کد خبر : 261878
انتشار : 2023/09/11 - 18:23
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

فعال اصولگرا: اصلاح‌طلبان ژست سیاسی می‌گیرند چون حنای آنها دیگر رنگی نَدارد

کنعانی مقدم گفت: حنای اصلاح طلبان دیگر رنگی ندارد، حتی اگر نامزدهای این جریان تأییدصلاحیت هم بشوند با اقبال مردم مواجه نخواهند شد، به همین دلیل ژست سیاسی می گیرند که بر خالی بودن سبد رأی شان سرپوش بگذارند.

فعال اصولگرا: اصلاح‌طلبان ژست سیاسی می‌گیرند چون حنای آنها دیگر رنگی نَدارد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ نامه نیوز نوشت: حسین کنعانی‌مقدم درباره میزان تأثیرگذاری آرای خاکستری بر نتایج انتخابات مجلس دوازدهم گفت: روند انتخابات در دوره های گذشته کاملا نشان می دهد که 30 درصد آرای گرایش سیاسی و جریانی دارند و به فهرستی و نامزدی رأی می دهند که مرجعیت سیاسی شان پیشنهاد می کند.

وی افزود: 70 درصد رأی دهندگان منتظر می مانند که گفتمان ها و شعارهای انتخاباتی مطرح شوند و بعد متناسب با شرایط و وقایع زمان تصمیم می گیرند به طرف حمایت از گفتمانی وارد صحنه انتخابات شوند که بتواند جوابگوی مسائل آن روز کشور باشد بنابراین آرای خاکستری به جناحی رأی می دهد که برنده باشد.

این فعال سیاسی آرایش انتخاباتی، ترکیب نامزدهای حاضر در صحنه رقابت و عملکرد جریان سیاسی حاکم بر مجلس و دولت را در جهت گیری آرای خاکستری مهم خواند و اظهار کرد: البته معلوم نیست که این دوره آرای خاکستری وارد انتخابات شوند، این مسئله به این بستگی دارد که در ماه های آینده وضعیت آرایش صحنه انتخابات چگونه شود.

کنعانی مقدم با بیان اینکه آرای خاکستری تعلق خاطری به جریان اصلاحات ندارد، افزود: حنای اصلاح طلبان دیگر رنگی ندارد، حتی اگر نامزدهای این جریان تأییدصلاحیت هم بشوند با اقبال مردم مواجه نخواهند شد، به همین دلیل ژست سیاسی می گیرند که بر خالی بودن سبد رأی شان سرپوش بگذارند.

 

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند
نماینده مجلس: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: ایران هیچ‌گاه آتش‌بس به شیوه آمریکایی‌ها را نپذیرفته است چون آمریکا هر زمان که اراده می‌کند جنگ را از سر می‌گیرد و هر زمان که می‌خواهد در پی آتش بس است که این موضوع برای جمهوری اسلامی ایران پذیرفتنی نیست.

استاندار خوزستان: آمریکا بامداد امروز شهر‌های شادگان، اروندکنار و اهواز را مورد اصابت قرار داد
استاندار خوزستان: آمریکا بامداد امروز شهر‌های شادگان، اروندکنار و اهواز را مورد اصابت قرار داد

محمدرضا موالی‌زاده پنجشنبه هشتم مرداد درباره حملات بامداد امروز به چند شهر خوزستان، اظهار کرد: بر اثر حملات دشمن تروریستی آمریکا، شهرهای شادگان، اروندکنار، شادگان و اهواز را مورد اصابت قرار داد.

افشاگری وال‌استریت ژورنال از طرح دو هفته‌ای سنتکام برای بمباران سنگین ایران
افشاگری وال‌استریت ژورنال از طرح دو هفته‌ای سنتکام برای بمباران سنگین ایران

روزنامه وال‌استریت ژورنال در گزارشی اختصاصی مدعی شد که در پی حمله موشکی اخیر ایران، دریاسالار برد کوپر، فرمانده سنتکام، طرحی برای اجرای یک کمپین هوایی سنگین ۱۰ تا ۱۴ روزه علیه کشورمان به دونالد ترامپ ارائه داده است. هدف اصلی این طرح ادعایی، هدف قرار دادن و از کار انداختن توان و زرادخانه موشکی ایران عنوان شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است