کد خبر : 258104
انتشار : ۱۴۰۲/۰۵/۲۸ - 14:33
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

کیهان: رسانه‌های اصلاح‌طلب با تور کردن نماینده‌های غافل، می‌خواهند دولت و مجلس را تخریب کنند

روزنامه حسین شریعتمداری مدعی شد: القای نفوذ جریان انحراف در دولت و مجلس، در حالی است که شاکله دولت و مجلس را نیروهای انقلابی تشکیل می‌دهند و تعامل و هم‌افزایی این دو نهاد در دو سال گذشته، همچنان که موفقیت‌های بزرگی را برای کشور به ارمغان آورده،‌ اشرافیت غربگرا را نگران کرده است.

کیهان: رسانه‌های اصلاح‌طلب با تور کردن نماینده‌های غافل، می‌خواهند دولت و مجلس را تخریب کنند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: روزنامه اعتماد از این نماینده پرسیده: «شما توییت‌هایی منتشر کرده و از اتاق فکر عملیات تخریبی و جریان انحرافی در وزارت کشور و بخش‌هایی از جریان راست صحبت کردید. درباره دامنه فعالیت‌های این اتاق فکر توضیح می‌دهید؟». او در پاسخ بی‌آن که مصداقا و به طور مستند به فرد یا افراد مشخصی ‌اشاره کند، دایره تهمت پراکنی را گسترده‌تر کرده و می‌گوید: منظور من از استقرار اتاق فکر انحرافی، فقط در وزارت کشور نبود. این اتاق فکر انحرافی، فراتر از وزارت کشور است و بخش‌های وسیعی از دولت، مجلس و فضای مدیریتی را شامل می‌شود. اتاق فکر این جریان انحرافی، محفلی است که ترکیب‌های مختلفی را در درون خود دارد.

وی می‌افزاید: پایگاه اصلی رئیس‌جمهور شدن ابراهیم رئیسی در درون مجلس شکل گرفت.۲۲۰ امضای نمایندگان مجلس، منشا اصلی رئیس‌جمهور شدن رئیسی بوده است اما به‌رغم این حمایت‌ها، مجلس یازدهم تلاش کرده همواره منتقد دلسوز و منصفی در برابر کوتاهی‌ها، ناکارآمدی‌ها و کج‌روی‌های دولت، مدیران و وزرا باشد؛ این روند به مذاق این محفل انحرافی خوش نیامده و این جریان قصد داشته و دارد که با مدیریت رخدادها به تخریب نمایندگان و مجلس بپردازند تا مجلس بعدی به مجلسی کاملا وکیل‌الدوله بدل شود. نشانه‌های این تلاش‌ها را در دخالت‌های مدیریتی تهران و شهرستان‌ها به عینه می‌توان ردیابی کرد. هر موضوعی که باعث تخریب نمایندگان فعلی و حمایت و تقویت رقبای آنها که حامیان افراطی دولت هستند، شود، مورد استقبال این جریان انحرافی در دولت و نهادهای فراتر از آن قرار می‌گیرد.

در همین رابطه بخوانید:

این نمایندگان مجلس یازدهم بودند که رئیسی را رئیس‌جمهور کردند

این نماینده همچنین گفت: ممکن است مهره‌های اتاق فکر این جریان انحرافی جدید، دقیقا عین جریان انحرافی قبلی نباشند، اما الگوها و مدل حرکتی یکسانی دارند. این جریان، جریانی است که در برابر نظام، ولایت فقیه، در برابر همسویی و همدلی قوای سه‌گانه، مسیر خدمتگزاری بی‌حاشیه و در برابر رای مردم، حاشیه‌سازی کرده و دکان جدیدی ایجاد می‌کنند. این جریان به جای اینکه در مسائل اعتقادی، دنبال‌روی علما، مراجع و ولایت فقیه باشند، دنباله‌روی افراد بی‌مایه و فاقد تحصیلات علوم دینی هستند. در مباحث سیاسی به جای همدلی، کمک به آرامش کشور و تلاش برای حل مشکلات مردم به سمت درگیری‌های سیاسی، انگ‌زنی، اتهام‌زنی و… پیش می‌روند. این الگوهای مشابه میان این دو جریان انحرافی باعث شده تا برخی اعلام کنند این جریان در تداوم جریان انحرافی قبلی در سال‌های ابتدایی دهه ۹۰ است.

سؤالی که در گفت‌وگوی نماینده مذکور با روزنامه اعتماد مسکوت مانده، این است که روزنامه وابسته به جریان واقعی انحراف در کشور (جریان ‌اشرافیت غربگرا و معارض با اصول و آرمان‌های انقلاب)، چه انگیزه‌ای از این گفت‌وگو و به بازی گرفتن یک نماینده منتسب به جریان انقلابی دارد؟ آیا روزنامه وامدار امثال شهرام جزایری که انبوهی از همکاران آن از کشورگریخته و جذب بی‌بی‌سی و رادیو فردا و.. شده‌اند، واقعاً دغدغه شناسایی جریان انحرافی را دارد یا در صدد است با تور کردن برخی افراد غافل، دولت و مجلس را یک‌جا تخریب کند؟!

القای نفوذ جریان انحراف در دولت و مجلس، در حالی است که شاکله دولت و مجلس را نیروهای انقلابی تشکیل می‌دهند و تعامل و هم‌افزایی این دو نهاد در دو سال گذشته، همچنان که موفقیت‌های بزرگی را برای کشور به ارمغان آورده،‌ اشرافیت غربگرا را نگران کرده است.

اخبار مرتبط:
دبیر شعام: سلاح اتمی در دکترین دفاعی ایران هیچ جایگاهی ندارد
دبیر شعام: سلاح اتمی در دکترین دفاعی ایران هیچ جایگاهی ندارد

دبیر شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد که «ایران از حقوق مسلم خود از جمله حق استفاده صلح‌آمیز از انرژی اتمی نخواهد گذشت و سلاح اتمی در دکترین دفاعی ایران هیچ جایگاهی ندارد».

وزیر کشاورزی: کالا‌های اساسی در حادثه انفجار در بندر شهید رجایی آسیب چندانی ندیدند
وزیر کشاورزی: کالا‌های اساسی در حادثه انفجار در بندر شهید رجایی آسیب چندانی ندیدند

وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد: بالای ۳۵۰ هزار تن کالای اساسی در بندر شهید رجایی بود که خوشبختانه آسیب چندانی ندیدند و اکنون مشکلی در تامین کالا‌های اساسی در سطح کشور وجود ندارد.

استیضاح وزیر نیرو در مجلس کلید خورد
استیضاح وزیر نیرو در مجلس کلید خورد

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از کلید خوردن استیضاح عباس علی آبادی وزیر نیرو با ۱۵ امضا خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است