کد خبر : 220779
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۰۶ - 10:41
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

ایلان ماسک رئیس جمهور آمریکا می‌شود؟!

دیمیتری مدودف، رئیس‌جمهور پیشین روسیه، در فهرستی از «فرضیه‌های آینده‌نگر» درباره اتفاقاتی که ممکن است در سال جدید رخ دهد، ریاست‌جمهوری ایلان ماسک، کارآفرین فعلی و حاکمیت وی را بر ایالات متحده پیش بینی کرد.

ایلان ماسک رئیس جمهور آمریکا می‌شود؟!

به گزارش سایت خبری مدارا؛ این مقام روسی که در حال حاضر به عنوان نایب رئیس شورای امنیت روسیه فعالیت می‌کند، فهرست ۱۰ پیش بینی خود را برای سال ۲۰۲۳ روز دوشنبه در کانال تلگرامی اش منتشر کرد.

به نوشته خبر آنلاین، فهرست مدودف شامل پیش بینی قیمت نفت، لغو اتحادیه اروپا و جنگ داخلی در آمریکا می‌شود.

بر اساس این فهرست، “جنگ داخلی” آمریکا منجر به “تفکیک کالیفرنیا و تگزاس به ایالت‌های مستقل” و “ایجاد ایالت اتحادیه تگزاس و مکزیک” خواهد شد.

همچنین، ماسک، بنیانگذار تسلا و مدیرعامل توییتر، در طی انتخابات ریاست جمهوری، پیروز خواهد شد.

اگر پیش‌بینی‌های رئیس جمهور روسیه حقیقت داشته باشد، سایر کشورهای غربی نیز شاهد بازطراحی‌های اجتماعی و سیاسی بزرگی خواهند بود.

این مقام روسی پیش بینی می‌کند که بریتانیا قبل از فروپاشی این بلوک به اتحادیه اروپا بازخواهد گشت. او همچنین درباره ایجاد «رایش چهارم» یا یک امپراتوری جدید در آلمان متشکل از کشورهای اطراف آلمان می‌نویسد که در نهایت با فرانسه وارد جنگ خواهد شد.

مدودف پیش‌بینی‌های خود را با گمانه‌زنی «انتقال همه بازارهای سهام و فعالیت‌های مالی اصلی از ایالات متحده و اروپا به آسیا» پایان داد و افزود که در سال ۲۰۲۳ یورو و دلار به عنوان «ارز ذخیره جهانی» جایگاه خود را از دست خواهند داد.

به گزارش نشریه آمریکایی نیوزویک، پیش‌بینی‌های مدودف در حالی مطرح می‌شود که روسیه با تلفات گسترده در جنگ با اوکراین وارد سال جدید می‌شود. به ادعای مقامات اوکراینی، تنها در روز کریسمس، حدود ۵۵۰ سرباز روسی در نبرد کشته شدند. بنا به گفته آنان، از زمان حمله روسیه به اوکراین در ماه اسفند، تعداد کشته های روسیه به حداقل ۱۰۲ هزاو ۶۰۰ سرباز رسیده است.

از سوی دیگر، یک روز قبل از آغاز تعطیلات کریسمس در کشورهای مسیحی نشین، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین هشدار داد که سفر هفته گذشته ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین به واشنگتن، منجر به “تشدید” درگیری خواهد شد.

با این حال، کارشناسان علوم سیاسی غربی معتقدند هشدارهای پسکوف فاقد ارزش است و می‌افزایند که سیاستمدارانی مانند مدودف از زمان شروع جنگ روسیه و اوکراین تمایل به استفاده از “لفاظی غیرقابل باور” مشابه داشته‌اند.

اخبار مرتبط:
هاآرتص: هکر‌های ایرانی می‌گویند به آیفون رئیس دفتر نتانیاهو نفوذ کرده‌اند و اطلاعات حساسی درباره نخست‌وزیر اسرائیل، به زودی منتشر خواهد شد
هاآرتص: هکر‌های ایرانی می‌گویند به آیفون رئیس دفتر نتانیاهو نفوذ کرده‌اند و اطلاعات حساسی درباره نخست‌وزیر اسرائیل، به زودی منتشر خواهد شد

گروهی موسوم به «حنظله» که به حساب تلگرام نخست‌وزیر پیشین نفتالی بنت نفوذ کرده بود، اعلام کرد این اطلاعات را از طریق هک تلفن رئیس دفتر نتانیاهو به‌دست آورده است. هکرها می‌گویند این اطلاعات به ارتباطات ادعایی میان دستیاران نتانیاهو و قطر مربوط است.

پوتین می‌گوید حاضر است در قبال تصاحب کامل منطقه دونباس، بخش‌هایی از خاک اوکراین را پس دهد
پوتین می‌گوید حاضر است در قبال تصاحب کامل منطقه دونباس، بخش‌هایی از خاک اوکراین را پس دهد

ولادیمیر پوتین می‌گوید «دونباس مال ماست» اما احتمالا حاضر است برخی امتیازات توافق شده در جریان مذاکرات ماه اوت در پایگاه نیروی هوایی آمریکا در انکوریج آلاسکا را به طرف اوکراینی بدهد.

حمله جنگنده‌های سعودی به مواضع گروه شبه‌نظامی یمنیِ مورد حمایت امارات؛ تنش‌ها میان دو قدرت خلیج‌فارس تشدید شد
حمله جنگنده‌های سعودی به مواضع گروه شبه‌نظامی یمنیِ مورد حمایت امارات؛ تنش‌ها میان دو قدرت خلیج‌فارس تشدید شد

جنگنده‌های سعودی به یک شبه‌نظامی یمنیِ مورد حمایت امارات متحده عربی حمله کردند و تنش‌ها میان دو قدرت خلیج‌فارس را بر سر درگیری‌های منطقه‌ای تشدید کردند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است