کد خبر : 224571
انتشار : 2023/01/13 - 15:22
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

امام جمعه موقت تهران: در غرب زنان را چون ارزان است، برای غریزه می‌خواهند / اسلام شخصیت زن را احیا کرد

خطیب جمعه موقت تهرات گفت: غرب زن اسیر می‌خواهد و از زن استفاده ابزاری می‌کند، آن‌ها را برای کار می‌خواهند چون ارزان است و برای غریزه می‌خواهند اما اسلام می‌گوید زن گوهر است برای همین از حجاب صحبت می‌کند.

امام جمعه موقت تهران: در غرب زنان را چون ارزان است، برای غریزه می‌خواهند / اسلام شخصیت زن را احیا کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حجت‌الاسلام سید احمد خاتمی، خطیب جمعه موقت تهران در خطبه‌های این هفته نماز جمعه تهران ضمن اشاره به سالروز تولد حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام گفت: امروز می‌خواهم از شخصیت بانوی اول جهان هستی بگویم. فقط می‌خواهم روی یک نکته تاکید کنم و آن نکته این است که اهل بیت خصوصا حضرت صدیقه طاهره محور جهان اسلام هستند. این گل‌ها محور وحدت هستند.

به نوشته ایلنا، خطیب این هفته نماز جمعه تهران بیان کرد: حدیث ثقلین داریم که پیامبر خدا دو میراث دارد، یکی اهل بیت و دیگری قرآن است. از ویژگی ‌های برجسته فاطمه زهرا عصمت است.

وی ادامه داد: حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام شریک آیه مباهله است. او شریک آیه ایثار است.

خاتمی در بخش دیگری از سخنانش  گفت: جمهوری اسلامی ایران یادگار امام خمینی (ره) است و فرمودند چه در میان شما باشم یا نباشم، نگذارید این انقلاب به دست نامحرمان بیفتد.

وی ادامه داد: ۲۴ دی ماه سالروز انتخاب مقام معظم رهبری به امامت نماز جمعه تهران است که امیدواریم دوباره شاهد خطبه‌های پر شور ایشان باشیم.

خطیب نماز جمعه یادآور شد: سالروز فرار محمدرضا پهلوی است که با خروش ملت ۳۷ سال ظلم به پایان رسید.

وی افزود:  در روزهای اخیر که گذشت مقام معظم رهبری ۳ دیدار با اقشار مختلف داشتند که یکی دیدار با اقشار بانوان بود که نکات مهمی را فرمودند که نکته اصلی فرمایشات ایشان این بود که اسلام شخصیت زن را احیا کرد. در این راه زن و مرد می‌توانند خود را به قله برسانند و در عرصه و وظایف و اختیاراتی که زن و مرد دارند، این تفاوت وجود دارد و این تفاوت بر مبنای اعتدال است. غرب زن اسیر می‌خواهد و از زن استفاده ابزاری می‌کند، آن‌ها را برای کار می‌خواهند چون ارزان است و برای غریزه می‌خواهند اما اسلام می‌گوید زن گوهر است برای همین از حجاب صحبت می‌کند.

خاتمی ادامه داد: نکته سوم مسئله سوم خلیج فارس است، در قدیمی ترین سندها این آبراه به نام خارج فارس است و این برای ملت ایران است آنچنان که جزایر سه‌گانه برای ایران است و آنچنان که تا الان نتوانستید حرفش را  بزنید حق هم ندارید بزنید.

وی افزود: قصه تحریم ایران در روزها و ماه‌های گذشته اینطور بوده که انگار آمریکا و اروپا مسابقه در تحریم گذاشتند، خب می‌خواهید چه کنید؟ قصد شما چیست؟ به نظر خودشان هدف‌شان انزوای ایران‌است اما ایران بی اعتنا به هدف‌های شما راه خودش را ادامه می‌دهد. تبریک می‌گویم به تحریم شده‌ها که مورد بعض این‌ها قرار گرفته‌اید ، شما به راه‌تان ادامه دهید.

خاتمی بیان کرد: شب گذشته مجلس عوام انگلیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را جزو گروه‌های تروریستی آورد و تصویب کرد این‌هم یکی از پروندهای سنگین انگلیس است. سپاه ما و ارتش ما بازوهای مردم هستند می‌خواهید بگویید مردم ما تروریست پرور هستند؟ پس حقتان است مردم بگویند مرگ بر انگلیس.

وی با اشاره به موج سوم کرونا گفت: مسئولان بهداشتی که دلسوز شما هستند توقع دارند شما دستورات بهداشتی را اجرا کنید تا این موج هم پشت سر بگذاریم.

اخبار مرتبط:
امارات بانک ملی ایران را تحریم کرد
امارات بانک ملی ایران را تحریم کرد

طبق اعلام این نهاد پولی، این اقدامات در پی وقوع تخلفات ناشی از عدم پایبندی شعب مذکور به مقررات، قوانین و تصمیمات نظارتی لازم‌الاجرا در امارات متحده عربی صورت گرفته است.

اعتراض یک مداح به سفر پزشکیان به نیویورک: خونخواهی آقایمان تبدیل شد به میتینگ و دورهمی شبانه و بعضاً بی‌خاصیت/ چرا باید با قاتلین رهبرمان دیدار کنند؟
اعتراض یک مداح به سفر پزشکیان به نیویورک: خونخواهی آقایمان تبدیل شد به میتینگ و دورهمی شبانه و بعضاً بی‌خاصیت/ چرا باید با قاتلین رهبرمان دیدار کنند؟

سیدرضا نریمانی،مداح اصولگرا، با اشاره به سفر مسئولان ایرانی به نیویورک برای اجلاس بین‌المللی سازمان ملل نوشت: واقعاً متوجه نمی‌شم برای چی مسئولین ما رفتن نیویورک؟ حالا رفتن، چرا باید با قاتلین امام و رهبرمون دیدار کنن؟ چی شد؟ نکنه یادمون رفت؟

کانادا پنج فرد و پنج نهاد ایرانی را تحریم کرد/ ساترا، کمیته فیلترینگ، گروه دوران تحریم شدند
کانادا پنج فرد و پنج نهاد ایرانی را تحریم کرد/ ساترا، کمیته فیلترینگ، گروه دوران تحریم شدند

دولت کانادا اعلام کرد که تحریم‌های جدیدی را علیه چند شخص و نهاد ایرانی اعمال می‌کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است