کد خبر : 254815
انتشار : ۱۴۰۲/۰۵/۰۳ - 10:39
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

متیو میلر: نمی‌توانم درباره جزئیات تبادل زندانیان میان تهران و واشینگتن صحبت کنم

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در پاسخ به سوالی درباره تبادل زندانیان میان تهران – واشینگتن و اظهارات سخنگوی وزارت خارجه ایران افزود: نمی توانم در خصوص جزئیات این روند صحبت کنم زیرا موضوعی بسیار حساس است

متیو میلر: نمی‌توانم درباره جزئیات تبادل زندانیان میان تهران و واشینگتن صحبت کنم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایرنا نوشت: متیو میلر (مت میلر) سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی در نشستی در واشنگتن در پاسخ به سوالی درباره تبادل زندانیان میان تهران – واشنگتن و اظهارات سخنگوی وزارت خارجه ایران مبنی بر اینکه طولانی شدن روند تبادل متاسفانه نتیجه عدم وجود اراده نزد دولت آمریکا است، افزود: نمی توانم در خصوص جزئیات این روند صحبت کنم زیرا موضوعی بسیار حساس است اما باید بگویم هیچ امری مهمتر از آزادی هرچه سریعتر این افراد نیست.

این مقام وزارت خارجه آمریکا اضافه کرد: ما تلاش می‌کنیم تا روند را تسریع کند و بازداشت ‌شدگان را در سریع‌ ترین زمان ممکن به خانه بازگرداند.

میلر با بیان اینکه برای بازگشت همه شهروندان آمریکایی زندانی در ایران در تلاش هستیم، افزود: اطلاع رسانی جدید در این زمینه ندارم. اما این مساله همچنان یک اولویت مهم برای ما است.

او  ۲۵ خردادماه نیز با بیان اینکه هنوز توافقی با ایران در خصوص آزادی آمریکایی ها وجود ندارد، تصریح کرد: آمریکا به استفاده از تمام ابزار موجود خود از جمله دیپلماسی برای پیشبرد اهداف خود ادامه خواهد داد اما هنوز به نقطه ای نرسیده ایم که بتوانم اعلام کنم.

میلر در واکنش به اظهارات وزیرخارجه عمان مبنی بر اینکه ایران و آمریکا به نهایی کردن توافق برای تبادل زندانیان نزدیک و در حال بررسی جزئیات این توافق هستند، گفت: نمی خواهم در خصوص گفتگوهای خصوصی دیپلماتیک اظهار نظر کنم اما باید بگویم که بازگرداندن آمریکایی هایی که به صورت “غیر قانونی” بازداشت شده اند، همچنان هدف رئیس جمهور، وزیر خارجه و همه کارکنان وزارت خارجه آمریکا است تا آنها را به خانه برگردانیم.

اخبار مرتبط:
شواهد و داده ها را دریابید/مذاکرات به توافق می رسد یا جنگ؟
شواهد و داده ها را دریابید/مذاکرات به توافق می رسد یا جنگ؟

رویه های اقتصادی بشدت متزلزل و در حالت انتظار اند. ناترازی که واژه ای پوششی برای بحران انرژی است در این میانه بر شدت بلاتکلیفی تولید و داده های اقتصادی افزوده و در این شرایط چشم ها به خروج نتیجه از درون مذاکرات ایران و امریکا دوخته شده است. اما شواهد و داده ها در فضای مجازی به ترتیبی جا به جا می شود که گویی طرفین مذاکره از طرق رسانه به هم پالس و پاسخ می دهند. در این فضا تنها راهکار پیگیری ردِ همین شواهد و اطلاعات و تحلیل های رسانه ای است تا شاید در میانه حجم وسیع داده ها خط سیر روند تحولات و دور و نزدیک بودن توافق یا جنگ را بتوان گمانه زد.

برنامه جهانی غذا: اوضاع انسانی در غزه از کنترل خارج شده است
برنامه جهانی غذا: اوضاع انسانی در غزه از کنترل خارج شده است

برنامه جهانی غذا وابسته به سازمان ملل اعلام کرد که وضعیت انسانی در نوار غزه به‌شدت وخیم و از کنترل خارج شده است. هم‌زمان، وزارت بهداشت غزه از تخریب تقریباً کامل مولدهای برق توسط نیروهای اشغالگر صهیونیست خبر داد.

فوری؛ ورود این افراد برای مراسم حج به عربستان ممنوع شد
فوری؛ ورود این افراد برای مراسم حج به عربستان ممنوع شد

وزارت حج و عمره عربستان سعودی اعلام کرد ممنوعیت ورود کودکان به مراسم حج سال ۲۰۲۵ با هدف کاهش ازدحام و حفظ ایمنی این گروه سنی اتخاذ شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است