کد خبر : 241823
انتشار : 2023/05/03 - 13:32
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

صوفی: آقای خاتمی گفته است که دیگر «تکرار می‌کنم» را نخواهد گفت

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: «تکرار می‌کنم» آقای خاتمی در تاریخ انتخابات مانده است. همین عبارت سرنوشت انتخابات را دگرگون کرد. اما خود او هم گفته است که «تکرار می‌کنم» را نخواهد گفت و در انتخابات آتی مجلس هم قطعا، اثری از تکرار خاتمی نمی‌بینیم.

صوفی: آقای خاتمی گفته است که دیگر «تکرار می‌کنم» را نخواهد گفت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ منیبان نوشت: علی صوفی، فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: در انتخابات آتی مجلس قطعا اثری از تکرار خاتمی نمی‌بینیم به گفته خود او، شرایط لازم برای تکرار دیگری وجود ندارد.

بخش هایی از گفت و گوی صوفی را در ادامه می‌خوانید:

 

  • اصلاح طلبان در رابطه با انتخابات هنوز جلسه ای نگذاشته اند و نهاد اجماع ساز اصلاح طلبان که جبهه اصلاحات بود در حال شکل گیری مرحله جدید اش است.
  • در حال حاضر اصلاح طلبان به نهاد اجماع ساز خود شکل نداده اند که بخواهند راجع به انتخابات صحبت کنند. البته اگر هم شکل بگیرد انتخابات به این زودی در دستورکار جبهه اصلاحات به دلایلی همیشگی قرار نخواهد گرفت.
  • یکی از آن دلایل این است که اصلاح طلبان بر خلاف اصولگرایان که از ناحیه نظارت استصوابی و تایید صلاحیت ها خیال راحتی دارند، به شدت وضعیتی متزلزل دارند و این متغیر یعنی تعیین کاندیدا برای اصلاح طلبان غیر قابل کنترل است ولی برای اصولگرایان متغییری قابل کنترل است و آن ها با اطمینان کامل می توانند حتی قبل از شروع یک مجلس برای مجلس بعدی هم تصمیم بگیرند.
  • من اشکال جدی در رهبری اصلاحات نمی بینم. حتما اقای خاتمی ملاحظاتی دارند و نمی توانند و به او اجازه نمی دهند که همواره در صحنه سیاسی تاثیر گذار باشد وگرنه او هم می تواند در سطح بین المللی تاثیر گذار باشد و هم در عرصه داخلی تاثیرگذار باشد.
  • همه ما می دانیم که چه مسائلی برای ایشان پیش می آورند و چقدر نگران تاثیرگذاری ایشان هستند. «تکرار می کنم» ایشان در تاریخ انتخابات مانده است. همین عبارت سرنوشت انتخابات را دگرگون کرد. اما خود او هم گفته است که «تکرار می کنم» را نخواهد گفت و در انتخابات آتی مجلس هم قطعا، اثری از تکرار خاتمی نمی بینیم به گفته خود او، شرایط لازم برای تکرار دیگری وجود ندارد.
اخبار مرتبط:
امارات بانک ملی ایران را تحریم کرد
امارات بانک ملی ایران را تحریم کرد

طبق اعلام این نهاد پولی، این اقدامات در پی وقوع تخلفات ناشی از عدم پایبندی شعب مذکور به مقررات، قوانین و تصمیمات نظارتی لازم‌الاجرا در امارات متحده عربی صورت گرفته است.

اعتراض یک مداح به سفر پزشکیان به نیویورک: خونخواهی آقایمان تبدیل شد به میتینگ و دورهمی شبانه و بعضاً بی‌خاصیت/ چرا باید با قاتلین رهبرمان دیدار کنند؟
اعتراض یک مداح به سفر پزشکیان به نیویورک: خونخواهی آقایمان تبدیل شد به میتینگ و دورهمی شبانه و بعضاً بی‌خاصیت/ چرا باید با قاتلین رهبرمان دیدار کنند؟

سیدرضا نریمانی،مداح اصولگرا، با اشاره به سفر مسئولان ایرانی به نیویورک برای اجلاس بین‌المللی سازمان ملل نوشت: واقعاً متوجه نمی‌شم برای چی مسئولین ما رفتن نیویورک؟ حالا رفتن، چرا باید با قاتلین امام و رهبرمون دیدار کنن؟ چی شد؟ نکنه یادمون رفت؟

کانادا پنج فرد و پنج نهاد ایرانی را تحریم کرد/ ساترا، کمیته فیلترینگ، گروه دوران تحریم شدند
کانادا پنج فرد و پنج نهاد ایرانی را تحریم کرد/ ساترا، کمیته فیلترینگ، گروه دوران تحریم شدند

دولت کانادا اعلام کرد که تحریم‌های جدیدی را علیه چند شخص و نهاد ایرانی اعمال می‌کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است