کد خبر : 221212
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۰۸ - 10:37
دسته‌بندی : اخبار ویژه، اقتصادی
چاپ

تمایل برای خرید لباس دست دوم افزایش یافته است

نایب رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرات نساجی و پوشاک گفت: با افت قدرت خرید مردم و افزایش قیمت پوشاک نو، تمایل برای خرید لباس دسته دوم صعودی شد که این موضوع می‌تواند برای مصرف‌کنندگان عواقب بهداشتی به‌همراه بیاورد چراکه پوشاک با سلامت مردم عجین شده است

تمایل برای خرید لباس دست دوم افزایش یافته است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مجید نامی با اشاره به کاهش سهم پوشاک در سبد مصرفی خانوارها، گفت: مطابق با گزارش‌های مرکز ملی آمار بعد از افت قدرت خرید مردم تمایل برای خرید پوشاک کاهش پیدا کرد.

به نوشته ایلنا، وی با بیان اینکه در دهه ۹۰ قاچاق پوشاک روند افزایشی به خود گرفت، تصریح کرد: دولت برای مدیریت بازار ارز بعد از اعمال تحریم‌ها علیه ایران و حمایت از محصولاتی که توانایی تولید آن در داخل کشور وجود داشت واردات بیش از ۲ هزار قلم کالا از جمله پوشاک را ممنوع کرد.

نائب رئیس اتحادیه تولیدکندگان و صادرات نساجی و پوشاک ادامه داد: بعد از کاهش سهم قاچاق و واردات غیرقانونی، تولید در صنعت پوشاک افزایش پیدا کرد. باوجود تجربه تورم در کشور، از نظر قیمتی تورم در پوشاک مانند سایر اقلام بالا نرفت چراکه بازار رقابتی در صنعت پوشاک ایران ایجاد شده است.

به گفته این فعال اقتصادی؛ بعد از شیوع بیماری کرونا و کاهش مبادلات تجاری شاهد قاچاق و ورود بی‌رویه کالا به کشور بودیم؛ بنابراین یک رقابت بین برندهای داخلی و با کالای خارجی و قاچاق وجود دارد و برندهای ایرانی برای اینکه بتوانند کار کنند مجبورند که قیمت‌های رقابتی برای محصولات خود در نظر بگیرند این در حالیست که قیمت تمام شده مواد اولیه تولید روزانه بالا می‌رود. این افزایش نرخ روزانه بزرگترین خطری است که تولیدات داخلی را تهدید می‌کند.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا بالا رفتن قیمت تمام شده تولید تاثیری در بازار صادراتی می‌گذارد؟ گفت: حضور در بازارهای جهانی مستلزم فراهم بودن زیرساخت‌های اقتصادی، تجاری و صنعتی است که در این شرایط می‌توان امیدوار به افزایش صادرات بود. البته قیمت تمام شده در تسریع صادرات فاکتور مهمی است چراکه تولیدکنندگان داخلی باید با کشورهای که در این زمینه تولید پوشاک قوی هستند رقابت کنند.

نامی با اشاره به پیشرفت کشورهای آسیایی در صنعت پوشاک، گفت: قیمت تمام‌ شده برخی تولیدکنندگان آسیایی نسبت به ایران پایین است همچنین آنها زیرساخت‌ها و تجربه صادراتی بهتری از ما دارند البته افزایش جهش‌گونه نرخ ارز در برخی مقاطع تولید ما را رقابتی کرد اما این موضوع در کمتر از یکسال می‌تواند نتیجه‌بخش باشد و تورم حاکم در کشور در نهایت رقابتی شدن قیمت‌ها را جبران خواهد کرد.

این فعال اقتصادی ادامه داد: با افت قدرت خرید مردم و افزایش نرخ پوشاک نو، تمایل برای خرید لباس دسته دوم صعودی شد که این موضوع می‌تواند برای مصرف‌کنندگان عواقب بهداشتی به‌همراه بیاورد چراکه پوشاک یکی مواردی است که با سلامت مردم عجین شده است.

اخبار مرتبط:
قیمت دلار به ۸۶ هزار تومان رسید
قیمت دلار به ۸۶ هزار تومان رسید

امروز در بازار‌های مالی قیمت سکه و طلا با کاهش همراه بود و دلار نیز به کانال ۸۰ هزار تومان بازگشت. هر دلار آمریکا امروز در بازار آزاد به نرخ ۸۶ هزار و ۵۰۰ تومان معامله شد.

اعتبار کالابرگ، ماهانه شارژ خواهد شد؟ / نحوه اعتراض به دهک‌بندی / پرسش و پاسخ‌های عمومی طرح کالابرگ الکترونیکی
اعتبار کالابرگ، ماهانه شارژ خواهد شد؟ / نحوه اعتراض به دهک‌بندی / پرسش و پاسخ‌های عمومی طرح کالابرگ الکترونیکی

با اجرای مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیک در تیرماه و شارژ حساب سرپرستان خانوارِ دهک‌های یک تا سه درآمدی به میزان ۵۰۰ هزار تومان به ازای هر نفر، وزارت رفاه اعلام کرد که براساس تصمیم اخذ شده دولت، فعلاً کالابرگ الکترونیکی در تیرماه واریز خواهد شد و در صورتی که دولت تصمیم بگیرد در ماه‌های آتی نیز کالابرگ الکترونیکی توزیع کند، اطلاع‌رسانی لازم در این خصوص صورت خواهد گرفت.

نرخ بلیت قطار ۳۰% گران شد
نرخ بلیت قطار ۳۰% گران شد

دبیر انجمن صنفی شرکت‌های حمل‌ونقل ریلی مسافری و خدمات وابسته از اجرای افزایش 30 درصدی قیمت بلیت قطارهای مسافری از نیمه دوم تیرماه 1404 خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است