کد خبر : 224473
انتشار : 2023/01/12 - 18:21
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

عضو کمیسیون بهداشت مجلس: عملکرد وزیر بهداشت در مبارزه با کرونا موفق بوده است

عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت: در حوزه مبارزه با کرونا هم دولت و هم وزیر عملکرد موفقی داشتند.

عضو کمیسیون بهداشت مجلس: عملکرد وزیر بهداشت در مبارزه با کرونا موفق بوده است

سید محمد پاک مهر، عضو هیئت رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی مدارا ضمن ارزیابی عملکرد وزیر بهداشت گفت: نظر بنده درباره وزیر بهداشت این است که عین‌اللهی در حوزه بهداشت و درمان تلاش کرده است. مخصوصاً در حوزه مبارزه با کرونا هم دولت و هم وزیر عملکرد موفقی داشتند. علاوه بر این وزیر بهداشت در بحث ایمنی جامعه و مصونیت نسبی در برابر کرونا نمره قابل قبولی گرفته است.

وی افزود: اجرای طرح دارو طرح موفقی بود اما باید منابعی برای این طرح در نظر گرفته می‌شد که تخصیص به موقع صورت می‌گرفت و این طرح که با چشم‌انداز روشنی آغاز شده بود تداوم پیدا می‌کرد. لذا در بحث تأمین اعتبار و داروهای مورد نیاز برای جامعه، انتظار بیشتر از این بود، این حوزه جدیت بیشتر وزیر بهداشت را می‌طلبد، بنابراین در طرح دارو یار آنچه که مورد انتظار بود، تأمین نشده است. در مورد حوزه نظام ارجاع و طرح پزشک خانواده اینکه وزیر تأکید بر اجرای آن دارد و بسترها را آماده کرده، مثبت ارزیابی می‌شود.

پاک مهر با اشاره به عملکرد مثبت وزیر بهداشت در حوزه زیرساخت‌هاتصریح کرد: در زمینه زیرساخت‌ها به خوبی عمل شده کما اینکه بسیاری از پروژه‌های نیمه تمام که خاموش بودند در حال حاضر فعال شدند. در هر صورت چالش‌هایی در حوزه سلامت وجود دارد که در این خصوص هم اجماع و هم اهتمام عمومی باید پای کار بیایند و موارد را رفع کنند. به عنوان مثال در خصوص اعضای هیئت علمی و نخبگان و به ویژه متخصصان ماهر در کشور نتوانستیم به صورتی عمل کنیم که آنها را حفظ کنیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در دوران کرونا بحث مهاجرت پرستاران و پزشکان عمومی مطرح شد اما امروز متخصصان نیز تقریباً به این جمع اضافه شدند، لذا وزیر بهداشت باید برنامه خوبی برای ماندگاری نخبگان و اعضای هیئت علمی داشته باشد. در مجموع با وجود اینکه انتظار بیشتری از وزیر بهداشت می‌رود اما عملکرد عین‌اللهی مثبت ارزیابی می‌شود.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند
نماینده مجلس: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: ایران هیچ‌گاه آتش‌بس به شیوه آمریکایی‌ها را نپذیرفته است چون آمریکا هر زمان که اراده می‌کند جنگ را از سر می‌گیرد و هر زمان که می‌خواهد در پی آتش بس است که این موضوع برای جمهوری اسلامی ایران پذیرفتنی نیست.

استاندار خوزستان: آمریکا بامداد امروز شهر‌های شادگان، اروندکنار و اهواز را مورد اصابت قرار داد
استاندار خوزستان: آمریکا بامداد امروز شهر‌های شادگان، اروندکنار و اهواز را مورد اصابت قرار داد

محمدرضا موالی‌زاده پنجشنبه هشتم مرداد درباره حملات بامداد امروز به چند شهر خوزستان، اظهار کرد: بر اثر حملات دشمن تروریستی آمریکا، شهرهای شادگان، اروندکنار، شادگان و اهواز را مورد اصابت قرار داد.

افشاگری وال‌استریت ژورنال از طرح دو هفته‌ای سنتکام برای بمباران سنگین ایران
افشاگری وال‌استریت ژورنال از طرح دو هفته‌ای سنتکام برای بمباران سنگین ایران

روزنامه وال‌استریت ژورنال در گزارشی اختصاصی مدعی شد که در پی حمله موشکی اخیر ایران، دریاسالار برد کوپر، فرمانده سنتکام، طرحی برای اجرای یک کمپین هوایی سنگین ۱۰ تا ۱۴ روزه علیه کشورمان به دونالد ترامپ ارائه داده است. هدف اصلی این طرح ادعایی، هدف قرار دادن و از کار انداختن توان و زرادخانه موشکی ایران عنوان شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است