کد خبر : 235057
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۱۶ - 19:59
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

حسین شریعتمداری جهادگر رسانه ای سال شد/ از «آمنه سادات ذبیح‌پور» تقدیر شد

آیین اختتامیه هشتمین جشنواره رسانه ای ابوذر دوشنبه ۱۵ اسفند ماه در تالار ایوان شمس برگزار شد.در انتهای این مراسم از جمله حسین شریعتمداری، علی بهادری جهرمی، مسلم معین، پیام تیرانداز، مقداد ذکی زاده، آمنه سادات ذبیح پور، مرتضی غرقی و امید قالیباف تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

حسین شریعتمداری جهادگر رسانه ای سال شد/ از «آمنه سادات ذبیح‌پور» تقدیر شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ انتخاب نوشت: آیین اختتامیه هشتمین جشنواره رسانه ای ابوذر دوشنبه ۱۵ اسفند ماه در تالار ایوان شمس برگزار شد.

همچنین به افراد برگزیده این جشنواره در بخش های تیتر، عکس، اینفوگرافی، مصاحبه، یادداشت و سرمقاله، گزارش خبری، موشن گرافی، گزارش تحقیقی و تحلیلی، تولیدات صدا و سیما، پادکست، کلیپ و گزارش ویدیویی و مستند با اهدای لوح جشنواره و جوایزی تقدیر و تجلیل شد.

اخبار مرتبط:
پنج مدیرعامل در کمتر از چهار سال؛ بلایی که زاکانی بر سر متروی تهران آورد
پنج مدیرعامل در کمتر از چهار سال؛ بلایی که زاکانی بر سر متروی تهران آورد

امروز علیرضا زاکانی برای پنجمین بار مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران را تغییر داد تا نشان دهد که به چیزی به اندازه‌ی تخصص و ثبات مدیریتی، بی‌اعتقاد نیست.

ماجرای دپوی ماده منفجره و خطرناک در بندر رجایی
ماجرای دپوی ماده منفجره و خطرناک در بندر رجایی

معاون عملیات و ترمینال کالای خطرناک بندر شهید رجایی با رد شایعات ‌رسانه‌های معاند‌ تأکید کرد که هیچ ماده منفجره‌ و خطرناکی در این بندر وجود ندارد و نامه‌های ارسالی به صاحبان کالا صرفاً برای تسریع در خروج کالاهای حساس به دما در فصول گرم است.

تجمع خانواده مفقودان حادثه بندر شهید رجایی
تجمع خانواده مفقودان حادثه بندر شهید رجایی

ظهر امروز حدود ۳۰ نفر از افرادی که پس از حادثۀ بندر شهید رجایی یکی از اعضای خانواده‌شان مفقود شده در مقابل ورودی در این بندر تجمع کردند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است