کد خبر : 223874
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۲۰ - 11:47
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

رئیس اتحادیه لوازم خانگی: ۵ شرکت متخلف قیمت محصولات خود را ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش داده‌اند

رییس اتحادیه توزیع کنندگان لوازم‌خانگی تهران گفت: قیمت بعضی اقلام لوازم‌خانگی در سطح عرضه بین ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش‌یافته که پرونده شرکت‌های متخلف در تعزیرات در دست بررسی است.

رئیس اتحادیه لوازم خانگی: ۵ شرکت متخلف قیمت محصولات خود را ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش داده‌اند
 به گزارش سایت خبری مدارا،اکبر پازوکی افزود: افزایش قیمت این کالاها بدون مجوز و بدون هماهنگی با وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان بوده است، به‌طوری‌که هیچ یک از آنها فهرست قیمت کالاهایشان را در سامانه ۱۲۴ بارگذاری نکرده و مجوز تغییر قیمت نیز دریافت نکرده‌اند.
به نوشته ایرنا؛ وی گفت: برخی از این شرکت‌ها همه محصولات و برخی دیگر تنها بعضی از اقلام خود را با ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش قیمت در بازار عرضه کرده‌اند.
این مقام صنفی خاطرنشان کرد: عملکرد متخلفانه این شرکت‌ها از سوی سازمان حمایت و همچنین وزارت صمت در دست بررسی است و اسامی آنها پس از احراز تخلف اعلام خواهد شد.
پازوکی بیان داشت: مصرف‌کنندگان و افرادی که این کالاها را گران‌تر خریدند و همچنین کاسبان، به دلیل ضعف قوانین و مقررات ما در این زمینه متضرر شده‌اند و هرچند با شرکت‌های متخلف برخورد خواهد شد؛ اما امیدی به اعاده حقوق متضرران نیست.
وی خاطرنشان کرد: پرونده متخلفان که حدود پنج شرکت است و در بین آنها اسامی شرکت‌های بزرگ نیز دیده می‌شود، در تعزیرات حکومتی در دست بررسی است.
رییس اتحادیه توزیع‌کنندگان لوازم‌خانگی تهران یادآور شد: آخرین بار اوایل امسال بود که مجوز افزایش قیمت رسمی به شرکت‌های تولیدکننده داده شد.
اخبار مرتبط:
حدود ۲۰ میلیون ایرانی در بافت‌های فرسوده زندگی می‌کنند
حدود ۲۰ میلیون ایرانی در بافت‌های فرسوده زندگی می‌کنند

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: در کشور حدود هفت میلیون نفر در سکونتگاه‌های غیررسمی (حاشیه نشین)، ۱۰ میلیون نفر در بافت‌های فرسوده و سه میلیون نفر در بافت‌های تاریخی زندگی می‌کنند که مجموع مساحت این بافت‌ها به ۱۷۰ هزار هکتار می‌رسد.

کابوس اجاره مسکن آغاز شد / بیگی‌نژاد: افزایش قیمت اجاره‌بها در اردیبهشت قابل توجه بود
کابوس اجاره مسکن آغاز شد / بیگی‌نژاد: افزایش قیمت اجاره‌بها در اردیبهشت قابل توجه بود

تابستان هنوز از راه نرسیده، اما موج گرانی اجاره‌بها زودتر از همیشه مستأجران را غافلگیر کرده است؛ خانواده‌هایی که پیش از جابه‌جایی، ناچارند چمدان اضطراب ببندند و به‌دنبال سقفی تازه در دل گرانی بگردند.

ماجرای فروش اجباری روغن در کنار رب و تن‌ماهی چیست؟
ماجرای فروش اجباری روغن در کنار رب و تن‌ماهی چیست؟

رئیس اتاق اصناف تهران تاکید کرد: هیچ فروشگاهی حق ندارد خرید روغن را به تهیه سایر اقلام مشروط کند؛ این کار تخلف صریح است و بازرسان موظف به برخورد با آن هستند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است