقه‌ می‌توانند در رابطه با بقیه کشورهای عربی موثر باشند و در وحدت و اتحاد دنیای اسلام این دو کشور می‌توانند محور و اثر گذار باشند، بهترین راهبرد ایران و عربستان بحث اتحاد و وحدت در دنیای اسلام است.

اخبار مرتبط:
روسیه: حمله به کشتی ایرانی یعنی حمله به ایران
روسیه: حمله به کشتی ایرانی یعنی حمله به ایران

سخنگوی کاخ کرملین دیمیتری پسکوف، با اشاره به حمله اخیر اوکراین به یک کشتی ایرانی در دریای خزر تاکید کرد که این حمله باید به عنوان «حمله به خودِ ایران» تلقی شود.

نتانیاهو با «پرونده کوه کلنگ» به دیدار ترامپ می‌رود
نتانیاهو با «پرونده کوه کلنگ» به دیدار ترامپ می‌رود

در آستانه دیدار بنیامین نتانیاهو و دونالد ترامپ، رسانه آمریکایی نیویورک پست مدعی شده است که نخست‌وزیر اسرائیل قصد دارد اطلاعاتی تازه درباره تأسیسات موسوم به «کوه کلنگ» و برنامه هسته‌ای ایران را در اختیار رئیس‌جمهور آمریکا قرار دهد.

ترامپ: توافق با ایران بهتر از ویران کردن آن است
ترامپ: توافق با ایران بهتر از ویران کردن آن است

رییس جمهور آمریکا مدعی شد: «بسیاری از جمهوری‌خواهان از من می‌خواهند که به تلاش‌ها ادامه دهم و اقدامات نظامی علیه ایران را پیش ببرم.»

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است