کد خبر : 228431
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۱۲ - 10:30
دسته‌بندی : سیاسی، اخبار ویژه
چاپ

منتجب‌نیا: مردم هرچه قدر هم که معترض باشند به «پهلوی» روی نمی‌آورند/ مردم از یکدست شدن حکومت عصبانی هستند

دبیرکل حزب جمهوریت ایران اسلامی گفت: نسل جوان که جنایات ساواک را ندیده است شاید تحت تاثیر القائات رسانه‌های غربی قرار بگیرد و تصور کند خاندان پهلوی دلسوز مردم هستند.

منتجب‌نیا: مردم هرچه قدر هم که معترض باشند به «پهلوی» روی نمی‌آورند/ مردم از یکدست شدن حکومت عصبانی هستند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ رسول منتجب‌نیا با اعتقاد بر اینکه وضعیت کشور مخاطره‌انگیز بوده و بین مردم و حکومت فاصله ایجاد شده، اظهار کرد: اگر این روند ادامه پیدا کرده و تدبیری در نظر گرفته نشود ممکن است شکاف مردم و حکومت بیشتر از شود، اما این شرایط نباید موجب شود افرادی که چهار دهه قبل اموال مردم این کشور را به غارت برده و در دامان دشمن زندگی کرده و بزرگ شده‌اند، هوس بازگشت سلطنت و پادشاهی کنند، زیرا مردم هرچه قدر هم اعتراض داشته باشند، دیگر به سمت خاندانی که ۵۷ سال به این کشور ظلم و تحقیر کرده و اموال و منابعش را به غارت برده‌اند، روی نمی آورند.

وی با مقایسه اعتراضات اخیر مردم با مبارزات قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، اظهارکرد: این اعتراضات اخیر با آن مبارزات کاملا متفاوت است؛ چرا که مردم در آن زمان احساس می‌کردند سرنوشت‌شان در اختیار خودشان نیست، بلکه در اختیار قدرت‌های جهانی است. شاه ژاندارم منطقه و نوکر قدرت‌های جهانی بود و اوامر آنها را با اشتیاق اجرا می‌کرد. مردم هم با رهبری امام(ره) قیام کرده و خواستند سرنوشت کشور را خودشان به دست بگیرند.

وی اضافه کرد: در آن مقطع، راه، هدف و رهبری انقلاب مشخص بود در حالیکه اکنون معترضان نه هدف روشنی دارند که توسط مدعیان فرصت‌طلب دنبال شود و نه این مدعیان، صلاحیت و شایستگی رهبری این اعتراضات را دارند. دزد اموال مردم که نمی تواند رهبر این مردم شود.

این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: راه و رهبر معترضان روشن نیست و آنها هم جایگزینی در برابر جمهوری اسلامی ندارند، اما همین معترضان هم راضی نیستند، رژیم ستمشاهی دوباره به قدرت بازگردد، چرا که انواع جنایات و دزدی‌ها توسط آن رژیم انجام شده بود. البته نسل جوان که جنایات ساواک را ندیده است شاید تحت تاثیر القائات رسانه‌های غربی قرار بگیرد و تصور کند خاندان پهلوی دلسوز مردم هستند. من به عنوان کسی که از سال ۴۲ تا ۵۷ انواع ظلم‌ها را از رژیم پهلوی دیده‌ام و حتی دستور قتل من هم توسط ساواک صادر شده بود، به جوانان عرض می‌کنم که اکنون من هم به شرایط موجود اعتراض دارم اما جوانان مراقب باشند تا فریب این افراد را نخورند.

منتجب‌نیا با اشاره به ریشه‌های اعتراضات مردم، ادامه داد: مردم اعتراض دارند که چرا کسی مشکلات اقتصادی و معیشتی آنها را حل نمی‌کند؟ چرا کسی به اعتراض آنها گوش نمی‌دهد؟ مردم از یکدست شدن حکومت عصبانی هستند. از اینکه در بین مسئولان، افراد ناکارآمد و نابلد حضور دارند، ناراحت‌اند. از اینکه رسانه ملی گزارش غلط می‌دهد، عصبانی هستند.

منتجب‌نیا همچنین گفت:در ترکیب دولت مخصوصا ستاد اقتصادی دولت باید تجدیدنظر انجام شود. اگر تحول واقعی در این بخش رخ دهد، مشکلات اقتصادی هم سامان خواهد یافت. خاتمه دادن به برخوردهای تند، محدودشدن نظامیان به اجرای وظایف و مسئولیت‌های خود، مردمی‌شدن صداوسیما و بیان انتقادات مردم از این رسانه، رفع رسمی حصر، برخورد با چاپلوسان در هر تریبونی، جابجایی برخی ائمه جمعه که موجب عصبانیت مردم می‌شوند می‌تواند پاسخ مناسبی به اعتراضات مردم باشد.

این فعال سیاسی اصلاح طلب در پایان با بیان اینکه اگر این پیشنهادات اجرایی شود، بسیاری از معترضین دست از اعتراض بر می‌دارند، اظهار کرد: مردم با وجود همه اعتراض‌ها، نظام را قبول دارند، اما عملکردها را قبول ندارند. مردم، رژیم پهلوی را پوسیده و وابسته به استکبار می‌دانستند اما در حال حاضر اکثریت مردم، اصل نظام را قبول دارند اما به عملکرد مسئولان نقد جدی دارند.

اخبار مرتبط:
زیدآبادی پاسخ مجری جنجالی صداوسیما را داد
زیدآبادی پاسخ مجری جنجالی صداوسیما را داد

احمد زیدآبادی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، با انتشار متنی در کانال تلگرامی خود با عنوان «انگار ملک شخصی است!» به احساس مالکیت برخی در صداوسیما تاخته است.

عارف: دشمن فکر می‌کرد پس از حمله به کشورمان، مَردم علیه نظام اقدام خواهند کرد
عارف: دشمن فکر می‌کرد پس از حمله به کشورمان، مَردم علیه نظام اقدام خواهند کرد

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه هیچ اختلافی میان میدان و دیپلماسی وجود ندارد، گفت: ممکن است اختلاف‌نظرهایی در فرایند تصمیم‌گیری وجود داشته باشد ولی وقتی تصمیمی نهایی و تصویب شد، دیگر اختلاف‌ها پایان می‌یابد.

نماینده مجلس: ممنوعیت پرواز شبانه به‌دلیل احتمال حمله و فعالیت ریزپرنده‌هاست
نماینده مجلس: ممنوعیت پرواز شبانه به‌دلیل احتمال حمله و فعالیت ریزپرنده‌هاست

سه هفته پس از پایان جنگ، آسمان ایران هنوز کاملاً باز نیست. پروازهای شبانه همچنان ممنوع‌اند و بنا بر اظهارات بهروز محبی، نماینده مجلس، دلیل آن نه مشکلات فنی، بلکه هشدارهای امنیتی درباره احتمال حمله مجدد اسرائیل است. او تأکید کرده آتش‌بس موجود «نه مکتوب است و نه دارای ضمانت اجرایی»، و تصمیم به محدودسازی پروازها با نظر نهادهای امنیتی اتخاذ شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است