کد خبر : 237037
انتشار : ۱۴۰۲/۰۱/۰۵ - 10:25
دسته‌بندی : فرهنگی
چاپ

سریال «جیران» تمام شد

قسمت آخر سریال «جیران» صبح امروز- جمعه( ۴ فروردین ماه) منتشر و پرونده این سریال برای همیشه بسته شد.

سریال «جیران» تمام شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛سریال «جیران»، آخرین ساخته حسن فتحی که در ۵۲ قسمت برای پخش از شبکه نمایش خانگی تولید شد، به ایستگاه پایانی رسید.

عاشقانه «جیران» را احسان جوانمرد و حسن فتحی به نگارش درآوردند که به وقایع بعد از مرگ امیرکبیر و آشنایی ناصرالدین‌شاه با خدیجه تجریشی ملقب به جیران پرداخته‌ است.

به نوشته ایسنا، از سریال «جیران» به عنوان یکی از طولانی‌ترین سریال‌های نمایش خانگی یاد می‌شود. پخش این سریال به تهیه کنندگی اسماعیل عفیفه از بهمن‌ماه ۱۴۰۰ آغاز شد و پس از ایجاد برخی حواشی در مسیر پخش و در پی شکایت شاکی خصوصی، تیرماه سال قبل، پخش آن متوقف و پس از حدود دوماه توقیف، با صدور دستور رفع توقیف، حوالی پاییز سال گذشته، پخش این سریال عاشقانه و تاریخی از سر گرفته شد.

این سریال با استقبال مخاطبان خارجی در کشورهایی چون بنگلادش، قزاقستان، عراق و پاکستان نیز روبه‌رو شده و اعلام شده است به زودی در شبکه‌های تلویزیونی ژاپن، روسیه، عراق، بوسنی و کشورهای حوزه خلیج فارس شامل قطر، عمان، امارت متحده عربی و شمال آفریقا از جمله تونس، مراکش، الجزیره و لیبی پخش می‌شود.

در این سریال، بهرام رادان، پریناز ایزدیار، مریلا زارعی، امیرحسین فتحی، امیر جعفری، رویا تیموریان، مهدی پاکدل، رعنا آزادی‌ور، کتانه افشارنژاد، ستاره پسیانی، غزل شاکری، مرتضی اسماعیل کاشی، هومن برق نورد و… به ایفای نقش پرداخته‌اند.

 

اخبار مرتبط:
سهراب پورناظری جشنواره فجر را تحریم کرد
سهراب پورناظری جشنواره فجر را تحریم کرد

سهراب پورناظری، آهنگساز و نوازنده شناخته‌شده، با انتشار بیانیه‌ای از حضور آثارش در جشنواره فیلم فجر انصراف داد.

پیکر سعید پیردوست در قطعه هنرمندان به خاک سپرده شد
پیکر سعید پیردوست در قطعه هنرمندان به خاک سپرده شد

پیکر بازیگر پیشکسوت تلویزیون و سینما مرحوم سعید پیردوست، در قطعه هنرمندان بهشت زهرا به خاک سپرده شد.

پاسخ دبیر جشنواره فیلم فجر به انتقاد علی نصیریان از تصویر وی بر روی پوستر جشنواره: تواضع و مردم‌داری‌تان را می‌شناسم
پاسخ دبیر جشنواره فیلم فجر به انتقاد علی نصیریان از تصویر وی بر روی پوستر جشنواره: تواضع و مردم‌داری‌تان را می‌شناسم

منوچهر شاهسواری، دبیر جشنواره فیلم فجر در پاسخ به اظهارات علی نصیریان درباره تصویری که از او بر پوستر جشنواره نقش بسته، متنی را خطاب به این بازیگر نوشت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است