کد خبر : 232747
انتشار : 2023/02/23 - 16:00
دسته‌بندی : سیاسی، اخبار ویژه
چاپ

احمد مازنی: یک قطب در داخل وجود دارد که جمهوری اسلامی را داعش‌گونه در چنگال خود گرفته است

نماینده مجلس دهم گفت: یک قطب در داخل وجود دارد که جمهوری اسلامی را داعش‌گونه در چنگال خود گرفته و فرصت گفتگو، اصلاح و بازنگری در قانون اساسی را در اختیار گرفته است.

احمد مازنی: یک قطب در داخل وجود دارد که جمهوری اسلامی را داعش‌گونه در چنگال خود گرفته است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایلنا نوشت: احمد مازنی در کنگره حزب مردم سالاری در ابتدای صحبت‌های خود پیام رئیس جمهور دوره اصلاحات را قرائت کرد و در ادامه گفت: به مناسبت اعیاد شعبانیه تبریک عرض می‌کنم به کسانی که از کربلا می‌آیند می‌خواهم عرض کنم تاریخ را از آخر به اول نخوانند و عاشوراپژوهانه مکتوب اباعبدالله را مطالعه کنند. چقدر امام سوم شیعیان برای جلوگیری از جنگ تلاش کرد و اگر نگویم بیشتر از رهبران صلح طلب دنیا به عنوان یکی از انسان‌های نیک و صاح‌جو نهایت تلاش خود را برای برپایی صلح به کار گرفت، اما در نهایت راهی جز مرگ و شهادت را انتخاب نکرد.

وی ادامه داد: امروز ما بر اساس انچه در واقعیت جامعه شاهد هستیم با دو قطب ارتجاعی مواجه هستیم. یک قطب کوتوله‌های سیاسی هستند که کاسه گدایی را برای آزادی ایران از نظام سلطه مطالبه می‌کنند. امروز کسی که باید برای ۲۸ مرداد فراخوان دهد برای ۲۲ بهمن فراخوان می‌دهد.

مازنی اظهار داشت: در مقابل این قطب، یک قطب داعش گونه در داخل وجود دارد که جمهوری اسلامی را داعش گونه را در چنگال خود گرفته و فرصت گفتگو، فرصت مطالعه در اصول متعدد قانون اساسی، فرصت اصلاح بازنگری در قانون اساسی، فرصت زندگی آزاد را و همچنین مظلومیت نظام جمهوری اسلامی در اختیار گرفته است و امیدواریم به این دو قطب به ویژه قطب داخلی این عقلانیت را بدهد که جهل آن را برطرف کرده و زمینه را برای پذیرش خیرخواهی مردم را فراهم کند.
اخبار مرتبط:
یک کشتی در تنگه هرمز هدف قرار گرفت
یک کشتی در تنگه هرمز هدف قرار گرفت

کشتی در تنگه هرمز هدف پرتابه‌ای ناشناس قرار گرفته است.

عارف: روشن است چه فرد و نهادی باید حرف آخر را در سیاست خارجی و جنگ مطرح کند
عارف: روشن است چه فرد و نهادی باید حرف آخر را در سیاست خارجی و جنگ مطرح کند

معاون اول رئیس‌جمهوری با بیان اینکه درباره مسائل کشور اختلاف‌نظر وجود دارد و باید درباره‌شان باهم گفت‌وگو کنیم، تصریح کرد: در قانون اساسی خطوط قرمز و جایگاه هر فرد و نهاد در تصمیم‌سازی مشخص شده و روشن است چه فرد و نهادی باید حرف آخر را در مسائل سیاست خارجی و جنگ مطرح کند.

نیکزاد:جنگ نه تنها ایران را تجزیه نکرد بلکه موجب انسجام اجتماعی کشور شد
نیکزاد:جنگ نه تنها ایران را تجزیه نکرد بلکه موجب انسجام اجتماعی کشور شد

نایب رییس مجلس شورای اسلامی گفت: دشمنان در جنگ اخیر به دنبال تضعیف ایران، از بین بردن انسجام اجتماعی و تغییر نظام بودند اما ایران تجزیه نشد، انسجام کشور افزایش یافت و توانمندی‌های دفاعی و ظرفیت‌های راهبردی کشور نیز حفظ شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است