کد خبر : 224682
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۲۴ - 10:05
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

کیهان: در انگلیس اعلام شده مردم باید بین غذا و گرما یکی را انتخاب کنند/ در آلمان شمع نایاب شده/ در سوئیس هم توصیه شده مردم به صورت گروهی استحمام کنند

با وجود کمبود شدید گاز در کشور و همچنین تعطیلی بسیاری از استان ها به همین دلیل روزنامه کیهان کماکان به فکر «زمستان سخت» در اروپاست.

کیهان: در انگلیس اعلام شده مردم باید بین غذا و گرما یکی را انتخاب کنند/ در آلمان شمع نایاب شده/ در سوئیس هم توصیه شده مردم به صورت گروهی استحمام کنند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ با وجود کمبود شدید گاز در کشور و همچنین تعطیلی بسیاری از استان ها به همین دلیل روزنامه کیهان کماکان به فکر «زمستان سخت» در اروپاست و ادعاهای تازه ای را مطرح کرده که در ستون گفت شنود شماره امروزش یادآوری کرده است.

گفت: چرا مدعیان اصلاحات اصرار دارند بحران سخت و فاجعه‌بار سوخت و زمستان کشنده کشورهای اروپایی را انکار کنند؟!

گفتم: چه عرض کنم؟!

گفت: در انگلیس اعلام شده مردم باید بین غذا و گرما یکی را انتخاب کنند! و از خاک مدفوع گربه به‌عنوان سوخت استفاده کنند! در فرانسه هیزم هم سهمیه‌بندی شده است! در آلمان زغال‌سنگ و شمع نایاب شده! در سوئیس توصیه شده مردم به صورت گروهی استحمام کنند! در سوئد کارمندان باید از پتو برای گرم کردن خود استفاده کنند! و‌…

گفتم:‌ وقتی خود کشورهای غربی به بحران سوخت و فاجعه زمستان سرد اعتراف دارند، این مدعیان اصلاحات چه اصراری به انکار آن دارند؟!

گفت: ‌ای عوام! خُب، فاجعه اروپا به خاطر پیروی ضد‌مردمی سران این کشورها از دستور آمریکا برای حمایت مالی و تسلیحاتی از اوکراین است که باعث شده روسیه هم در مقابل، صدور گاز به اروپا را قطع کند. مدعیان اصلاحات نمی‌خواهند پیروی از آمریکا را فاجعه‌بار معرفی کنند! چون خودشان هم با پیروی از همین سیاست، این‌همه مشکلات را بر سر مردم آوار کرده‌اند!

گفتم: ایول! از چوپان دروغگو پرسیدند؛ اسمت چیه؟ گفت؛ دهقان فداکار!

اخبار مرتبط:
تماس بن‌سلمان با امیر قطر پس از حمله اسرائیل به دوحه
تماس بن‌سلمان با امیر قطر پس از حمله اسرائیل به دوحه

محمد بن‌سلمان ساعاتی پس از حمله هوایی اسرائیل به دوحه، با تمیم بن حمد آل‌ثانی، امیر قطر، گفت‌وگو کرد.

۱۲ موشک از سوی جنگنده‌های اسرائیلی به دوحه شلیک شد/ نام عملیات «جلسه آتش» بود
۱۲ موشک از سوی جنگنده‌های اسرائیلی به دوحه شلیک شد/ نام عملیات «جلسه آتش» بود

الجزیره به نقل از منابع رسانه‌ای اسرائیلی اعلام کرد: جنگنده‌های اسرائیلی ۱۲ موشک به سمت مکان‌هایی که سران حماس در دوحه حضور داشتند شلیک کردند.

ایران حمله اسرائیل به قطر را «جنایتکارانه» خواند
ایران حمله اسرائیل به قطر را «جنایتکارانه» خواند

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به گزارش‌ها درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر و مقامات حماس، این اقدام را «فوق‌العاده خطرناک، جنایتکارانه و نقض آشکار قوانین بین‌المللی و منشور ملل متحد» توصیف کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است