کد خبر : 255863
انتشار : ۱۴۰۲/۰۵/۱۲ - 14:41
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

امکان ثبت‌نام گروهی برای راهپیمایی اربعین درسامانه«سماح» فراهم شد

مدیرکل حج و زیارت استان اصفهان گفت: امکان ثبت‌نام گروهی برای راهپیمایی اربعین در سامانه «سماح» فراهم شد.

امکان ثبت‌نام گروهی برای راهپیمایی اربعین درسامانه«سماح» فراهم شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حجت‌الاسلام حسین اژدری با بیان اینکه ثبت‌نام برای حضور در راهپیمایی اربعین در سامانه «سماح» از ۲۸ تیر ماه مصادف با اول محرم آغاز شده است، اظهار داشت: بر اساس اعلام سازمان حج و زیارت این ثبت نام تا ۲۵ صفر ادامه خواهد داشت.

به نوشته مهر؛ وی با بیان اینکه از ویژگی‌های ثبت‌نام برای راهپیمایی بزرگ اربعین امسال ایجاد امکان ثبت‌نام گروهی است، تصریح کرد: ثبت‌نام گروهی تا ۴۰ نفر امکان پذیر است.

مدیرکل حج و زیارت استان اصفهان با بیان اینکه اعزام به راهپیمایی اربعین از ۲۷ مرداد ماه مصادف با اول ماه صفر آغاز می‌شود، گفت: همه زائران باید در سامانه سماح ثبت نام کنند اما روش سفر آنها به صورت زمینی و یا هوایی به انتخاب خودشان خواهد بود.

وی با بیان اینکه اعتبار گذرنامه‌ای اربعین ۵ ساله خواهد بود، ابراز داشت: پدران می‌توانند برای فرزندان خود هم در نرم افزار پلیس من و هم حضوری درخواست گذرنامه ویژه اربعین بدهند.

حجت الاسلام اژدری با بیان اینکه سال گذشته ۲۴۶ هزار و ۹۳ نفر از استان اصفهان برای سفر اربعین اقدام کردند، ادامه داد: در این بین شهر اصفهان با ۱۴۸ هزار و ۵۷۳ نفر، خمینی شهر با ۲۰ هزار و ۳۸۳ نفر و نجف آباد با ۱۳ هزار و ۸۷۱ نفر بیشترین ثبت‌نامی را داشتند.

اخبار مرتبط:
اصفهان به‌اندازه ۱۶ استان کشور شیر تولید می‌کند
اصفهان به‌اندازه ۱۶ استان کشور شیر تولید می‌کند

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان گفت: اصفهان به دلیل کیفیت بالای شیر تولیدی‌اش نیز مشهور است و اکنون به‌اندازه ۱۶ استان کشور فقط شیر تولید می‌کند.

تقویت موج گرما در اصفهان تا ۱۰ مرداد؛ بارش‌های مونسونی در راه است
تقویت موج گرما در اصفهان تا ۱۰ مرداد؛ بارش‌های مونسونی در راه است

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان از تقویت الگوهای گرم تابستانی در مناطقی از استان، از ۲۵ تیرماه و ماندگاری آن تا ۱۰ مردادماه خبر داد.

فناوری، مبداء تحول در ساختار شهرداری است
فناوری، مبداء تحول در ساختار شهرداری است

شهردار اصفهان گفت: حوزه فناوری باید مبدا تحول در شهرداری باشد و شرایط را آماده کند، چراکه این حوزه در آینده نقش کلیدی در اداره امور ایفا می‌کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است