کد خبر : 237841
انتشار : 2023/04/05 - 11:24
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

نماینده ادوار مجلس: جبهه پایداری، انسانهای بی‌کفایتی را به رئیس‌جمهوری و مجلس تحمیل کرد

یک نماینده سابق مجلس در واکنش به کناره گیری وزیر آموزش و پرورش گفت: در همین دوره هم شاهدیم که جبهه پایداری، انسانهای بی‌کفایتی را به رئیس‌جمهوری و مجلس تحمیل کردند.

نماینده ادوار مجلس: جبهه پایداری، انسانهای بی‌کفایتی را به رئیس‌جمهوری و مجلس تحمیل کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: کمال‌الدین پیرموذن، نماینده سابق مجلس با اشاره به استعفای وزیر آموزش و پرورش، اظهار کرد: همت رئیس‌جمهوری را به فال نیک می‌گیریم؛ به‌ویژه که تلاش شخص رییس‌جمهوری بر بهادادن به شایستگان در مناصب بالای دولت و استمرار در امر بازگرداندن ظرفیت‌های نخبگانی و مجرب ایرانی به کشور بوده که انرژی ویژه‌ای برای آن گذاشته‌اند.

بخش هایی از گفت و گوی  پیرموذن را در ادامه می خوانید:

  • واقعیت این است که در همه دوره‌ها، برخی جریانات حزبی و جناحی و نیز برخی اشخاص که خود را نزدیک به رییس جمهوری وقت می‌دانند به دلیل تامین منافعی دور رئیس‌جمهوری جمع می‌شوند، اما توجهی به توسعه و پیشرفت کشور ندارند، در همین دوره هم شاهدیم که جبهه پایداری، انسانهای بی‌کفایتی را به رئیس‌جمهوری و مجلس تحمیل کردند. به همین دلیل است که این اقدام رئیس‌جمهوری در برخورد با ناکارآمدی را به فال نیک می‌گیرم.
  • امیدوارم این زنجیره تقویت قوه مجریه که اصلی‌ترین ویترین کارآمدی نظام محسوب می‌شود به استفاده از نظرات کارشناسی همه کسانی که به دنبال توسعه و پیشرفت کشور هستند منجر شود.
  • همچنین برخورداری از سیاست‌های حمایتی رهبری در پل زدن میان همسایگان و به خصوص تعامل با عربستان سعودی هم از گام‌های موثری است که در این مدت برداشته شده و امیدوارم این روند به رفع مشکلات با جمهوری آذربایجان هم گسترش یابد.
  • آنچه مهم است تاثیر نگرفتن رییس‌جمهوری از فشارها و لابی‌گری‌های جناحی و سیاسی در تصمیمات کلان مدیریتی است که در تغییر وزیر آموزش و پرورش شاهد آن بودیم‌. ادامه همین روند است که به بازگشت سرمایه اجتماعی و افزایش کارآمدی منجر می‌شود.
اخبار مرتبط:
ابهام درباره زمان و مکان مذاکرات ایران و آمریکا
ابهام درباره زمان و مکان مذاکرات ایران و آمریکا

منابع دولتی پاکستان اعلام کردند زمان و محل برگزاری دور جدید مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا هنوز مشخص نشده است.

تعداد حملات به مناطق مختلف تهران در جنگ اعلام شد
تعداد حملات به مناطق مختلف تهران در جنگ اعلام شد

منطقه ۴ با ۹۰ بار اصابت، منطقه ۲۱ با ۶۲ بار اصابت، منطقه یک با ۵۷ بار اصابت و منطقه ۲۲ با ۵۵ بار اصابت، بیشترین خسارت و منطقه ۱۷ با ۳ بار اصابت، کمترین خسارت را از حملات هوایی امریکا و اسراییل داشتند.

حقیقت‌پور: جریانی که به هاشمی و لاریجانی حمله کرد، حالا قالیباف و پزشکیان را هدف گرفته است
حقیقت‌پور: جریانی که به هاشمی و لاریجانی حمله کرد، حالا قالیباف و پزشکیان را هدف گرفته است

یک فعال سیاسی اصولگرا درباره برخی موضوعات مطرح شده از سوی جریانات تندرو از جمله بحث کودتا گفت: این افراد نگاه سیاسی درستی ندارند و جمهوری اسلامی را صرفاً متعلق به خود و در خدمت خواسته‌هایشان می‌دانند. مگر ممکن است در درون جمهوری اسلامی جریانی به دنبال کودتا باشد؟ چنین ادعایی اساساً ناپسند است. افرادی که تلاش کردند مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را از صحنه سیاسی حذف کنند، به آقای ناطق نوری حمله کردند، به آقای علی لاریجانی حملات گسترده‌ای انجام دادند، امروز هم آقای قالیباف و آقای پزشکیان را هدف قرار داده‌اند. هر جریان یا شخصیتی که در برابر آنها بایستد، با بی‌تقوایی کامل مورد هجمه قرار می‌گیرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است