کد خبر : 230130
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۲۰ - 12:20
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

رئیس سازمان انرژی اتمی: از رفتار غیرحرفه‌ای آژانس متاسف هستیم

رئیس سازمان انرژی اتمی درباره افشای اطلاعات هسته‌ای ایران توسط آژانس گفت: «ما از رفتار سیاسی و غیرحرفه‌ای آژانس در ارتباط با افشای گزارش‌های محرمانه برجام به دیگران متاسف هستیم.»

رئیس سازمان انرژی اتمی: از رفتار غیرحرفه‌ای آژانس متاسف هستیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛  محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در گفتگو با اسپوتنیک درباره اقدامات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در خصوص ایران گفت: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اطلاعات برنامه هسته‌ای ایران را به دست مخالفان احیای توافق هسته‌ای می‌دهد.

به نوشته تسنیم، اسلامی گفت: ما از رفتار سیاسی و غیرحرفه‌ای آژانس در ارتباط با افشای گزارش‌های محرمانه برجام به دیگران متاسف هستیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران خاطر نشان کرد که رابطه سازمان انرژی اتمی ایران با آژانس بین المللی انرژی اتمی بر مبنای پادمان است.

وی افزود: تلاش دشمنان برای نشان دادن عدم نیاز ایران به فناوری هسته‌ای و ادعای تلاش ایران برای دستیابی به تسلیحات نظامی و بمب اتم کذب است.

محمد اسلامی تایید کرد که دستاوردهای هسته‌ای اخیر ایران در زمینه های سلامت، پزشکی، محیط زیست و صنعت است. وی بیان کرد که طبق قانون مجلس ایران غنی سازی اساسا برای موارد صلح آمیز است و ایران همواره به “ان پی تی” متعهد است.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران اظهار کرد: موضوع برجام به تحریم‌های علیه ایران به بهانه ادعاها از جمله ادعای ساخت بمب اتم توسط ایران مربوط می‌شود اما طرفین از تعهدات خود سر باز زدند.

اسلامی در پایان گفت: در واکنش به اظهارات بورل درباره زنده بودن برجام، هر زمان که طرفین برجام به تعهداتشان عمل کنند ما نیز به آن بر خواهیم گشت.

اخبار مرتبط:
پیام کتبی عراقچی به وزیر خارجه عمان
پیام کتبی عراقچی به وزیر خارجه عمان

نامه کتبی سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، در مورد روابط دوجانبه بین ایران و عمان توسط سفیر کشورمان به بدرالبوسعیدی، وزیر خارجه عمان تقدیم شد.

نتانیاهو: ایران به‌دنبال ساخت ۲۰ هزار موشک بود تا از آن علیه اسرائیل استفاده کند / ترامپ: امیدوارم شعار مرگ بر آمریکا و اسرائیل از ایران نشنویم
نتانیاهو: ایران به‌دنبال ساخت ۲۰ هزار موشک بود تا از آن علیه اسرائیل استفاده کند / ترامپ: امیدوارم شعار مرگ بر آمریکا و اسرائیل از ایران نشنویم

نتانیاهو مدعی شد: «با کمک آمریکا دستاوردهای بسیاری داشتیم. برنامه هسته‌ای و موشکی ایران عقب افتاده است. ایران به‌دنبال ساخت ۲۰ هزار موشک بود تا از آن علیه اسرائیل استفاده کند. کشوری مثل اسرائیل نمی‌تواند با چنین توانایی مقابله کند.»

حمله حسین شریعتمداری به پزشکیان: ترامپ و نتانیاهو طبق فتوای مراجع باید اعدام شوند
حمله حسین شریعتمداری به پزشکیان: ترامپ و نتانیاهو طبق فتوای مراجع باید اعدام شوند

«‌رئیس‌جمهور در گفت‌وگویی با «تاکر کارلسون» خبرنگار آمریکایی مواضع کشورمان درخصوص همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، جنگ اخیر با رژیم صهیونیستی و شرایط ایران برای ازسرگیری احتمال مذاکرات با آمریکا را تشریح کرد»! که با عرض پوزش باید گفت؛ اظهارات آقای پزشکیان در این مصاحبه با «‌مواضع کشورمان‌» فاصله‌ای پرناشدنی دارد!

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است