کد خبر : 231960
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۳۰ - 17:12
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

وزیر ورزش خواستار تاسیس رشته‌ دانشگاهی با عنوان «اخلاق ورزشی» شد

سجادی با تاکید بر تاسیس رشته دانشگاهی اخلاق ورزشی عنوان کرد: اگر تاسیس چنین رشته‌ای امکان پذیر نیست، حداقل واحدهایی با عنوان «اخلاق ورزشی» در دانشگاه‌ها تدریس شود. در این راستا، در حال حاضر واحدهایی با این مضمون در کلاس‌های مربیگری ذیل فدراسیون ورزش و جوانان تدریس می‌شود.

وزیر ورزش خواستار تاسیس رشته‌ دانشگاهی با عنوان «اخلاق ورزشی» شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حمید سجادی با بیان اینکه در حال حاضر وضعیت ورزش‌های دانشگاهی مناسب است، اظهار کرد: کلاس‌های ورزشی، اجرای برنامه‌ها و مسابقات در دانشگاه‌های ذیل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه آزاد اسلامی به صورت مرتب برگزار می‌شود.

وی با تصریح بر اینکه واحدهای عمومی تربیت بدنی ۱ و ۲ می‌تواند در پیشبرد اهداف و ارتقا ورزش دانشگاهی بسیار تاثیرگذار باشد، گفت: این کلاس‌ها فرصت بسیاری برای جذب افراد علاقمند و با استعداد برای ادامه ورزش در سطح حرفه‌ای و تخصصی است.

وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: افراد در زنگ ورزش در مدارس ابتدایی و متوسطه و همچنین در دوران تحصیلات دانشگاهی و تکمیلی با رشته‌های عمومی ورزش آشنا می‌شوند. بنابراین اینگونه نیست که دانشجویان با ورزش بیگانه باشند؛ اما آنان در دانشگاه‌ها نیز باید مورد آموزش سایر وجوه ورزش قرار گیرند.

وی با بیان اینکه نگاه به ورزش باید در دانشگاه‌ها متفاوت باشد، گفت: برنامه‌های رقابتی مانند مسابقات یا کلاس‌های فوق برنامه‌ای در دانشگاه‌ها با همین هدف برگزار می‌شود.

لزوم تاسیس رشته‌ دانشگاهی با عنوان اخلاق ورزشی

سجادی با تاکید بر تاسیس رشته دانشگاهی اخلاق ورزشی عنوان کرد: اگر تاسیس چنین رشته‌ای امکان پذیر نیست، حداقل واحدهایی با عنوان «اخلاق ورزشی» در دانشگاه‌ها تدریس شود. در این راستا، در حال حاضر واحدهایی با این مضمون در کلاس‌های مربیگری ذیل فدراسیون ورزش و جوانان تدریس می‌شود.

وزیر ورزش و جوانان در پایان خاطرنشان کرد: فردی که قصد دارد در رشته‌های مختلف ورزشی در جایگاه مربی یا داور فعالیت کند یا به عنوان یک بازیکن حرفه‌ای مطرح باشد باید به مباحث اخلاقی اهمیت ویژه‌ای دهد.

اخبار مرتبط:
رقیب کاسیاس و اوبلاک در آستانه پیوستن به استقلال
رقیب کاسیاس و اوبلاک در آستانه پیوستن به استقلال

به‌نظر می‌رسد دروازه‌بان اسبق رئال‌مادرید و اتلتیکومادرید اسپانیا در آستانه پیوستن به استقلال قرار گرفته است.

استوری معنادار کاپیتان استقلال که بوی جدایی می‌دهد!
استوری معنادار کاپیتان استقلال که بوی جدایی می‌دهد!

سیدحسین حسینی بعد از تمرینات انفرادی‌اش در ارتفاعات تهران و عدم حضور در تمرینات باشگاه استقلال، امروز با انتشار یک استوری با تصویری از خودش در حال تشویق با پیراهن استقلال، به برخی خبرها درباره احتمال جدایی خودش از جمع آبی‌های تهران دامن زد.

علی کریمی به ایران برمی‌گردد؟
علی کریمی به ایران برمی‌گردد؟

باشگاه کایسری اسپور مخالفت خود را با انتقال علی کریمی به استقلال اعلام کرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است