کد خبر : 248684
انتشار : ۱۴۰۲/۰۳/۲۴ - 06:51
دسته‌بندی : خوزستان
چاپ

علت نوسان برق در برخی منازل اهواز چیست؟

مدیرعامل شرکت توزیع برق اهواز توضیحاتی در خصوص علت نوسانات برق در برخی از خانه ها ارائه کرد.

علت نوسان برق در برخی منازل اهواز چیست؟

عبدالحمید عباس شیاری اظهار کرد: ممکن است برخی خانه ها با توجه به میزان مصرف و شرایط استفاده برق با نوسان یا افت ولتاژ مواجه شوند. این مساله به صورت نقطه ای و در خانه هایی که الگوی مصرف را رعایت نکرده و مصرف بیشتر از قرارداد داشته اند رخ می دهد.

وی افزود: در ساعات پیک در اثر افزایش بار مصرف و همزمانی مصرف بالا و گرما به دلیل استفاده از وسایل غیر ضروری، حجم بار ترانس بالا می رود و همین موضوع باعث افت ولتاژ و نوسان می شود.

مدیرعامل شرکت توزیع برق اهواز ادامه داد: این موضوع در مناطق حاشیه ای ممکن است بیشتر رخ دهد زیرا شرایط استفاده از برق در این مناطق متفاوت است.

شیاری عنوان کرد: در مناطق حاشیه ای اهواز علی رغم اینکه شبکه برق را کوچه به کوچه و خیابان به خیابان ساماندهی کردیم اما به دلیل استفاده از برق های غیر مجاز، اتفاقاتی نظیر سوختن تجهیزات و افت ولتاژ و نوسان برق در شبکه رخ می دهد.

وی ادامه داد: افزایش بار مصرف به دلیل عدم رعایت الگوی مصرف و همچنین همزمانی مصرف بالا با گرمای هوا احتمال بروز حوادث در شبکه را بالا می برد و همین موضوع زمینه نوسان ولتاژ و افت ولتاژ شبکه را به دنبال دارد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق اهواز با اشاره به بحث کمبود برق در کشور و استان خوزستان گفت: در تلاش هستیم شبکه را مدیریت کنیم تا خاموشی ناشی از کمبود برق نداشته باشیم.

شیاری در پایان خاطرنشان کرد: غالب حوادثی که در شبکه رخ می دهد در ساعت های پیک است و عمدتا غیر مترقبه است اما اگر الگوی مصرف از سوی شهروندان رعایت شود قطعا این حوادث ناخواسته در شبکه برق اهواز کمتر خواهد شد.

منبع: ایسنا

اخبار مرتبط:
«فولاد خوزستان در نیمه‌راه ۱۴۰۴؛ از رکورد تولید تا امنیت انرژی
«فولاد خوزستان در نیمه‌راه ۱۴۰۴؛ از رکورد تولید تا امنیت انرژی

گروهی ۱۱ نفره به سرپرستی صمد عزیز نژاد عضو هیات مدیره و معاون بانک ملی ایران با معاون مالی و اقتصادی گروه فولاد خوزستان، در سالن کنفرانس ساختمان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی این شرکت دیدار نمودند.

مدیرعامل توزیع برق را هم دعوت کنید؛ پاسخ به پرسش‌های اقتصادی بدون برق صنایع کامل نمی‌شود
مدیرعامل توزیع برق را هم دعوت کنید؛ پاسخ به پرسش‌های اقتصادی بدون برق صنایع کامل نمی‌شود

درآمد فروش محصولات شرکت فولاد خوزستان در یک عملکرد خیره‌کننده در ۲ ماهه نخست سال جاری به ۱۳ هزار و ۱۱۷ میلیارد تومان رسیده که رشد ۹۵ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان می‌دهد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است