کد خبر : 223318
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۱۸ - 10:04
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

معاون رئیسی: امیدوارم وزیر بهداشت استیضاح نشود/ از ابتدای دولت سیزدهم حداقل ۱۰ مورد امضا برای استیضاح در مجلس جمع آوری شده است

معاون پارلمانی رئیس جمهور با بیان اینکه از ابتدای دولت سیزدهم حداقل ۱۰ مورد جمع آوری امضا برای استیضاح در مجلس صورت گرفته است، گفت: البته بیشتر نمایندگان از توضیحات دولت قانع شده و امضای خود را پس گرفتند.

معاون رئیسی: امیدوارم وزیر بهداشت استیضاح نشود/ از ابتدای دولت سیزدهم حداقل ۱۰ مورد امضا برای استیضاح در مجلس جمع آوری شده است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سیدمحمد حسینی، معاون پارلمانی رئیس جمهور درباره گمانه‌زنی رسانه‌ها درباره استیضاح وزرا در مجلس گفت: استیضاح در همه دولت‌ها و مجالس امری طبیعی است. تمام تلاش بر این بوده که اگر پرسشی، ابهاماتی و ایرادی نسبت به دستگاه و فرد وجود دارد آن را به وزارت مربوطه انتقال داده تا در رفع و اصلاح آن اقدام شود.

به نوشته ایرنا، وی با اعلام اینکه در برخی مورد استیضاح ناشی از کمبود اعتبارات است، به موضوع وزارت بهداشت اشاره کرد و با یادآوری اینکه نمایندگان به دنبال تجهیز بیمارستان‌ها و تکمیل طرح‌های نیمه تمام هستند، گفت: در این برهه تا جایی که برای دولت مقدور بود، در سفرهای استانی اعتباراتی برای تکمیل طرح‌های به جای مانده از گذشته تخصیص داده است.

معاون‌ امور مجلس رئیس‌جمهور در تکمیل این بخش اظهارات خود درباره استیضاح وزیر بهداشت گفت که به خاطر کمبود دارو، ابهاماتی برای نمایندگان ایجاد شده و گفت‌وگوها برای قانع شدن نمایندگان مجلس ادامه دارد و امیدواریم این مساله هم برطرف شود.

حسینی خاطر نشان کرد: وزارت بهداشت جزو وزارتخانه‌های موفقی است که در موضوع غلبه بر کرونا نیز به خوبی ظاهر شد و شخص رئیس جمهور و وزیر بهداشت در اوج کرونا تلاش‌های گسترده‌ای کردند تا بر این موضوع فائق آمدند؛ حال اگر ضعفی باشد، برطرف می شود و این طور نیست که منجر به عزل یک وزیر که خدمات خوبی انجام داده، شود.

معاون پارلمانی رئیس جمهور خاطر نشان کرد: در این رابطه نیز با امضا کنندگان استیضاح گفت‌وگو هایی انجام شده است و برخی قانع شدند.

حسینی با بیان اینکه از ابتدای دولت سیزدهم حداقل ۱۰ مورد جمع آوری امضا برای استیضاح در مجلس صورت گرفته است، گفت: البته بیشتر نمایندگان از توضیحات دولت قانع شده و امضای خود را پس گرفتند و تنها یک مورد در صحن مجلس بررسی شد که با پاسخ‌های وزیر صمت، استیضاح رای نیاورد.

وی که نمایندگی مجلس شورای اسلامی را نیز در کارنامه دارد، این نکته را متذکر شد که از ۳۱ مورد استیضاح وزرا در دوره های مختلف مجلس شورای اسلامی، ۹ وزیر عزل شده اند و بقیه استیضاح‌ها به نتیجه نرسیده است.

حسینی با ارایه آماری در این خصوص در دولت سیزدهم گفت: از سال گذشته حداقل ۱۰ مورد استیضاح امضا و جمع آوری شد که بیشتر نمایندگان قانع شدند و تنها یک مورد در صحن علنی مجلس اعلام وصول شد که با پاسخ های وزیر صمت این استیضاح رای نیاورد.

