کد خبر : 236808
انتشار : ۱۴۰۲/۰۱/۰۳ - 07:07
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

بارش باران در شرق و شمال اصفهان شدت می‌گیرد

رئیس مرکز پیش‌بینی و تحقیقات اداره کل هواشناسی استان اصفهان گفت: شدت بارش امروز در نیمه شرقی و شمال استان خواهد بود و به‌دلیل رگباری بودن بارش‌ها، جاری شدن روان‌آب، آب گرفتگی معابر، سیلابی شدن مسیل‌ها و اختلال در تردد دور از انتظار نیست.

بارش باران در شرق و شمال اصفهان شدت می‌گیرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ لیلا امینی رئیس مرکز پیش‌بینی و تحقیقات اداره کل هواشناسی استان اصفهان با اشاره به وضعیت هوای استان اظهار داشت: تحلیل آخرین نقشه‌های هواشناسی بیانگر فعالیت سامانه‌ بارش‌زا بر روی استان تا اوایل امروز پنجشنبه است.

به نوشته فارس؛ وی افزود: بر این اساس طی این مدت وضعیت جوی در اکثر مناطق به صورت قسمتی تا نیمه ابری به تدریج افزایش ابر، گاهی وزش باد نسبتاً شدید تا شدید و بارش‌های رگباری همراه با رعد و برق و احتمال تگرگ، مه آلودگی و در مناطق کوهستانی بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

آقایی با بیان اینکه شدت بارش امروز در نیمه شرقی و شمال استان خواهد بود، گفت: به‌دلیل رگباری بودن بارش‌ها، جاری شدن روان‌آب، آب گرفتگی معابر، سیلابی شدن مسیل‌ها و اختلال در تردد دور از انتظار نیست.

رئیس مرکز پیش‌بینی و تحقیقات اداره کل هواشناسی استان اصفهان با اشاره به اینکه دمای هوا تا صبح امروز در اکثر مناطق استان ۸ تا ۱۰ درجه کاهش خواهد داشت، بیان کرد: دمای هوا طی ۲۴ ساعت آینده در اکثر مناطق ۴ تا ۶ درجه کاهش خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: بیشینه دمای هوای شهر اصفهان ۱۵ و کمینه فردا صبح اصفهان ۳ درجه و چوپانان و خوروبیابانک با ۲۰ درجه و فریدن با منفی ۶ درجه به ترتیب گرم‌ترین و سردترین نقاط استان پیش‌بینی می‌شود.

اخبار مرتبط:
افزایش دمای اصفهان طی ۲۴ ساعت آینده؛ هوا هفته آینده سرد می‌شود
افزایش دمای اصفهان طی ۲۴ ساعت آینده؛ هوا هفته آینده سرد می‌شود

کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان از افزایش یک تا سه درجه‌ای دما طی ۲۴ ساعت پیش رو خبر داد و گفت: هفته آینده هوا سرد می‌شود.

پیست بین المللی فریدون شهربازگشایی شد
پیست بین المللی فریدون شهربازگشایی شد

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان فریدون‌شهر از آمادگی کامل پیست بین‌المللی اسکی این شهرستان برای میزبانی از گردشگران نوروزی با ظرفیت ۲۵۰۰ نفر در هفته خبر داد.

ورود گردشگران به کویر مرنجاب و سیازگه در شب‌های قدر ممنوع شد
ورود گردشگران به کویر مرنجاب و سیازگه در شب‌های قدر ممنوع شد

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان آران و بیدگل از ممنوعیت ورود گردشگران به کویر مرنجاب و سیازگه در شب‌های قدر خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است