کد خبر : 227548
انتشار : 2023/01/28 - 17:49
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

سردار جوکار، نماینده مجلس: ترامپ فردی احمق بود که خود آمریکایی ها نیز آن را شناخته اند

رئیس کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها در مجلس گفت: اروپایی ها از ابتدا می دانستند که مصوبه پارلمان آنها علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی جنبه اجرایی ندارد و این اقدام بیشتر نوعی مانور سیاسی بود.

سردار جوکار، نماینده مجلس: ترامپ فردی احمق بود که خود آمریکایی ها نیز آن را شناخته اند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سردارمحمدصالح جوکار با اشاره به اقدام پارلمان اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی،‌ با بیان اینکه این مصوبه وجاهت قانونی ندارد، بیان کرد: مصوبه پارلمان اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیشتر جنبه مانور سیاسی داشت؛ از ابتدا نیز آنها می دانستند این مصوبه جنبه اجرایی نخواهد داشت و عملیاتی نیست و خود آنها نیز نتوانستند این مصوبه را با قوانین بین المللی تطبیق دهند.

وی در ادامه با بیان اینکه از سوی دیگر این اقدام نوعی آزمایش و تمرین بود و آنها قصد داشتند واکنش های متقابل از سوی جمهوری اسلامی ایران را بسنجند، اظهار کرد: در نهایت اروپایی ها با واکنش قاطعانه و محکم از سوی جمهوری اسلامی مواجه شدند. طرف های اروپایی نیز متوجه شدند که نمی توانند یک سازمان نظامی در یک کشور مستقل را زیر سوال برده و به آن انگ هایی بزنند که اصلا قابل قبول نیست.

رئیس کمیسیون امور داخلی در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: پیشینه تاریخی این دولت های استعمارگر پر از جنایت هایی است که علیه ملت های دیگر انجام داده اند. این اقدام پارلمان اروپا نیز دنباله روی از شیوه ترامپ بود، در حالی که ترامپ فردی احمق بود که حتی خود آمریکایی ها نیز آن را شناخته اند.

جوکار در پایان گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همواره خادم ملت ایران بوده و در منطقه غرب آسیا نیز امنیت پایدار برقرار کرده است و پرچم مقابله با تروریسم در دست سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.

اخبار مرتبط:
ایران به آتش‌بس با آمریکا چراغ قرمز نشان داد
ایران به آتش‌بس با آمریکا چراغ قرمز نشان داد

خبرنگار الجزیره مدعی شد ایران با هرگونه طرح آتش‌بس زمان‌بندی‌شده مخالف است و مذاکرات را منوط به بازگشت به اجرای تفاهم‌نامه می‌داند.

نماینده مجلس: برای دشمن سورپرایزها داریم/ در جنگیدن پیشرفت کرده‌ایم
نماینده مجلس: برای دشمن سورپرایزها داریم/ در جنگیدن پیشرفت کرده‌ایم

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ما قبلا سنتی ، قدیمی و کلاسیک می جنگیدیم یعنی «اطلاعات» جمع می‌کردیم تا علیه دشمن «عملیات» کنیم اما الان با موشک و پهپاد و شهپاد، جنگ و شلیک می‌کنیم تا برای «جنگِ نهایی»، اطلاعات جمع کنیم.

واکنش رئیس جمهور به مسدود شدن سایت فوتبال ۳۶۰
واکنش رئیس جمهور به مسدود شدن سایت فوتبال ۳۶۰

واکنش رئیس جمهور به مسدود شدن سایت فوتبال ۳۶۰ موضوع مسدود شدن سایت فوتبال 360 در جلسه هیئت دولت مطرح شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است