کد خبر : 233489
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۰۸ - 10:36
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

رضایی‌کوچی: اگر منابع صندوق ملی مسکن محقق نشود، مسکن ساخته نخواهد شد

رییس کمیسیون عمران مجلس، گفت: در سال جاری از ۳۰ هزار میلیارد تومانی که برای صندوق ملی مسکن در نظر گرفته شده بود تنها حدود ۲۰درصد محقق شده است.

رضایی‌کوچی: اگر منابع صندوق ملی مسکن محقق نشود، مسکن ساخته نخواهد شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایلنا نوشت: محمدرضا رضایی کوچی رییس کمیسیون عمران مجلس درخصوص عدد پیشنهادی دولت برای صندوق ملی مسکن در لایحه بودجه گفت: دولت برای سال ۱۴۰۲ عدد ۲۰ هزار میلیارد تومان را در لایحه پیشنهاد کرده است که ما در پیشنهادات کمیسیون عمران به صحن این را داریم که ۴۰ هزار تومان به آن اضافه کنیم.

وی درخصوص بودجه صندوق در سال جاری، اظهار داشت: دولت سال گذشته برای بودجه امسال این صندوق هیچ عددی پیشنهاد نکرده بود و ما در کمیسیون عمران و تلفیق و بعد با موافقت همکاران در صحن مبلغ ۳۰ هزار میلیارد تومان را برای صندوق تصویب کردیم. البته می‌توان گفت که از این عدد تاکنون ۲۰ درصد محقق شده است.

رضایی کوچی با اشاره به اهمیت نقش صندوق ملی مسکن در قانون جهش تولید و تامین مسکن، تصریح کرد: اگر این شیوه تخصیص ادامه داشته باشد و منابع صندوق محقق نشود، مسکن ساخته نخواهد شد. اهمیت این صندوق از این جهت است که باید محل تامین مالی برای مشوق‌های حوزه ساخت مسکن باشد. برای مثال در بحث زیرساخت‌ها یا پروانه ساخت تسهیلاتی برای سازندگان در نظر گرفته شده است که محل تامین آن از همین صندوق توسعه ملی است.

اخبار مرتبط:
معاون وزیر صمت: سقف افزایش نهایی قیمت خودرو حدود ۱۵ درصد تعیین شد
معاون وزیر صمت: سقف افزایش نهایی قیمت خودرو حدود ۱۵ درصد تعیین شد

معاون وزیر صمت با اشاره به افزایش قیمت خودرو گفت: براساس نامه قائم‌مقام وزارت صمت، درصد افزایش نهایی حدود ۱۵ درصد تعیین شده و تمام مراحل این فرایند به‌صورت قانونی طی شده است.

اینترنت ایرانسل تا ۷۰ درصد گران شد
اینترنت ایرانسل تا ۷۰ درصد گران شد

بسته‌های TD-LTE ایرانسل بین ۹ تا نزدیک به ۷۰ درصد گران‌تر شدند و این گرانی در حالی رخ می‌دهد که سرویس TD-LTE در بسیاری از نقاط کشور برای کاربران با اختلال شدید همراه بوده و حتی برای بعضی کاربران قطعی مکرر این سرویس نیز در هفته‌های گذشته گزارش شده است. بسته‌های ۶ ماهه این سرویس نیز نزدیک ۶۸ درصد رشد قیمتی داشتند و به عنوان مثال بسته ۱۵۰ گیگابایتی ۶ ماهه از ۳۶۲ هزار تومان به ۶۰۸ هزار تومان رسیده است. همچنین بسته ۱۰۰ گیگابایتی ۶ ماهه نیز از ۲۶۸ به ۴۵۰ هزار تومان رسیده است که خبر از افزایش ۶۸ درصدی دارد.

چک‌های برگشتی بانک سپه یک ماه تعلیق شدند
چک‌های برگشتی بانک سپه یک ماه تعلیق شدند

بانک سپه از تعلیق چک‌های صادره عهده این بانک با تاریخ سررسید ۲۴ خرداد لغایت ۷ تیرماه سال جاری به مدت یک ماه خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است