کد خبر : 240596
انتشار : 2023/04/25 - 20:43
دسته‌بندی : سیاسی، اخبار ویژه
چاپ

دو سال از دعوت ۲۲۰ نماینده مجلس از رئیسی برای نامزدی در انتخابات گذشت

پس از روی کارآمدن رئیسی و تکیه او بر صندلی ریاست جمهوری در ساختمان پاستور نه تنها رکورد تورم طی 50 سال گذشته زده شد بلکه قیمت انواع اقلام خوراکی و همچنین خودرو و مسکن با جهش غیرقابل تصوری روبرو شد.

دو سال از دعوت ۲۲۰ نماینده مجلس از رئیسی برای نامزدی در انتخابات گذشت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ دو سال قبل در تاریخ 5اردیبهشت سال 1400، تعداد220 نماینده انقلابی مجلس در اقدامی کم سابقه با ارسال نامه ای خطاب به ابراهیم رئیسی که ریاست قوه قضائیه را برعهده داشت از او خواستند که برای نجات اقتصاد و معیشت مردم در انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم شرکت کند.

در بخشی از این نامه خطاب به رئیسی آمده بود:

سوابق فکری، گفتمانی، اجرایی و مدیریتی جنابعالی در تمام سالهایی که مسئولیت های مختلف بر عهده داشته اید بیانگر آن است که سعی و تلاشتان استواری بر این شاخص ها بر اساس منویات حضرت امام خمینی(ره) و حضرت آیت الله خامنه ای(مد ظله العالی) بروبرو شد.وده است و بحمدالله در این مسیر توفیق فراوان داشته اید. تجربه اخیر حضور و مدیریت موفق شما در قوه قضائیه به عنوان یکی از ارکان عالی نظام اسلامی نیز نشان داد که با تکیه بر ظرفیت نیروهای جوان و انقلابی، توانمندی تحول آفرینی و کارآمدسازی و تولید سرمایه اجتماعی در سطوح کلان را دارا بوده و در تعامل سازنده با اجزا و بخش های مختلف حاکمیت، اراده جدی برای اصلاح امور را دارید.

بر همین اساس ما نمایندگان مجلس شورای اسلامی امضا کنندگان این نامه، ضمن احترام به همه شخصیت های بزرگواری که برای حضور در عرصه انتخابات دوره سیزدهم ریاست جمهوری اعلام آمادگی کرده اند و اذعان به توانمندی ها و صلاحیتهای آنها، بر این اعتقادیم که از منظر شمولیت شاخص ها و نیز توان اجماع سازی سیاسی و جذب آرای اکثریت مردم، جنابعالی نامزد اصلح و اولی به شمار می آیید. فلذا فارغ از جایگاه حقوقی و نیز با تاکید بر اصل استقلال قوه مقننه و اعمال کامل اختیارات نظارتی مجلس در قبال دولت آتی، از شما برای حضور در این عرصه خطیر دعوت بعمل می آوریم و اذعان داریم که در شرایط کنونی ورود به این عرصه، مجاهدتی عظیم به شمار می آید.

گفتنی است پس از روی کارآمدن رئیسی و تکیه او بر صندلی ریاست جمهوری در ساختمان پاستور نه تنها رکورد تورم طی 50 سال گذشته زده شد بلکه قیمت انواع اقلام خوراکی و همچنین خودرو و مسکن با جهش غیرقابل تصوری روبرو شد.

اخبار مرتبط:
سردار حسن‌زاده: آماده عملیات‌های تهاجمی برق‌آسا هستیم
سردار حسن‌زاده: آماده عملیات‌های تهاجمی برق‌آسا هستیم

فرمانده سپاه تهران بزرگ گفت: از مرحله مواجههٔ دفاعی و پدافندی عبور کرده‌ایم و امروز در آستانه عملیات‌های تهاجمی قرار داریم.

ادعای آژانس انرژی اتمی: شواهد فعالیت در «کوه کلنگ» ایران مشاهده شده است
ادعای آژانس انرژی اتمی: شواهد فعالیت در «کوه کلنگ» ایران مشاهده شده است

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ادعا کرده نشانه‌هایی از فعالیت در سایت موسوم به «کوه کلنگ» در ایران مشاهده شده است؛ سایتی که تهران پیش‌تر وجود فعالیت هسته‌ای در آن را رد کرده بود. به‌گفته دیپلمات‌ها، این شواهد می‌تواند شامل تحرکات فنی یا تغییرات در زیرساخت‌ها باشد، هرچند آژانس جزئیات دقیق ارائه نکرده است.

نیکزاد، نایب رئیس مجلس: جنگ را تا پیروزی کامل ادامه می دهیم
نیکزاد، نایب رئیس مجلس: جنگ را تا پیروزی کامل ادامه می دهیم

نایب رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه دشمنان هنوز نیروهای مسلح و مردم ایران را نشناخته اند گفت: جنگ را تا پیروزی نهایی ادامه خواهیم داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است