کد خبر : 235785
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۲۳ - 13:29
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

مردم گِرمی آجیل می‌خرند

به گفته یک فروشنده آجیل و خشکبار سال‌های قبل مردم کیلویی آجیل می‌خریدند اما امسال گرمی می‌خرند.

مردم گِرمی آجیل می‌خرند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ اعتمادآنلاین نوشت: ابراهیم باقری فروشنده آجیل و خشکبار ضمن بیان اینکه خرید مردم امسال نسبت به سال قبل تفاوت بسیاری دارد، گفت: سال های قبل مردم یک، دو و حتی سه کیلوگرم آجیل می خریدند و امسال ۲۰۰ گرم و ۵۰۰ گرم از آجیل ها خریداری می کنند و این به وضوح نمایان است.

باقری با بیان اینکه معضل بعدی این است که آجیل بسیار بالا رفته است، ابراز کرد: محصولی مانند پسته ظرف دو هفته یکباره اوج گرفت و افزایش قیمت عجیب و غیر منطقی داشت و چهار برابر سال های قبل شد امروز پسته بین ۷۴۰ تا ۹۰۰ هزار تومان است.

وی با بیان اینکه آجیل فروشانی که مغازه های اجاره ای دارند واقعاً معلوم نیست چطور روزگار می گذرانند چرا که به وضوح فروش اندک شده است، افزود: اقلامی مانند شیرینی هم گران شده اند برای مثال شیرینی نسبت به سال قبل ۱۴۰ درصد گران شده اما به تدریج بوده و به مرور به این قیمت رسیده است اما محصولی مانند پسته یکباره چنین اوجی گرفت.

اخبار مرتبط:
ای‌سیم (eSIM) به‌زودی وارد کشور می‌شود
ای‌سیم (eSIM) به‌زودی وارد کشور می‌شود

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: فناوری ای‌ سیم (eSIM) که نسل جدید سیم‌کارت‌ها محسوب می‌شود به زودی در کشور فراگیر می شود و امنیت بالاتری برای مشترکان ایجاد می‌کند.

قیمت دلار، طلا و سکه امروز ۷ آبان ۱۴۰۴
قیمت دلار، طلا و سکه امروز ۷ آبان ۱۴۰۴

قیمت دلار، طلا و سکه در بازار امروز ۷ آبان ۱۴۰۴ را مشاهده می‌کنید.

قیمت گوشت از یک میلیون تومان عبور کرد
قیمت گوشت از یک میلیون تومان عبور کرد

بررسی‌های میدانی و گزارش‌های رسمی نشان می‌دهد از پاییز سال گذشته تاکنون، قیمت هر کیلو گوشت گوساله تنظیم بازار در برخی بازه‌ها بیش از ۵۰۰ هزار تومان افزایش یافته است. اکنون میانگین قیمت آن در بازار آزاد تا بالای میلیون تومان رسیده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است