کد خبر : 227890
انتشار : 2023/01/30 - 00:08
دسته‌بندی : فرهنگی، پیشنهاد سردبیر
چاپ

مصطفی مستور: تا چنین رویکردی بر فرهنگ و هنر حاکم است، هرگز کتابی برای گرفتن مجوز به وزارت ارشاد نخواهم فرستاد

مصطفی مستور،‌ نویسنده سرشناس، می‌گوید دیگر هرگز کتابی برای گرفتن مجوز به وزارت ارشاد نمی‌فرستد.

مصطفی مستور: تا چنین رویکردی بر فرهنگ و هنر حاکم است، هرگز کتابی برای گرفتن مجوز به وزارت  ارشاد نخواهم فرستاد

به گزارش سایت خبری مدارا؛  مصطفی مستور، نویسنده سرشناس، با انتشار نامه‌ای سرگشاده خطاب به وزیر ارشاد، با اشاره به مواردی از ابلاغیه‌های سانسور کتاب تازه‌اش اعلام کرد به آن‌ها عمل نمی‌کند و تا چنین رویکردی بر فرهنگ و هنر حاکم است، «هرگز» کتابی برای گرفتن مجوز به وزارت ارشاد نخواهد فرستاد.

در این نامه که روز یکشنبه ۹ بهمن در روزنامه «شرق» منتشر شد، آمده: «به ابلاغیه‌ها عمل نمی‌کنم و تا روزی که امکان انتشار بدون حتی یک کلمه سانسور آن فراهم شود، منتظر می‌مانم».

این نویسنده خطاب به وزیر ارشاد همچنین افزود که «به‌علاوه تا این دولت و چنین رویکردی بر فرهنگ و هنر حاکم است، هرگز کتابی برای گرفتن مجوز به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نخواهم فرستاد».

آن‌چنان که مستور شرح داده، ابلاغیه‌های متعدد و گوناگون برای سانسور کتابی دریافت کرده که تمام ۱۷ داستان‌ آن «درباره‌ٔ زنان و مسائل و مصائب آن‌ها است»، و افزون بر آن وزارت ارشاد «دستور به حذف چندین داستان و ده‌ها سطر از داستان‌های دیگر این مجموعه داده‌ است».

در یکی از موارد به این نویسنده گفته شده که وقوع مزاحمت خیابانی برای شخصیت زنِ یکی از داستان‌ها که در ساعات آخر شب در خیابان قدم می‌زند «غیرواقعی» است و باید حذف شود.

در یک مورد دیگر، از مصطفی مستور «اشکال گرفته‌اند که چرا یادداشت دخترکی خردسال در یکی از داستان‌ها غلط املایی دارد و این غلط‌ها باید به رسم‌الخط معیار برگردد و درست شود».

مجموعه داستان عشق روی پیاده‌رو و دو داستان بلند «من گنجشگ نیستم» و «روی ماه خداوند را ببوس» از مهم‌ترین آثار مصطفی مستور، نویسنده و شاعر ۵۳ساله اهوازی است.

اخبار مرتبط:
محمد یاراحمدی، دوبلور درگذشت
محمد یاراحمدی، دوبلور درگذشت

محمد یاراحمدی، از گویندگان و دوبلورهای قدیمی کشور، شامگاه دوم مرداد ۱۴۰۵ پس از دوره‌ای بیماری درگذشت.

بخشایش اردستانی: شاید آمریکا با سرگرم کردن ما به «تنگه هرمز» و «کوه کلنگ»، یک رده از مسئولان را بار دیگر ترور کند
بخشایش اردستانی: شاید آمریکا با سرگرم کردن ما به «تنگه هرمز» و «کوه کلنگ»، یک رده از مسئولان را بار دیگر ترور کند

بخشایش اردستانی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: آمریکا شاید یک کار دیگر انجام دهد و آن این است که ما را سرگرم «تنگه هرمز» و «کوه کُلَنگ» کند و یک رده از رهبران و مسئولان ما را بار دیگر ترور کند که این را هم باید در ذهن‌مان داشته باشیم.

نماینده مجلس: با تکرار حمله به مراکز هسته‌ای دیگر ملاحظه دوحه و ریاض را نمی‌کنیم
نماینده مجلس: با تکرار حمله به مراکز هسته‌ای دیگر ملاحظه دوحه و ریاض را نمی‌کنیم

قاسم روانبخش هشدار داد: در صورت تکرار حملات به مراکز هسته‌ای، جمهوری اسلامی ایران دیگر ملاحظاتی را که در قبال کشورهایی نظیر عربستان و قطر داشت، کنار گذاشته و جنگ منطقه‌ای را توسعه خواهد داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است