کد خبر : 232201
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۰۱ - 16:44
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

روزنامه همشهری: گرانی گوشت قرمز قابل پیش‌بینی بود

همشهری نوشت: درحالی‌که نگاه سیاستگذار و تنظیم‌گر بازار گوشت به کشتارگاه‌ها دوخته شده، اما اگر این نگاه به دامداری‌ها و وضع تولید متمرکز شده بود، معمای گرانی گوشت قرمز قابل پیش‌بینی بود. مرکز آمار پیش از این فاش کرده بود که تعداد گاو و گوساله پروار شده در دامداری‌ها، در پاییز امسال نسبت به‌مدت مشابه سال قبل، ۲۲ درصد افت کرده و از سوی دیگر تعداد گوسفند و بره پرواری در دامداری‌ها از ۵.۷ میلیون رأس در تابستان امسال به ۴.۲ میلیون رأس در پاییز امسال کاهش یافته است.

روزنامه همشهری: گرانی گوشت قرمز قابل پیش‌بینی بود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ همشهری نوشت: راز گرانی گوشت با درنظر گرفتن شاخص تولید و کشتار قابل پیش‌بینی بود.

در ماه‌های گذشته سیاست حمایت از تولید گوشت مرغ با افزایش عرضه نهاده‌ها و خوراک مرغداری‌ها باعث شد تا قیمت در برخی هفته‌ها نزولی شود، اما در مقابل این دامداری‌ها بودند که شاهد رشد هزینه تولید و البته کاهش تولید بودند؛ به‌گونه‌ای که سرانه مصرف گوشت قرمز را در مرحله بحرانی قرار داده و حتی میانگین قیمت گوشت قرمز در داخل از قیمت جهانی آن فاصله محسوس گرفته است.

درحالی‌که نگاه سیاستگذار و تنظیم‌گر بازار گوشت به کشتارگاه‌ها دوخته شده، اما اگر این نگاه به دامداری‌ها و وضع تولید متمرکز شده بود، معمای گرانی گوشت قرمز قابل پیش‌بینی بود. مرکز آمار پیش از این فاش کرده بود که تعداد گاو و گوساله پروار شده در دامداری‌ها، در پاییز امسال نسبت به‌مدت مشابه سال قبل، ۲۲درصد افت کرده و از سوی دیگر تعداد گوسفند و بره پرواری در دامداری‌ها از ۵.۷میلیون رأس در تابستان امسال به ۴.۲میلیون رأس در پاییز امسال کاهش یافته است.

اخبار مرتبط:
بورس در مرز سه میلیون واحد ماند
بورس در مرز سه میلیون واحد ماند

بازار سرمایه که در ساعات اولیه بازار امروز رشد اندکی داشت، در پایان معاملات ۳۶۵۰ واحد افت کرد و شاخص کل در عدد دو میلیون و ۹۸۴ هزار واحد ایستاد.

معاون وزیر صمت: تعیین خودسرانه قیمت خودرو مخالف منافع مردم است
معاون وزیر صمت: تعیین خودسرانه قیمت خودرو مخالف منافع مردم است

معاون وزیر صمت با بیان این که تعیین خودسرانه قیمت خودرو مخالف منافع مردم است و تنظیم بازار وظیفه ذاتی این وزارتخانه است به مدیران ایران خودرو هشدار داد در خصوصی‌سازی‌های ناموفق بازنگری می شود.

کلاه گشاد بانک‌ها سر مردم؛ سود پنهان وام بانکی ۴۵درصد شد
کلاه گشاد بانک‌ها سر مردم؛ سود پنهان وام بانکی ۴۵درصد شد

در حالی که نرخ رسمی سود تسهیلات ۲۳درصد اعلام شده است، بانک‌ها با سیاست‌های غیررسمی نظیر بلوکه‌کردن و الزام به مانده حساب بالا، هزینه واقعی وام برای تولید را تا ۴۵درصد افزایش داده‌اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است