کد خبر : 257335
انتشار : ۱۴۰۲/۰۵/۲۲ - 16:50
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

آذری‌جهرمی خطاب به شریعتمداری: مالکیت بخش قابل توجه سهام دیجی‌کالا و اسنپ و .. با نهادهای انقلابی است

وزیر پیشین ارتباطات در واکنش به یادداشت مدیرمسئول کیهان نوشت: مالکیت بخش قابل توجه سهام برخی از سکوهایی که ایشان نامبرده‌اند، با نهادهای انقلابی است!

آذری‌جهرمی خطاب به شریعتمداری: مالکیت بخش قابل توجه سهام دیجی‌کالا و اسنپ و .. با نهادهای انقلابی است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ انتخاب نوشت: محمدجواد آذری جهرمی، وزیر پیشین ارتباطات در واکنش به یادداشت مدیرمسئول کیهان نوشت: مالکیت بخش قابل توجه سهام برخی از سکوهایی که ایشان نامبرده‌اند، با نهادهای انقلابی است!

شریعتمداری مدیرمسئول کیهان در یادداشتی نوشته بود: در کشور ما نزدیک به ۴۰۰ سکوی مجازی در بخش‌ها و شاخه‌های متفاوت به فعالیت مشغولند. پلتفرم‌هایی نظیر اسنپ، تبسی، دیجی‌کالا، طاقچه، دیوار، فیلیمو، روبیکا، آپارات و… از جمله این سکوهای مجازی فعال با درآمدهای کلان و فوق نجومی هستند

اگر وجود پلتفرم‌های خدمت‌رسان ضروری است، که هست، چرا از سکوهای قانون‌گریز سلب صلاحیت نمی‌شود و مدیریت آنها به افراد صاحب صلاحیت و تحت نظارت مستقیم مراکز ذی‌ربط واگذار نمی‌شود؟! مگر امکانات و ظرفیت‌های مورد استفاده آنها متعلق به نظام نیست؟! بنابراین چرا مالکیت و مدیریت آنها در اختیار نظام نباشد؟! می‌فرمایند به نیروی کارآزموده نیاز است. بسم‌الله! مگر مدیران کنونی این پلتفرم‌ها شق‌القمر می‌کنند؟! توان و هوشمندی نیروهای متعهد و پا به رکاب ایران اسلامی را دست‌کم نگیرید.

اخبار مرتبط:
دبیر شعام: سلاح اتمی در دکترین دفاعی ایران هیچ جایگاهی ندارد
دبیر شعام: سلاح اتمی در دکترین دفاعی ایران هیچ جایگاهی ندارد

دبیر شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد که «ایران از حقوق مسلم خود از جمله حق استفاده صلح‌آمیز از انرژی اتمی نخواهد گذشت و سلاح اتمی در دکترین دفاعی ایران هیچ جایگاهی ندارد».

وزیر کشاورزی: کالا‌های اساسی در حادثه انفجار در بندر شهید رجایی آسیب چندانی ندیدند
وزیر کشاورزی: کالا‌های اساسی در حادثه انفجار در بندر شهید رجایی آسیب چندانی ندیدند

وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد: بالای ۳۵۰ هزار تن کالای اساسی در بندر شهید رجایی بود که خوشبختانه آسیب چندانی ندیدند و اکنون مشکلی در تامین کالا‌های اساسی در سطح کشور وجود ندارد.

استیضاح وزیر نیرو در مجلس کلید خورد
استیضاح وزیر نیرو در مجلس کلید خورد

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از کلید خوردن استیضاح عباس علی آبادی وزیر نیرو با ۱۵ امضا خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است