کد خبر : 227441
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۰۸ - 11:45
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

سخنگوی پلیس: ارسال پیامک کشف حجاب به سرنشینان خودرو‌ها همچنان انجام می‌شود

سخنگوی فرماندهی کل انتظامی کشور گفت: ما اعتقاد داریم موضوع رعایت حجاب، یک موضوع شرعی و یک موضوع قانونی است و ساز و کار انجام آن قاعدتاً در نهاد‌های بالادستی تصویب شده و تصویب خواهد شد و باید از نهاد‌های بالادستی این مسئله سوال شود.

سخنگوی پلیس: ارسال پیامک کشف حجاب به سرنشینان خودرو‌ها همچنان انجام می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛  سردار مهدی حاجیان معاون فرهنگی ـ اجتماعی و سخنگوی فرماندهی کل انتظامی کشور در خصوص از سرگیری ارسال پیامک کشف حجاب به سرنشین خودرو‌ها و روند جدید فرماندهی انتظامی کشور در مقابله با بدحجابی اظهار داشت: ما قبلا هم عرض کردیم که مبنای کار پلیس قانون است و هر جایی که قانونگذار یک موضوع را جرم انگاری کند مبنای کار پلیس بر اساس قانون انجام می‌شود.

سخنگوی فرماندهی کل انتظامی کشور تصریح کرد: ما اعتقاد داریم موضوع رعایت حجاب، یک موضوع شرعی و یک موضوع قانونی است و ساز و کار انجام آن قاعدتاً در نهاد‌های بالادستی تصویب شده و تصویب خواهد شد و باید از نهاد‌های بالادستی این مسئله سوال شود.

سردار حاجیان در این خصوص که ارسال پیامک کشف حجاب به مالکان خودرو‌ها از سوی «پلیس» انجام می‌شود گفت: پیامک ارسالی بر اساس سامانه «ناظر ۱» پلیس که از قبل فعال بوده و الان هم فعال است انجام شده و مبنای این اقدام هم در واقع وظیفه قانونی پلیس بر اساس ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی است.

وی گفت: در ماده ۶۳۸ آمده است که رعایت حجاب شرعی الزامی است و عدم تمکین آن را قانونگذار جرم‌انگاری کرده و قاعدتاً برای چگونگی اجرای آن انشاالله در نهاد‌های بالادستی تصمیم گیری خواهد شد.

اخبار مرتبط:
این تونل در تهران امشب مسدود می‌شود
این تونل در تهران امشب مسدود می‌شود

شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران اعلام کرد: با توجه به انجام عملیات تعمیر، نگهداری و کالیبراسیون تجهیزات تونل امیرکبیر هر دو باند این تونل امشب مسدود خواهد شد.

احد وظیفه: دمای کشور نسبت به ۵۰ سال اخیر، ۲.۵ درجه افزایش پیدا کرده است
احد وظیفه: دمای کشور نسبت به ۵۰ سال اخیر، ۲.۵ درجه افزایش پیدا کرده است

مسئول مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران سازمان هواشناسی درباره علت اصلی گرم‌تر شدن زمین اظهار داشت: علت اصلی این واقعه گرم شدن زمین است. گرم شدن زمین هم ناشی از سوخت‌های فسیلی و گاز‌های گلخانه‌ای است. این عوامل باعث می‌شوند انرژی خورشید در روی زمین به تله بیوفتد

هلال احمر: در پی حملات رژیم صهیونیستی، ۱۵ نفر زنده و ۱۸۸ شهید را با کمک سگ‌های تجسس از زیر آوار بیرون آوردیم/ به خاطر شرایط سخت محیطی، دو قلاده از این حیوانات تلف شدند
هلال احمر: در پی حملات رژیم صهیونیستی، ۱۵ نفر زنده و ۱۸۸ شهید را با کمک سگ‌های تجسس از زیر آوار بیرون آوردیم/ به خاطر شرایط سخت محیطی، دو قلاده از این حیوانات تلف شدند

رئیس اداره عملیات و جستجو و آنست سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: در پی حملات رژیم صهیونیستی، با کمک سگ‌های تجسس، ۱۵ نفر را زنده از زیر آوار نجات دادیم و پیکر ۱۸۸ شهید را نیز از زیر آوار خارج کردیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است