کد خبر : 221892
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۱۱ - 13:50
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

قاضی که حکم اعدام «محسن شکاری» را صادر کرده بود تا صبح گریه می کرد؟

مدیرمسئول روزنامه هم میهن نوشت: امشب بحث داغی در کلاب هوس درباره ⁧‫محسن شکاری‬⁩ بود که آیا کار او مصداق ⁧‫محاربه‬⁩ بوده یانه.

قاضی که حکم اعدام «محسن شکاری» را صادر کرده بود تا صبح گریه می کرد؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛ غلامحسین کرباسچی مدیرمسئول روزنامه هم میهن نوشت: امشب بحث داغی در کلاب هوس درباره ⁧‫محسن شکاری‬⁩ بود که آیا کار او مصداق ⁧‫محاربه‬⁩ بوده یانه. مدیر روابط عمومی ⁧‫دیوانعالی کشور‬⁩ که اصرارجدی بر محارب بودن و ‌درستی ⁧‫حکم اعدام‬⁩ داشت اعلام کرد: ⁧‫قاضی‬⁩ که این حکم را داده آنشب تاصبح ⁧‫گریه‬⁩ کرده وبرای آمرزش اودعا کرده است!!! واقعا؟؟!!!

اخبار مرتبط:
جزئیات پرونده ضرب‌وشتم دست‌فروشان در قزوین
جزئیات پرونده ضرب‌وشتم دست‌فروشان در قزوین

قوه قضائیه از تشکیل پرونده برای مأموران شهرداری قزوین خبر داد؛ دو نفر از نیرو‌های پیمانکار به اتهام ضرب‌وجرح عمدی و اخلال در نظم عمومی بازداشت شدند.

صدور حکم اعدام برای یک نفر در ارتباط با سقط جنین
صدور حکم اعدام برای یک نفر در ارتباط با سقط جنین

سخنگوی قوه قضائیه از صدور حکم اعدام برای فردی در استان هرمزگان خبر داد که متهم به انجام ۱۴۰ مورد سقط عمدی غیرقانونی است. پرونده این فرد هم‌اکنون در دیوان عالی کشور در حال بررسی است.

مساجد بی‌نماز و طرح هر ماه یک مسجد شهرداری تهران
مساجد بی‌نماز و طرح هر ماه یک مسجد شهرداری تهران

شهرداری تهران برنامه دارد ما‌های یک مسجد جدید در پایتخت بسازد؛ اقدامی که به گفته مسئولان برای پاسخ به نیاز شهروندان است. اما آمار‌ها نشان می‌دهد بخش بزرگی از مساجد موجود تعطیل‌اند و کارویژه اصلی خود یعنی اقامه نماز جماعت را از دست داده‌اند. همزمان شیب دینداری در کشور هم نزولی است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است