کد خبر : 222284
انتشار : 2023/01/03 - 06:16
دسته‌بندی : خوزستان
چاپ

جلوی انحصار و قیمت‌های کاذب در مناقصات و قراردادهای شهری اهواز گرفته شود

استاندار خوزستان در نشست با اعضای شورای شهر و شهرداری اهواز گفت: در اجرای پروژه‌ها و اقدامات شهری از مردم نظرخواهی شود و با استفاده از نظرسنجی‌ها سعی کنید اقدامات عمرانی به نحوی باشد که موجب رضایت عمومی شود.

جلوی انحصار و قیمت‌های کاذب در مناقصات و قراردادهای شهری اهواز گرفته شود

علی اکبر حسینی محراب در نشست با اعضای شورای شهر و شهردار اهواز گفت: در مشکلات نباید مسئولیت‌ها را بر عهده همدیگر قرار دهیم چرا که با این رویکرد کارها جلو نمی‌رود. باید دست به دست هم دهیم و با اتکال به خداوند و نفس خود مشکلات را به تدریج کاهش دهیم.

وی افزود: در مدیریت شهری باید از نیروهای متخصص و کارآمد و همچنین از تکنولوژی های دانش بنیان، جمع‌آوری داده‌ها و هوش مصنوعی استفاده شود.

استاندار خوزستان گفت: در اجرای پروژه‌ها و اقدامات شهری از مردم نظرخواهی شود و با استفاده از نظرسنجی‌ها سعی کنید اقدامات عمرانی به نحوی باشد که موجب رضایت عمومی شود.

محراب بیان کرد: در طراحی پروژه‌ها و امور شهری از الگوهای موفق در شهرهای دیگر در سطح کشور استفاده کنید و در صورت لزوم با اعزام تیم‌های کارشناسی از تجارب موفق شهرهای دیگر بهره‌برداری شود.

استاندار خوزستان خاطرنشان کرد: در مناقصات و قراردادها باید جلوی انحصار و قیمت‌های کاذب را بگیرید چرا که دفاع از منافع مردم وظیه ما است.

گفتنی است در ابتدای این نشست اعضای شورای شهر و شهردار اهواز گزارشی از آخرین وضعیت پروژه‌های عمرانی، مشکلات شهری و اقدامات در دست انجام ارائه دادند.

منبع: ایسنا

اخبار مرتبط:
گران‌فروشی در سایه محدودیت؛ فشار مضاعف گاز بر گلوی تولید
گران‌فروشی در سایه محدودیت؛ فشار مضاعف گاز بر گلوی تولید

در جلسه هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، امین ابراهیمی مدیرعامل فولاد خوزستان به اتفاق آراء به عنوان نایب رئیس این انجمن انتخاب شد.

قبضِ تازه، زخمِ کهنه؛ افزایش بهای گاز فولاد و معمای عجیب سیاست انرژی
قبضِ تازه، زخمِ کهنه؛ افزایش بهای گاز فولاد و معمای عجیب سیاست انرژی

مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان گفت: ۳۳ طرح زیرساختی برای پایداری تولید و عمل به مسوولیت‌های اجتماعی در شرکت فولاد خوزستان آماده بهره‌برداری شد.

زمستان، انرژی و تصمیم‌هایی که همچنان ساده‌اند
زمستان، انرژی و تصمیم‌هایی که همچنان ساده‌اند

دومین جلسه کمیته راهبری با حضور قائم مقام مدیرعامل در حوزه بهره‌برداری و توسعه، علیرضا مخبر دزفولی قائم مقام مدیرعامل در امور ستادی و مسئولیت های اجتماعی و جمعی از معاونان و مدیران این شرکت برگزار شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است