زیباکلام: پهلوی سقوط نمیکرد، ایران اقتصاد اول خاورمیانه میشد
فعال سیاسی اصلاح طلب گفت گفت: اگر نظام شاهنشاهی و حکومت محمدرضا پهلوی سقوط نکرده بود، قطعا ظرف یک دهه دیگر ایران واقعا از منظر اقتصادی کشور موفق در خاور میانه بود.
به گزارش سایت خبری مدارا؛اعتمادآنلاین نوشت: صادق زیباکلام فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: اگر نظام شاهنشاهی و حکومت محمدرضا پهلوی سقوط نکرده بود، قطعا ظرف یک دهه دیگر ایران واقعا از منظر اقتصادی کشور موفق در خاور میانه بود.
این صحبتهای زیبا کلام در مورد دوران پهلوی مورد توجه کاربران قرار گرفته است.
معاون اول رئیسجمهوری با بیان اینکه درباره مسائل کشور اختلافنظر وجود دارد و باید دربارهشان باهم گفتوگو کنیم، تصریح کرد: در قانون اساسی خطوط قرمز و جایگاه هر فرد و نهاد در تصمیمسازی مشخص شده و روشن است چه فرد و نهادی باید حرف آخر را در مسائل سیاست خارجی و جنگ مطرح کند.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی گفت: دشمنان در جنگ اخیر به دنبال تضعیف ایران، از بین بردن انسجام اجتماعی و تغییر نظام بودند اما ایران تجزیه نشد، انسجام کشور افزایش یافت و توانمندیهای دفاعی و ظرفیتهای راهبردی کشور نیز حفظ شد.