کد خبر : 222642
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۱۴ - 15:36
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

رسانه اماراتی: فرهاد مجیدی گزینه اصلی نیمکت تیم ملی ایران است

یک رسانه اماراتی مدعی شد که فدراسیون فوتبال ایران بعد از ناکامی در جام جهانی، با فرهاد مجیدی مذاکره کرده است.

رسانه اماراتی: فرهاد مجیدی گزینه اصلی نیمکت تیم ملی ایران است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ الخلیج الریاضی در این خصوص نوشت: به نظر می‌رسد که دوران کارلوس کی‌روش در تیم ملی فوتبال ایران به پایان رسیده است هرچند که این خبر به صورت رسمی اعلام نشده است.

به نوشته خبر ورزشی: تیم ملی فوتبال ایران به دنبال گزینه‌ای شایسته برای جایگزینی کارلوس کی‌روش است. فرهاد مجیدی سرمربی ایرانی اتحاد کلباء یکی از گزینه‌های اصلی برای جایگزینی کی‌روش است.

به ما خبر رسیده است که فدراسیون فوتبال ایران بعد از حذف از جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، با فرهاد مجیدی برای جایگزینی کارلوس کی‌روش صحبت کرده است.

الخلیج در ادامه گزارش خود نوشت: فرهاد مجیدی کار خود را در مربیگری در فوتبال ایران با قدرت آغاز کرد و توانست استقلال را به قهرمانی در لیگ برتر ایران برساند و رکوردهای خاصی را به نام خود به ثبت رساند. مجیدی شروع بسیار خوبی هم با اتحاد کلباء در لیگ امارات داشت هرچند که تیم او در دیدارهای اخیر افت کرده است و متحمل سه شکست پیاپی شده است.

هنوز نه کارلوس کی‌روش و نه فدراسیون فوتبال ایران موضعگیری نهایی خود را درباره ادامه و قطع همکاری اعلام نکرده‌اند. در روزهای اخیر بیشتر روزنامه‌های قطری و عربی از مذاکره فدراسیون فوتبال قطر با کارلوس کی‌روش نوشتند و به نظر می‌رسد که بحث حضور این مربی پرتغالی در قطر جدی است.

اخبار مرتبط:
رقیب کاسیاس و اوبلاک در آستانه پیوستن به استقلال
رقیب کاسیاس و اوبلاک در آستانه پیوستن به استقلال

به‌نظر می‌رسد دروازه‌بان اسبق رئال‌مادرید و اتلتیکومادرید اسپانیا در آستانه پیوستن به استقلال قرار گرفته است.

استوری معنادار کاپیتان استقلال که بوی جدایی می‌دهد!
استوری معنادار کاپیتان استقلال که بوی جدایی می‌دهد!

سیدحسین حسینی بعد از تمرینات انفرادی‌اش در ارتفاعات تهران و عدم حضور در تمرینات باشگاه استقلال، امروز با انتشار یک استوری با تصویری از خودش در حال تشویق با پیراهن استقلال، به برخی خبرها درباره احتمال جدایی خودش از جمع آبی‌های تهران دامن زد.

علی کریمی به ایران برمی‌گردد؟
علی کریمی به ایران برمی‌گردد؟

باشگاه کایسری اسپور مخالفت خود را با انتقال علی کریمی به استقلال اعلام کرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است