کد خبر : 221250
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۰۸ - 11:23
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

یادداشت/ مهر سکوت بر دهان دلواپسان

چرا رسانه‌های دلواپس که نگران بودند آرمان‌ها خدشه دار شود، در برابر التهابات این روزها سکوت کردند؟ چون به ضرر است؟ فردا قیمت ۴۴ هزار تومانی دلار، تیتر یک کیهان می‌شود؟ کیهان تیتر می‌زند «رکورد دلار ۴۴ هزار تومانی در دولت مردمی سوار بر قطار پیشرفت»؟ بعید می‌دانم.

یادداشت/ مهر سکوت بر دهان دلواپسان

محسن صالحی‌خواه، روزنامه‌نگار در یادداشتی که در اختیار تحریریه سایت مدارا قرار داد نوشت: چند روزی می‌شود که بازار ارز‌در کشور دچار التهاب شده. قیمت‌ها ثانیه به ثانیه تغییر می‌کند و هیچ کس نه تنها پاسخگو نیست، بلکه حتی تلاش می‌کنند اوضاع را عادی جلوه دهند و از پیشرفت روزافزون کشور صحبت کنند.

من اقتصاددان نیستم و این یادداشت، یک یادداشت اقتصادی نیست. من اهل رسانه هستم و درباره این حوزه صحبت می‌کنم. یادمان نمی‌رود که بعد از پاره کردن برجام توسط رئیس‌جمهور سابق آمریکا، نوسانات بازار ارز شدت گرفت و کشور در دروازه ورود به یک بحران اقتصادی ایستاد. بحرانی که روز به روز عمیق‌تر شد و مردم را در خود فرو برد تا به امروز رسید. و همچنین یادمان نمی‌رود آن روزها، کسانی که در رسانه‌های نفتی نشسته بودند و ندای انا رجل سر می‌دادند، قیمت دلار و نوسانات‌اش را توی سر دولت می‌کوبیدند. من طرفدار روحانی نیستم و در هیچ انتخاباتی به او رای ندادم. اما خاطرم هست که مدعیان و دلواپسان دیروز، چطور چارپای مراد را می‌راندند و از باتلاقی که دولت و ملت توی آن گرفتار شده بود، لذت می‌بردند.

حالا همه چیز دست شماست. به لطف سازوکارها، حاکمیتی یکدست داریم. مجلس انقلابی‌ست. دولت مردمی‌ست. این شرایطی که امروز بر دولت، مجلس و عدلیه حاکم شده، ایده‌آل‌ترین شرایط برای نظام است. رئوس قوای سه گانه از این انقلابی‌تر می‌توانست باشد؟ سردار دوران جنگ و فرمانده نیروی هوایی سپاه رئیس مجلس، معاون سابق قوه قضائیه و وزیر سابق اطلاعات قاضی القضات و قاضی القضات سابق و تولیت پیشین آستان قدس رضوی، رئیس دولت. از این بهتر؟

پس چرا رسانه‌های دلواپس که نگران بودند آرمان‌ها خدشه دار شود، در برابر التهابات این روزها سکوت کردند؟ چون به ضرر است؟ فردا قیمت ۴۴ هزار تومانی دلار، تیتر یک کیهان می‌شود؟ کیهان تیتر می‌زند «رکورد دلار ۴۴ هزار تومانی در دولت مردمی سوار بر قطار پیشرفت»؟ بعید می‌دانم. چون زدن دولت دیگر در دستور کار نیست. عادی سازی، انتشار خبرهای خوب (مثل اینکه قیمت مرغ در آمریکا و اروپا دو برابر ایران است)، نادیده گرفتن دلایل واقعی اعتراضاتی که پشت سر گذاشتیم، متصل کردن مردم به دشمن، پیچیدن نسخه‌های تخیلی (زمستان سخت) و سناریونویسی در دستور کار است.
خدا عاقبت همه ما را ختم بخیر کند….

اخبار مرتبط:
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است
علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: گروسی آدم دروغگو و گزارشگر خائن و وابسته به رژیم صهیونیستی است که آتش فتنه صهیونیسم علیه ایران را برافروخت.

‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است
‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است

رهبر شیعیان بحرین گفت: حمله به امام خامنه‌ای با هرگونه کلمه یا تهدید توهین‌آمیز، اهانت به تمام امت، مقدسات آن و جایگاه فقه پرهیزگار، حکیم، مخلص و مقدس به شمار می‌آید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است