کد خبر : 256832
انتشار : ۱۴۰۲/۰۵/۱۹ - 12:50
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

حجت‌الاسلام درایتی: ظاهراً رییسی نمی‌داند اداره کشور چقدر مهم و حساس است/ اصولگرایان فقط غر می‌زنند

فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: ظاهراً آقای رییسی نمی‌داند اداره کشور چقدر مهم و حساس است. دولت رییسی عصاره توانایی جریان اصولگرایی است. جالب است اصولگرایان این روز‌ها به جای عذرخواهی از مردم از بار مسئولیت شانه خالی می‌کنند و حاضر نیسستند مسئولیت گرفتاری‌های موجود را به عهده بگیرند. در واقع اصولگرایان هر زمان کم می‌آورند، فقط غر می‌زنند و نمی‌خواهند بپذیرند که در مشکلات سهم و نقش زیادی دارند.

حجت‌الاسلام درایتی: ظاهراً رییسی نمی‌داند اداره کشور چقدر مهم و حساس است/ اصولگرایان فقط غر می‌زنند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ رویداد۲۴ نوشت: حجت‌الاسلام مصطفی درایتی مسئول مرکز مطالعات اسلام و عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت در مصاحبه با رویداد۲۴ درباره شرایط کنونی کشور صحبت کرده است. بخش‌هایی از این مصاحبه را در ادامه بخوانید:

*‌ کشور را به دست دولتی سپرده‌ایم که نفر اولش هیچ تجربه اجرایی ندارد و از اول هم معلوم بود که حتی آشنایی کمی هم با الزام‌های مدیریتی هم ندارد. به همین دلیل امیدوار بودیم دست‌کم از نیرو‌های کاردان و کارنامه در بدنه دولت بهره ببرد که متاسفانه این کار را نکرد تا یک‌سری آدم بی‌تجربه که تخصص ندارند در دولت وزیر و مدیر شوند.

*‌ ظاهراً آقای رییسی نمی‌داند اداره کشور چقدر مهم و حساس است. دولت رییسی عصاره توانایی جریان اصولگرایی است. جالب است اصولگرایان این روز‌ها به جای عذرخواهی از مردم از بار مسئولیت شانه خالی می‌کنند و حاضر نیسستند مسئولیت گرفتاری‌های موجود را به عهده بگیرند. در واقع اصولگرایان هر زمان کم می‌آورند، فقط غر می‌زنند و نمی‌خواهند بپذیرند که در مشکلات سهم و نقش زیادی دارند.

*‌ جریان اصولگرایی در حالی به دلیل حمایت چشم و گوش بسته از رییسی، مسبب اصلی بحران‌های زیر و درشت هستند که در زمان احمدی‌نژاد هم همین اشتباه را داشتند و در آن مقطع هم حاضر به عذرخواهی و حتی پاسخگویی به جامعه نبودند. این شیوه غیراخلاقی در حالی است که باید بدانند مسئول اول و اصلی ناکارآمدی‌های امروز خودشان هستند و متاسفانه همین اشتباه  را در انتخابات آینده هم را تکرار خواهند کرد.

*‌ همان روز که شورای نگهبان کاندیدا‌های انتخابات ۱۴۰۰ را اعلام کرد و توانمندترین افراد را خانه‌نشین کرد تا امور در اختیار ناتوانان باشد، معلوم بود که قرار است اداره کشور به دست کسانی بیفتد که نه قدرت تحلیل دارند و نه توانایی که بتوانند مشکلات ریز و درشت کشور را رفع کند.

*‌ کشور دشواری‌های زیادی دارد و طاقت مردم طاق شده است. با این حال گمان نمی‌کنم شورای نگهبان ضرورت تغییر در رفتار را متوجه شده باشد. به این معنی که در اسفندماه قرار است اصولگرایان در غیاب اصلاح‌طلبان برای مجلس رقابت کنند. در چینن شرایطی جامعه نباید منتظر کمتر شدن مشکلات باشد.

*‌ تا زمانی که تمامیت‌خواهی گروهی که توانایی چندانی ندارد، ادامه دارد، مردم همچنان روز به روز در زندگی‌شان تنگنا‌های بیشتری را متحمل خواهند شد.

اخبار مرتبط:
بازرسان آژانس نمی‌توانند وارد تأسیسات هسته‌ای ایران شوند
بازرسان آژانس نمی‌توانند وارد تأسیسات هسته‌ای ایران شوند

«امیر سعید ایروانی» نماینده ایران در سازمان ملل روز یکشنبه در مصاحبه با شبکه آمریکایی سی‌بی‌اس تأکید کرد که ایران هرگز غنی‌سازی اورانیوم را متوقف نخواهد کرد.

آیت‌الله نوری‌همدانی: هرگونه تهدید و تعرض به آیت‌الله‌ خامنه‌ای از سوی شخص یا دولت محاربه محسوب می شود
آیت‌الله نوری‌همدانی: هرگونه تهدید و تعرض به آیت‌الله‌ خامنه‌ای از سوی شخص یا دولت محاربه محسوب می شود

آیت‌الله نوری همدانی اعلام کرد: هرگونه تهدید و تعرض به آیت‌الله‌ خامنه‌ای و مرجعیت شیعه از سوی شخص یا دولت، حکم محارب را دارد. هرکسی در این جنایت کمک کند در همین حکم میباشد.

علی لاریجانی: از طرف موساد پیام تهدیدآمیز دریافت کردم
علی لاریجانی: از طرف موساد پیام تهدیدآمیز دریافت کردم

مشاور رهبر معظم انقلاب در خصوص جنگ ۱۲ روزه گفت: ترامپ در جریان تهاجم رژیم صهیونیستی به ایران بود و برای آن برنامه ریزی کرده بود اما با گفته هایش مردم را فریب داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است