❮
کد خبر : 219817
انتشار : 2022/12/24 - 11:01
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

یک روزنامه کویتی ادعا کرد؛ امیرعبداللهیان در آستانه استیضاح

یک روزنامه کویتی در گزارشی مدعی شد: شماری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی ایران به علت نارضایتی از عملکرد وزارت خارجه، جمع آوری امضاء برای استیضاح حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران را آغاز کرده اند.

یک روزنامه کویتی ادعا کرد؛ امیرعبداللهیان در آستانه استیضاح

به گزترش سایت خبری مدارا؛ الجربده کویت در گزارشی مدعی شد: شماری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی ایران به علت نارضایتی از عملکرد وزارت خارجه، جمع آوری امضاء برای استیضاح حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران را آغاز کرده اند.

به نوشته چندثانیه، یک نماینده مجلس ایران تاکید کرد، شماری از نمایندگان جریان اصولگرای مجلس با اعلام اینکه عملکرد وزارت امور خارجه ایران، باعث شکسته شدن غرور این کشور شده و از ارزش آن در مجامع بین المللی کاسته است، جمع آوری امضاء برای استیضاح حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه را آغاز کرده اند.

همچنین جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفته است ایران آماده چشم پوشی از همه شروط سابق خود در مقابل عقب نشینی امریکا از کلیه شروط قبلی خود و بازگشت همگان به توافقنامه هسته ای است.

اخبار مرتبط:
پیش‌نویس محرمانه فرانسه برای آینده تنگه هرمز
پیش‌نویس محرمانه فرانسه برای آینده تنگه هرمز

رایزنی‌های محرمانه درباره پیش‌نویس قطعنامه فرانسه در شورای امنیت درباره تنگه هرمز آغاز شده است.

منشأ صداهای انفجار در جزیره خارک مشخص شد
منشأ صداهای انفجار در جزیره خارک مشخص شد

در پی شنیده‌شدن صداهای انفجار در جزیره خارک و بازتاب آن در فضای مجازی، پیگیری‌ها نشان می‌دهد این انفجارها کاملاً کنترل‌شده و از پیش اطلاع‌رسانی شده بوده است.

ضرب‌الاجل ۴۸ ساعته به دولت عراق درباره پروازهای ایران
ضرب‌الاجل ۴۸ ساعته به دولت عراق درباره پروازهای ایران

نمایندگان بصره در پارلمان عراق به دولت این کشور ۴۸ ساعت مهلت داده‌اند تا درباره بسته‌شدن فرودگاه‌های عراق به روی پروازهای ایرانی موضع خود را اعلام کند و همزمان روند جمع‌آوری امضا برای برگزاری نشست پارلمان با حضور مسئولان ارشد مرتبط را آغاز کرده‌اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است