کد خبر : 223257
انتشار : 2023/01/07 - 21:51
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

پای مژگان اینانلو مستند ساز زندانی در زندان اوین شکست

مژگان ایلانلو کارگردان مستند ساز که در زندان اوین در بازداشت به سر میبرد، امروز به دلیل شکستگی پا به بیمارستان طالقانی منتقل شد.

پای مژگان اینانلو مستند ساز زندانی در زندان اوین شکست

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مژگان ایلانلو کارگردان مستند ساز که در زندان اوین در بازداشت به سر میبرد، امروز به دلیل شکستگی پا به بیمارستان طالقانی منتقل شد.

امتداد نوشت: ظهر دیروز طی حادثه ای خانم ایلانلو در بند زنان زندان اوین دچار شکستگی پا شده و علی‌رغم درد شدید و اصرار وی انتقال او به بیمارستان تا ظهر امروز انجام نمی گیرد.

پس از انجام آزمایشات و طی مراحل درمانی پای ایشان تا بالای زانو گچ گرفته شده و با وجود وضعیت خطیر ایشان، مجددا همراه با ماموران به زندان منتقل شده اند.

مژگان ایلانلو بیش از ۸۰ روز است که در بازداشت به سر میبرد و پس از سپری کردن ۴۰ روز سلول انفرادی و ۲ هفته حضور در زندان قرچک ورامین حدود یک ماه پیش مجددا به زندان اوین منتقل شده است. علی رغم تعیین وثیقه و پیگیری های فراوان خانواده ایشان برای انجام این امر تا کنون با آزادی موقت ایشان به شدت مخالفت شده است.

خانم مژگان ایلانلو کارگردان مستند و فعال حقوق زنان در تاریخ ۲۶ مهر ماه گذشته توسط سازمان اطلاعات سپاه در منزل خود بازداشت و به بند ۲ الف زندان اوین منتقل شده است.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند
نماینده مجلس: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: ایران هیچ‌گاه آتش‌بس به شیوه آمریکایی‌ها را نپذیرفته است چون آمریکا هر زمان که اراده می‌کند جنگ را از سر می‌گیرد و هر زمان که می‌خواهد در پی آتش بس است که این موضوع برای جمهوری اسلامی ایران پذیرفتنی نیست.

استاندار خوزستان: آمریکا بامداد امروز شهر‌های شادگان، اروندکنار و اهواز را مورد اصابت قرار داد
استاندار خوزستان: آمریکا بامداد امروز شهر‌های شادگان، اروندکنار و اهواز را مورد اصابت قرار داد

محمدرضا موالی‌زاده پنجشنبه هشتم مرداد درباره حملات بامداد امروز به چند شهر خوزستان، اظهار کرد: بر اثر حملات دشمن تروریستی آمریکا، شهرهای شادگان، اروندکنار، شادگان و اهواز را مورد اصابت قرار داد.

افشاگری وال‌استریت ژورنال از طرح دو هفته‌ای سنتکام برای بمباران سنگین ایران
افشاگری وال‌استریت ژورنال از طرح دو هفته‌ای سنتکام برای بمباران سنگین ایران

روزنامه وال‌استریت ژورنال در گزارشی اختصاصی مدعی شد که در پی حمله موشکی اخیر ایران، دریاسالار برد کوپر، فرمانده سنتکام، طرحی برای اجرای یک کمپین هوایی سنگین ۱۰ تا ۱۴ روزه علیه کشورمان به دونالد ترامپ ارائه داده است. هدف اصلی این طرح ادعایی، هدف قرار دادن و از کار انداختن توان و زرادخانه موشکی ایران عنوان شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است