کد خبر : 219704
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۰۲ - 14:22
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

امام جمعه موقت تهران: در ماجرای فتنه انگیری‌های سه ماهه اخیر، قبح حجاب شکسته شد؛ این از همه آسیب‌ها مهمتر است

حاج‌علی‌اکبری خطیب این هفته نماز جمعه تهران گفت: در ماجرای فتنه انگیری‌های سه ماهه اخیر از میان آسیب‌های مادی و معنوی که به جامعه ما وارد شد، دو آسیب یعنی آسیب شکستن قبح بی‌حرمتی به مقام زن با شکستن عفاف و حجاب و دیگری ایجاد گسست‌های عاطفی در جامعه از همه مهمتر بود.

امام جمعه موقت تهران: در ماجرای فتنه انگیری‌های سه ماهه اخیر، قبح حجاب شکسته شد؛ این از همه آسیب‌ها مهمتر است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجواد حاج‌علی‌اکبری در خطبه های این هفته نماز جمعه تهران با دعوت همه به رعایت تقوای الهی گفت: بهترین توشه ای که در سفر ابدی انسان را یاری می کند، تقواست.

به نوشته ایسنا وی با تسلیت فرارسیدن ایام فاطمیه و با اشاره به ماجرای فتنه انگیری های اخیر گفت: ماجرای فتنه انگیری‌های سه ماهه اخیر از میان آسیب های مادی و معنوی که به جامعه ما وارد شد دو آسیبش مهمتر بود که اولین آسیب شکستن بی حرمتی به مقام زن با شکستن عفاف و حجاب بود.

وی افزود: سست کردن بنیان خانواده در غرب و این سیر بنیان کن به سوی سایر کشورها را رها کردند و هم در امریکای لاتین و افریقا و بخشی از اسیا خرابی های جبران ناپذیری به وجود اورد. در ایران عزیز ما که موج استحاله هویتی زنان که در دوران ستم شاهی آغاز شده بود و در متن برنامه های رسمی رژیم‌کثیف ستم گر قرار گرفته شد، با پرچم اسلام ناب محمدی متوقف شد و بازگشت به هویت فاطمی در دستور کار ملت ایران قرار گرفت.

وی ادامه داد: انقلاب اسلامی حرفی نو و نگاهی نو و تحول آفرین در این عرصه پیش روی بشریت گذاشت و این‌نگاه جدید در قالب کنش گری زن مسلمان ایرانی عینیت یافت و الگوی سوم زن در برابر الگوی شرقی و غربی را ارایه کرد.

وی یادآور شد: تعبیر زیبای مقام معظم رهبری که فرمودند زن مسلمان ایرانی تاریخ جدیدی در چشم زنان گشود و ثابت کرد که می توان زن بود و عفیف و محجبه و شریف بود و در عین حال در مرکز بود و می توان سنگر خانواده را پاکیزه نگه داشت. این الگوی درخشنده، منطق غربی مسلط درباره زنان را به چالش کشید و چشم جهانیان را در اقصی نقاط عالم به خود جلب کرد و در برابر استعمار غربی در موضوع زن صف آرایی کرد. اگر چه تا تحقق این الگوی سوم و فاخر و برجسته و پاک سازی فرهنگ ایرانی از شایبه الگوی فرهنگی غربی راه طولانی در پیش داریم ولی آنچه در چهل روز گذشته انجام شد، در راستای رشد و تعالی زنان کاری بزرگ بود و اقدامی فرخنده و پربرکت و همین مقدار کابوسی برای غربی ها بود که میدیدند.

حاج علی اکبری تاکید کرد: ما در جریان اخیر شاهد تلاش گسترده ای برای ضربه زدن به منطق اسلامی در موضوع زن بودیم البته در ماجراهای اخیر مشاهده کردید که در فتنه انگیزی های اخیر همه شیاطین را بسیج کردند و عناصر خودفروخته خود را به میدان آوردند و از ظرفیت فریب خوردگان استفاده کردند تا در برابر منطق انقلاب اسلامی صف آرایی کنند و به این اهتزاز هویتی زن ضربه جبران ناپذیری را بزنند گرچه از جامعه بزرگ ایران و از سوی جامعه بانوان ما و دختران یک نه بزرگ را شنیدند، اما خلاءهای فرهنگی و ضعف های ساختاری در حوزه آموزش و پرورش و آموزش عالی و دشواری هایی که در عرصه های دیداری و شنیداری داریم و ولنگاری درحوزه مجازی، باعث خسارت جبران ناپذیری در این بخش شد و در این بخش هم باز چشم امید ما به فاطمه زهرا (س) است.

وی افزود: خسارت دیگری که در فتنه انگیزی های اخیر وارد شد، ایجاد گسست های عاطفی در جامعه بود.

اخبار مرتبط:
تخت روانچی: دور بعدی هنوز زمانش مشخص نشده ولی روی اصل انجام شدنش توافق شده است
تخت روانچی: دور بعدی هنوز زمانش مشخص نشده ولی روی اصل انجام شدنش توافق شده است

مجید تخت روانچی، معاون سیاسی وزیر امور خارجه بیان کرد: موضوع کشورهای ضامن در مذاکرات با آمریکا مطرح نشده است. زمان سفر وزیر خارجه به سه کشور اروپایی هنوز مشخص نشده است.

رئیس صداوسیما: سال ۱۴۰۳ سال پرتنش و حادثه ای بود؛ رئیس جمهور و رهبران مقاومت را از دست دادیم و انتخابات ریاست جمهوری را داشتیم؛ رسانه ملی کارنامه درخشانی را در این بخش به جای گذاشت
رئیس صداوسیما: سال ۱۴۰۳ سال پرتنش و حادثه ای بود؛ رئیس جمهور و رهبران مقاومت را از دست دادیم و انتخابات ریاست جمهوری را داشتیم؛ رسانه ملی کارنامه درخشانی را در این بخش به جای گذاشت

رئیس صداوسیما در اختتامیه چهارمین جشنواره رادیویی پژواک گفت: برای ما در رسانه‌ها و رسانه ملی، حوادث و بحران‌ها هرچقدر سخت تر باشد درس آموزتر است و ما را آموخته‌تر می کند.

وزیر کار: کارت زرد قبلی مجلس به من بر اساس اطلاعات نادرست بود / از ۱۰ نفر به عنوان معاون وزارت‌خانه نام برده شد که نادرست بود
وزیر کار: کارت زرد قبلی مجلس به من بر اساس اطلاعات نادرست بود / از ۱۰ نفر به عنوان معاون وزارت‌خانه نام برده شد که نادرست بود

احمد میدری وزیر تعاون کار و و رفاه اجتماعی،گفت: در بررسی سوال قبلی نمایندگان مجلس نیز از ۱۰ نفر نام برده شد که این‌ افراد در وزارت‌خانه هستند و شما آنها را به عنوان معاون معرفی کردید که همه این اطلاعات نادرست بود و بر اساس همان اطلاعات نادرست به من کارت زرد دادید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است