کد خبر : 235098
انتشار : 2023/03/09 - 11:35
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

واکنش سازمان ملل به مسمومیت‌های سریالی در ایران

فرحان حق معاون سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد درباره جمله مسمومیت مشکوک تعدادی از دانش‌آموزان دختر در مدارش ایران گفت: «ما قطعا گزارش‌های مربوط به مسمومیت در بین دانش‌آموزان را دنبال می‌کنیم و تیم کشوری سازمان ملل متحد در ایران برای بررسی سریع و دقیق واقعیت‌های این موضوع اعلام آمادگی کرده است.»

واکنش سازمان ملل به مسمومیت‌های سریالی در ایران

به گزارش سایت خبری مدارا، انتخاب نوشت: فرحان حق معاون سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد درباره جمله مسمومیت مشکوک تعدادی از دانش‌آموزان دختر در مدارش ایران گفت: «ما قطعا گزارش‌های مربوط به مسمومیت در بین دانش‌آموزان را دنبال می‌کنیم و تیم کشوری سازمان ملل متحد در ایران برای بررسی سریع و دقیق واقعیت‌های این موضوع اعلام آمادگی کرده است.»

او افزود: «مهم است که مسئولان ایرانی این موضوع را به طور کامل و شفاف بررسی کنند. ولی ما همچنان به نظارت بر آنچه در آنجا رخ می‌دهد ادامه خواهیم داد».

به نوشته وبگاه اطلاع‌رسانی سازمان ملل، فرحان حق در پاسخ به اینکه آیا سازمان ملل به مقامات ایرانی کمک می کند و یا در هر تحقیقی در مورد مسمومیت دختران دانش آموز مشارکت خواهد کرد، گفت: «تیم کشوری ما در ایران آمادگی خود را برای کمک به مشخص شدن واقعیت این موضوع به مسئولان اعلام کرده است. بدیهی است که باید ببینیم چه می‌شود. اما این بر عهده مقامات ایرانی است که به‌طور کامل و شفاف بررسی کنند».

 

اخبار مرتبط:
ادعای جدید درباره توافق ایران و آمریکا تکذیب شد
ادعای جدید درباره توافق ایران و آمریکا تکذیب شد

خبر منتشر شده به نقل از آکسیوس در مورد طرح جدید بین ایران و آمریکا صحیح نیست.

بخشایش اردستانی: شاید آمریکا با سرگرم کردن ما به «تنگه هرمز» و «کوه کلنگ»، یک رده از مسئولان را بار دیگر ترور کند
بخشایش اردستانی: شاید آمریکا با سرگرم کردن ما به «تنگه هرمز» و «کوه کلنگ»، یک رده از مسئولان را بار دیگر ترور کند

بخشایش اردستانی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: آمریکا شاید یک کار دیگر انجام دهد و آن این است که ما را سرگرم «تنگه هرمز» و «کوه کُلَنگ» کند و یک رده از رهبران و مسئولان ما را بار دیگر ترور کند که این را هم باید در ذهن‌مان داشته باشیم.

لایحه یک فوریتی مقابله با جنایات بین‌المللی در دستور کار مجلس قرار گرفت
لایحه یک فوریتی مقابله با جنایات بین‌المللی در دستور کار مجلس قرار گرفت

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی، از تشکیل جلسات صحن علنی مجلس در روزهای این هفته و جزئیات آن خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است