کد خبر : 250497
انتشار : 2023/06/27 - 11:54
دسته‌بندی : سیاسی، اخبار ویژه
چاپ

نماینده مجلس: عوامل مسمومیت سریالی دانش‌آموزان بازداشت شدند/ پای نفوذ در میان بود

یک نماینده مجلس درباره ماجرای مسمومیت دانش آموزان گفت: به لطف خدا با دستور مستقیم رهبری این‌ها خیلی‌هایشان بازداشت شدند، خیلی‌هایشان تحت نظر و بازجویی هستند و مشاهده کردیم بعد از این فرمان و پیگیری مجلس آب‌ها از آسیاب افتاد.

نماینده مجلس: عوامل مسمومیت سریالی دانش‌آموزان بازداشت شدند/ پای نفوذ در میان بود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایلنا نوشت: مرتضی محمودوند نماینده خرم‌آباد، درباره آخرین وضعیت پرونده مسمومیت دانش‌آموزان که از سوی مجلس شورای اسلامی پیگیری می‌شود، گفت: صدها نفر از جنایتکارانی که به مدارس دختران مظلوم، معصوم، عفیف و نجیب این سرزمین حمله کردند، به لطف خدا با دستور مستقیم رهبری این‌ها خیلی‌هایشان بازداشت شدند، خیلی‌هایشان تحت نظر و بازجویی  هستند و مشاهده کردیم بعد از این فرمان و پیگیری مجلس آب‌ها از آسیاب افتاد این را هم بگویم ما تعارف نداریم باز هم اگر این‌طور غلطی کنند با این جنایتکاران، دروغگویان و فرصت‌طلبان مخصوصا جریان کثیف انحرافی تعارف نداریم و برخورد می‌کنیم.

بخش هایی از گفت و گوی محمودوند را در ادامه می خوانید:

  • هرکسی انداخت گردن دانش‌آموزان و به یک صورتی این مسئله را لوث کرد، مثال می‌زنم مثلاً آمدند یک واژه بمبک به کار بردند، من تذکر دادم این موضوعات واقعا امنیت پایدار کشور ما را هدف قرار داده بود هر کسی هم در برخورد با اینها کوتاهی کرد، قطعاً هم این دنیا و آن دنیا گرفتار می‌شود.
  • کسانی که این قضایا را به وجود آوردند طیف گسترده‌ای از معاندین و فرصت‌طلب‌ها بودند؛ از گروهک‌ جریان انحراف بودند که همه جا نفوذ کردند و با صراحت می‌گویم گروهک جریان انحراف با هیچ‌کس هم تعارف ندارم. خیلی‌هایشان دستگیر شدند و در این قضایا رهبر انقلاب فرمود با هیچ کس تعارف نداریم و باید به اشد مجازات برسند و به لطف خدا این کار انجام شد.
  • تنها قم نبود، اقصی نقاط کشور بود و من تا جایی که می‌دانم از تهران شروع شد بعد به قم کشیده شد و آنجا شدت پیدا کرد، فرقی نمی‌کند همه جای ایران سرزمین ما است توجه داشته باشید ما می‌گوییم جریان نفوذ و جریان انحراف این جریانات کجا را هدف قرار می‌دهند؟ می‌روند جایی که آن خط مقدم قدرت است، می‌روند آنجا را تخریب می‌کند.
  • حالا اگر خاطرتان باشد من پشت تریبون تذکر دادم، لطف خدا بود همان شب مراجع قم آمدند کمک ما و فردایش حضرت آقا در سخنرانی خودشان همان واژه‌هایی که این سرباز کمترین پشت تریبون خطاب به این فرصت‌طلب‌ها و معاندین گفت، تحکمی  و با شدت بیشتری به این‌ها اعلام کردند و ما مشاهده کردیم از آن روز به بعد به لطف خدا مجموعه بچه‌های نظارت و امنیت شروع کردند به دستگیری این افراد و این لطف خدا بود و این نشان از قدرت ملت عزیز که می‌شود، قدرت ملت همین پارلمان، تریبون و همین نماینده‌ها هستند، اگر نماینده‌ای ترسو و بزدل بود، نمی‌تواند نماد این ملت شجاع باشد.
اخبار مرتبط:
پشت رژه موتوری مجاهدین خلق در کرج یک ماجرای عجیب بود
پشت رژه موتوری مجاهدین خلق در کرج یک ماجرای عجیب بود

رئیس کل دادگستری استان البرز گفت: همه متهمان رژه خودرویی منتسب به منافقین در کرج بازداشت شدند.

ضرغامی: جنتی به دلیل کهولت سن، امکان گفت‌وگو ندارد
ضرغامی: جنتی به دلیل کهولت سن، امکان گفت‌وگو ندارد

عزت الله ضرغامی، رئیس پیشین سازمان صداوسیما و عضو شورای عالی فضای مجازی در گفت‌وگویی تازه گفت: دبیر شورای نگهبان به دلیل کهولت سن، امکان ملاقات و گفت‌وگو ندارد.

جوکار: زمان برگزاری انتخابات شوراها هنوز قطعی نشده است
جوکار: زمان برگزاری انتخابات شوراها هنوز قطعی نشده است

رییس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس گفت: ستاد انتخابات کشور و هیات نظارت مرکزی طی جلسه‌ای مشترک، ۲۴ مهرماه را برای برگزاری انتخابات شوراها به شعام پیشنهاد داده اند و منتظر پاسخ شورای عالی امنیت ملی به این پیشنهاد هستند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است