کد خبر : 243185
انتشار : 2023/05/12 - 06:00
دسته‌بندی : خوزستان
چاپ

پاکسازی ۶ بیماری مشترک بین انسان و دام توسط دامپزشکی کشور

مدیرکل حوزه ریاست دامپزشکی کشور گفت: پاکسازی ۶ بیماری مشترک بین انسان و دام از مهمترین برنامه‌های این سازمان بوده و در این راستا، ابتکارات جدیدی با کمک سپاه، بسیج و کلینیک‌های خصوصی در حال انجام است.

پاکسازی ۶ بیماری مشترک بین انسان و دام توسط دامپزشکی کشور

منصور بنیاب در همایش غذای حلال با محوریت ذبح و صید شرعی که در اهواز برگزار شد اظهارکرد: از روزهای نخست تشکیل دولت حرکت‌های خوبی در بحث ذبح و صید شرعی انجام شده به گونه‌ای که امروز در سازمان دامپزشکی کشور بیش از ٢ هزار و ١٠٠ دکتر دامپزشک مشغول فعالیت هستند.

وی افزود: سازمان دامپزشکی کشور متولی امر بهداشت و پیشگیری از انواع بیماری بین انسان و حیوان است و از سوی دیگر سفره مردم از نظر بهداشت و حلال بودن برای ما مهم است.

مدیرکل حوزه ریاست سازمان دامپزشکی کشور گفت: سلامت انسان به غذا و دام سالم بستگی دارد لذا یکی از برنامه‌های ما رصد نهاده‌های دامی است تا از لحاظ بهداشتی در سلامت کامل باشند.

پاکسازی ۶ بیماری مشترک بین انسان و دام توسط دامپزشکی کشور

بنیاب گفت: پاکسازی ۶ بیماری مشترک بین انسان و دام از مهمترین برنامه‌های ما بوده و در این راستا، ابتکارات جدیدی با کمک سپاه، بسیج، کلینیک‌های خصوصی و … در حال انجام است.

وی افزود: سازمان دامپزشکی در حال انجام خدمت رایگان از جمله واکسیناسیون، سم پاشی معاینه و… جهت ریشه‌کن کردن بیماری‌های دامی است.

مدیرکل حوزه ریاست دامپزشکی کشور در پایان گفت: امیدواریم نسبت به اجرای سند تحول راهبردی سازمان دامپزشکی کشور که به همه استان ها ابلاغ شده، جامه عمل پوشیده و این موضوع باعث خیر و تحول در جامعه شود.

در ادامه سئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: این همایش ثمرات زیادی داشته که مهمترین آن، پیشگیری از آسیب دیدگی جامعه ایمانی است. قطعا با برگزاری اینگونه همایش‌ها، آسیب دیدگی‌ها و گسل‌هایی که در جامعه وجود دارد ابتدا شناسایی و برای آن برنامه‌ریزی می شود.

حجت‌الاسلام عبدالامیر رجب پور گفت: یکی از برکات نظارت بر ذبح و صید شرعی، جلوگیری از آسیب دیدگی‌های اجتماعی، جسمی و روحی جامعه است که باید برای آن برنامه و طرح داشته باشیم.

وی افزود: ذبح و صید شرعی به ارتقا امنیت ایمانی و اعتقادی جامعه کمک می کند. وقتی ما برای غذای حلال مردم برنامه‌ریزی کردیم، آثار منفی زدوده شده و یک امنیتی بر جامعه ما حاکم می شود.

حجت الاسلام رجب پور گفت: امروز نه فقط در کشور ما بلکه در سطح بین‌المللی، یک تمایلی نسبت به غذای حلال ایجاد شده و این موضوع وظیفه ما را سنگین تر می‌کند همچنین سطح انتظارات در جامعه بالا می‌رود بنابراین ایجاد توازن و تعادل بین انتظارات و فعالیت‌ها یکی از برنامه‌های راهبردی ما در حوزه نمایندگی است.

گفتنی است در پایان این همایش از برخی ذابحین و روحانیون ناظر بر ذبح شرعی تقدیر به عمل آمد.

منبع: ایرنا

اخبار مرتبط:
معاون استاندار خوزستان: سرشماری از اول مهر آغاز می‌شود/دقت در سرشماری مبنای توسعه است
معاون استاندار خوزستان: سرشماری از اول مهر آغاز می‌شود/دقت در سرشماری مبنای توسعه است

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان، سرشماری دقیق نفوس و مسکن را یکی از الزامات برنامه‌ریزی برای توسعه استان دانست و بر ضرورت مشارکت و همراهی مردم در اجرای این طرح تاکید کرد.

هشدار فوری نسبت به افزایش دبی خروجی سد بالارود اندیمشک
هشدار فوری نسبت به افزایش دبی خروجی سد بالارود اندیمشک

بخشدار الوار گرمسیری اندیمشک با اشاره به صدور هشدار فوری نسبت به افزایش دبی خروجی سد بالارود گفت: خروجی سد بالارود از ساعت هشت صبح ۳۱ شهریور تا سقف ۵۰ مترمکعب بر ثانیه افزایش می‌یابد.

مبارزه با موادمخدر نیازمند رویکرد اجتماعی و آموزشی در کنار اقدامات مقابله‌ای است
مبارزه با موادمخدر نیازمند رویکرد اجتماعی و آموزشی در کنار اقدامات مقابله‌ای است

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان با تاکید بر ضرورت اتخاذ رویکردی جامع در مبارزه با موادمخدر، گفت: اقدامات مقابله‌ای به تنهایی کافی نیست و باید با آموزش، آگاهی‌بخشی و مشارکت فعال خانواده‌ها، سرمایه‌های اجتماعی استان را در برابر این پدیده خانمان‌سوز حفظ کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است