دور جدیدی از افزایش سطح روابط بین تهران و برازیلیا

حسینی که در قامت نماینده رئیس جمهور برای حضور در مراسم تحلیف رئیس جمهور جدید برزیل هفته گذشته به این کشور سفر کرده بود، گفت: تغییر رویکردی را در آمریکای لایتن و جنوبی شاهد هستیم و با توجه به علاقه‌مندی توسعه روابط این کشور با ایران، در مراسم تحلیف «لولا داسیلوا» حضور یافتم.

وی این حضور را فرصت مناسب برای تبین مواضع جمهوری اسلامی ایران برشمرده بود که در حاشیه این مراسم با رئیسان هیات‌های کشورهای مختلف درباره روابط دو یا چند جانبه گفت‌وگو شد و با توجه به سفر لولا در گذشته به ایران و سطح روابط و حجم تبادلات تجاری بین تهران- برازیلیا امکان تقویت روابط بیشتر خواهد شد.

عربستان برای گفت و گو با ایران ابراز تمایل کرد

معاون رئیس جمهور این را هم گفت که یکی دیگر از برنامه‌ها گفت‌وگو با وزیر خارجه عربستان سعودی بود. زیرا آنها برای انجام گفت‌وگوها ابراز تمایل کردند تا نگرانی‌های بین دو کشور برطرف شود، چون نحوه ارتباط و تعامل ما با عربستان می‌تواند در کل منطقه تاثیر گذارباشد.

اخبار مرتبط:
انتقاد تند روزنامه دولتِ رئیسی به یک نماینده مجلس و مرکز پژوهش‌های مجلس: چرا قیمت دلار را بین ۶۵ تا ۷۵ هزار تومان نگه داریم؟ / ما بازار ارز را مدیریت کردیم
انتقاد تند روزنامه دولتِ رئیسی به یک نماینده مجلس و مرکز پژوهش‌های مجلس: چرا قیمت دلار را بین ۶۵ تا ۷۵ هزار تومان نگه داریم؟ / ما بازار ارز را مدیریت کردیم

روزنامه ایران نوشته است: اظهار برخی نظرات غیرمسئولانه و غیرمستدل و مهمتر از آن، در نظر نگرفتن تبعات پررنگ این اظهارات از سوی رسانه‌های جریان‌های رقیب دولت مسأله‌ای نیست که تنها محدود به مواضع سیاسی معدودی از نمایندگان باشد. این وضعیتی است که متأسفانه بر شماری از گزارش‌های مرکز پژوهش‌های مجلس در دو سال اخیر حاکم شده است.

جنگ رسانه‌ای دولت و مجلس وارد مرحله تازه‌ای شد/ خبرگزاری مجلس: دولت قصد دخالت در فرایند انتخاب رئیس مجلس آینده را دارد
جنگ رسانه‌ای دولت و مجلس وارد مرحله تازه‌ای شد/ خبرگزاری مجلس: دولت قصد دخالت در فرایند انتخاب رئیس مجلس آینده را دارد

خانه ملت، خبرگزاری رسمی مجلس در پاسخ به حمله خبرگزاری دولت به گزارش مرکز پژوهش های مجلس نوشت: خبرگزاری ایرنا در اقدام اخیر خود حتی پا را فراتر نهاده و هدف اصلی خود از این رویکرد را عیان کرده است، یعنی تلاش برای دخالت در فرایند انتخاب رئیس مجلس. این خبرگزاری نوشته است «انتظار می‌رود با تشکیل مجلس جدید و تغییر مدیریت مرکز پژوهش‌های مجلس، این نهاد تحقیقاتی به وظیفۀ اصلی خود بازگردد و مجدداً به بازوی مشورتی نمایندگان مجلس برای بررسی لوایح و طرح‌ها تبدیل شود. برای فعالیت‌های سیاسی، فضای کافی در کشور وجود دارد و نیازی به آلوده‌کردن مرکز پژوهش‌ها نیست».

کیهان: هلوکاست، یک دروغ است / دست اسرائیلی‌ها رو شده
کیهان: هلوکاست، یک دروغ است / دست اسرائیلی‌ها رو شده

روزنامه حسین شریعتمداری نوشت: چه کسی باور می‌کرد «‌دروغ هولوکاست» برملا شود، پرده از جنایات صهیونیست‌ها برداشته شود و مردم در سراسر دنیا و حتی در آمریکا و اروپا علیه جنایات این فرقه خبیث به خیابان‌ها بریزند و محو رژیم صهیونیستی را فریاد بزنند؟ 

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است