کد خبر : 239780
انتشار : ۱۴۰۲/۰۱/۳۰ - 12:00
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

رشد ۲۷/۳ درصدی جابجایی مسافر در اصفهان در سال گذشته

رئیس اداره حمل و نقل مسافر اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان از رشد ۲۷/۳ درصدی جابجایی مسافر در استان اصفهان طی یک سال اخیر خبر داد.

رشد ۲۷/۳ درصدی جابجایی مسافر در اصفهان در سال گذشته

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حسین بی غمیان اظهار داشت: در سال ۱۴۰۱، تعداد ۹ میلیون و ۲۶۵ هزار و ۲۲۱ مسافر و تعداد ۸۷۵ هزار و ۲۶۶ سفر طی سال گذشته در حوزه تحت پوشش این اداره کل به ثبت رسیده که این میزان نشان دهنده رشد ۲۷/۳ درصدی تعداد مسافر و یک درصدی تعداد سفر نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۰ بوده و نشانگر افزایش ضریب اشغال صندلی بوده که به تبع آن تکمیل ناوگان را نسبت به سال گذشته درپی داشته است.

به نوشته مهر؛ وی گفت: بیشترین سهم جابجایی مسافر دراین مدت به ترتیب به شهرستان‌های اصفهان، مبارکه، خمینی شهر و کاشان اختصاص داشته است.

رئیس اداره حمل و نقل مسافر اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان ادامه داد: از این تعداد، چهار میلیون و ۳۸۹ هزار و ۵۶۳ نفر مسافر درون استانی و چهار میلیون و ۸۷۵ هزار و ۶۵۸ نفر به مقصد برون استانی بوده است‌.

وی تصریح کرد: هم اکنون ۱۵۲ شرکت حمل ونقل، ۳۱ باب پایانه مسافری عمومی، ۲۵ باب پایانه اختصاصی و ۵ باب پارک سوار، بیش از ۵۵۳۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی مسافری اعم از اتوبوس، مینی‌بوس، سواری و بیش از ۸۱۴۰ راننده مسافری فعال در حال ارائه خدمات به مردم و مسافران هستند.

بی غمیان خاطرنشان کرد: مردم و مسافران می‌توانند هرگونه شکایت و انتقاد خود از عملکرد شرکت‌های حمل و نقل و راننده را به سامانه ۱۴۱ که به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی می‌باشد اطلاع دهند تا در اسرع وقت در کمیسیون‌های مربوط به تخلفات حمل و نقلی رسیدگی شود.

اخبار مرتبط:
بارش برف مناطقی از اصفهان را فرا می‌گیرد؛ صدور هشدار سطح زرد هواشناسی
بارش برف مناطقی از اصفهان را فرا می‌گیرد؛ صدور هشدار سطح زرد هواشناسی

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به ادامه فعالیت سامانه سرد بارشی و بارش برف در شمال و غرب استان طی ۲۴ ساعت پیش رو، هشدار سطح زرد صادر کرد.

مدارس برخی شهرستان‌های استان اصفهان غیرحضوری شد
مدارس برخی شهرستان‌های استان اصفهان غیرحضوری شد

در پی بارش سنگین برف و بروز یخبندان شدید، بر اساس تصمیم ستاد مدیریت بحران استان اصفهان، مدارس چند شهرستان این استان در روز سه‌شنبه نهم دی‌ماه به صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد.

محورهای غرب اصفهان لغزنده است؛ لزوم استفاده از زنجیر چرخ برای تردد
محورهای غرب اصفهان لغزنده است؛ لزوم استفاده از زنجیر چرخ برای تردد

رئیس پلیس راه استان اصفهان گفت: با توجه به بارش‌های ۲۴ ساعت اخیر محورهای غرب استان لغزنده و در برخی از محدوده‌ها بادروبه گزارش شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است